Blogolj!

Ujhelyi bekattant: Orbán maffiózó, útonálló!


A vörös brüsszelita szerint a miniszterelnök nem a haza érdekét képviseli az EU-csúcson, hanem azt érheti el, hogy egész Európa és Magyarország is fejre álljon. Megáll az ész, de tényleg!

Fotó: MTI/Mónus Márton

Gyurcsányné balradikális szárnysegédjeként tovább folytatja a magyarellenes uszítást a szottyos szegfűs Ujhelyi István. Mint ismert, a DáKó-párt és a MaSzoP brüsszelita Soros-csicskásai levélben intéztek támadást Magyarország kormánya ellen a kétnapos EU-csúcs előtt. Fittyet hányva a magyar Országgyűlés világos felhatalmazására és feltételeire gyökértelen kozmopolita lendülettel tekerték meg a zsarolóbiciklit: felböffentették, kizárólag akkor szavazzák meg a hétéves költségvetést és az újjáépítési csomagot az Európai Parlamentben, ha abban a jogállamiság feltétele kikerülhetetlen. „Orbánnal nincs alku. Mert ez a haza érdeke” – hazudták fröcsögve és fröcsögték hazudva azok a szégyenpolitikusok, akik évek óta a most (is) szájukra vett haza lejáratásában és elárulásában jeleskednek a nemzetközi színtéren. Akiknek tehát fogalmuk sincs, mert fogalmuk sem lehet a haza érdekéről. És akik ezúttal sem segítik a magyar szempontokat sikerre vinni az európai porondon, és ha már így esett, legalább jól be is tartanak a kormánynak, a kormányfőnek: azaz végeredményben az országnak. No, nincs új a nap alatt...

Árulkodós Bunyós Pityu az ATV pénteki Egyenes beszédében is fullba tolta a kretént.

Miközben a magyar miniszterelnök kőkeményen védi a magyar álláspontot, és a V4-es szövetségesekkel vállt vállnak vetve küzd a régió jogos célkitűzéseinek érvényesülésért, a szocialisták egyik legéletlenebb kése szerint Orbán csak csupán „maffiózót, útonállót” játszik, és azt érheti el, hogy huszonhat tagállammal szemben „fejre állítja” egész Európát.

Orbán Viktor mandátuma pedig mindenki számára világos. Azaz majdnem mindenki számára, mert ezek szerint Ujhelyinek még mindig nem sikerült megvilágosodnia. A magyar kormányfő azért harcol, hogy a magyarok pénzéről a magyarok dönthessenek. A 750 milliárd eurós uniós hitelfelvétel kapcsán azt akarja elérni, hogy a forrást igazságosan osszák el, vagyis ne kapjanak a szegényebb országok lakosságarányosan kevesebbet, mint a gazdagok; a hitelcsomagot csak a gazdaság újraindítására és munkahelyek teremtésére lehessen fordítani; és az összeg elosztása legyen politikamentes, ideológiai kérdéseket (hazug és kettős mércés jogállamisági furkósbotot) ahhoz ne kapcsoljanak. Tökéletes, tűpontos feltételek, melyekből egy jottányit sem szabad engedni!

Az igencsak vastagbőrű vörös brüsszelita szerint azonban mindez azt jelenti, hogy „Orbán nem a haza érdeket képviseli (sic!), hanem a saját hatalmának érdekét”. Ujhelyi behisztizte, a jogállamiság „azt jelenti, hogy korlátozva van a hatalom a jog által, hogy nekünk, a népnek joga van számon kérni a kormányzatot”, viszont – jajjj, mi lesz velünk! – „Magyarországon megszűnt a jogállamiság. Magyarországon nem tudjuk számon kérni azt, hogy mire költi az európai uniós forrásokat vagy éppen a magyar adófizetők forrásait a kormányzat”.

Majd így folytatta a sivalkodást:

„Ez az a bizonyos jogállamisági probléma, amit miatt most Orbán mint egy jó maffiózó, egy útonálló, odaállt, és azt mondta mindenkinek, hogy én huszonhat másik tagállammal szemben is megzsarollak benneteket. Ha nem fogadjátok el, hogy én azt csinálok otthon az országgal, Magyarországgal, az ő országával, amit akar, akkor onnantól kezdve nem lesz az Európai Uniónak sem hétéves költségvetése, sem pedig ez a bizonyos helyreállítási pénz. A Marshall-terv óta – és az nem most volt – nem volt ekkora nagyságrendű, Európát felrázni, újraiparosítani, pályára állítani képes csomag. Elképesztő felelőtlenség! És lehet, hogy Orbán Viktor képes lesz egy-egy tanácskozásról hazajönni, sikersztoriként beállítani, hogy ügyes útonálló volt, jól dugta a bicikli küllői közé a botot, csak éppen vele együtt mindannyian, egész Európa és benne Magyarország állunk fejre. Hosszú távon ezt a csatát nem tudja megnyerni, részsikerei lehetnek”

– hangzott halálhörgése.

Na szóval, egy biztos: a magyar balliberálisok semmit sem tanultak, és semmit sem felejtettek.

Soha, soha, de soha nem bízhatunk bennük, és soha, soha, de soha nem bízhatjuk rájuk az ország ügyét, a nemzet sorsát. Leülhetnek, Ujhelyivel az élen, egyes alá!

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/97833/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,DK,Dobrev Klára,eu,gazdaság,hazaárulás,költségvetés,koronavírus,Magyarország,MSZP,Orbán Viktor,Ujhelyi István
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-07-22 18:06:41
Nem értek hozzá, de szeretnék megszólalhatni egy, vagy több ideg-elme szakorvost, hogy ezt a képet látva az MSZP-DÁKÓ párti elvtárs szerintük tekinthető-e rendes normális elméjűnek!!??
Válaszolok
Ottó 2020-07-19 21:31:58
Évike te egy kis repedt sarkú rüfke stupid picsa vagy mert amíg bízott benned Orbán addig dőlt a lé hozzád rendesen ugye, és amikor kitudja miért kegyvesztett lettél Viktornál, mert nem tartottad be beosztásoddal járó szigorú eljárási és egyéb szabályokat. Te undorító k@csög rib@nc vagy mert oda szarsz és piszkítasz ahonnan kitudja mennyi ideig kaptad a vaskos fizetésedet és egyéb juttatásokat. Arra viszont számíthatsz szerintem, hogy még ezek után jó ideig utánad fognak nézni és járni ami lehet pszichés lesz számodra. Ez a hülye k@csög szarfaszú brüsszelita vörös komcsi újhelyi meg elhúzhatna már a jó k€rva anyjába. Újhelyi mama szégyellhetné magát, hogy egy ilyen szarjankót tolt a világra. Nem akadt a méhében egy csapat piranja, vagy szülő csatornájában egy eltévedt szecska vágó. Újhelykém a te haza áruló tevékenységednek sokaságával már teli van töke a Magyar emberek döntő többségével. Jó lenne, ha a SZEVIÉP korrupciójának kapcsolatban a szegedi polgival együtt elkezdenétek védeni a seggeteket, mert ahogy lejár a mentelmi védettségetek, előbb-utóbb bírósaág elé fognak citálni benneteket. Addigra várhatóan a bírósági maffia megfog szŰnni.
Válaszolok
Rafael 2020-07-18 19:05:28
Mi a manó? A "sehol sem volt mentős" Atinácska átkeresztelkedett Vass Évává?
De érdekes, hogy 1993-ban még számítógép sem volt rendesen, nem pedig Facebook vagy YouTube. A 456-os számítógép valamerre '95-'96-ban érkezett csak meg (tudom, nekem is az volt!). Évike talán időutazó, hogy '93-ban már képes volt YuoTube felvételt készíteni? Ajjajjaj, gyerekek! Jobban oda kellene figyelni az időrendre... :-P
Válaszolok
Attila
Attila 2020-07-18 17:21:49
ORBÁNIA/MAGYARMAT: FARIZEUS BÁL VAN!!!
IDÉZZÜK FEL EGYÜTT A FELCSÚTI KUNG FU PANDA EX-TITKÁRNŐJÉNEK NYILATKOZATÁT!!!
Az Isten óvja meg tőlük Magyarországot!
Vass Éva: “Én, a FIDESZ- adminisztráció egykor volt titkára, úgy hiszem, valamennyire ismerem őket. Ebbe beleértve Orbán Viktor pártelnököt is, az ifjú demokraták teljhatalmú urát.– Mi, akik ugyanolyan fiatalok voltunk, de nem tartoztunk a ’88-as Bibó-kollégisták soraiba, a legteljesebb bizonytalanságban éltünk, dolgoztunk az Országgyűlési Képviselők Irodaházában. Nálunk alig fiatalabbak, nem egy vonatkozásban jóval tapasztalatlanabb fiúk és lányok döntöttek sorsunkról, egzisztenciánkról. Ők jómódban éltek, ám bennünket, kiszolgáltatottakat szinte fillérekért dolgoztattak, ugráltattak – gyakorlatilag nem is vettek emberszámba. Egyedül nevelem gyermekemet egy újpesti albérletben. Mikor kisfiamat a műtétje után kihozhattam a kórházból, az orvosok azt javasolták, hogy néhány hétig én, az édesanyja, ápoljam, minél többet legyek mellette. Három hétig táppénzért, fél keresetért is vállaltam ezt az időszakot, hiszen nem nekem, hanem gyermekemnek volt rá szüksége…
A kényszerszabadság után Orbán behívott a ’Fehér Ház’-beli szobájába. Hanyagul, hátradőlve fogadott, mindkét lábát – amint azt a filmekben is láthatjuk – az asztalra téve. Úgy, ott, rám sem nézve közölte: ők az ország szempontjából kiemelkedően fontos munkát végeznek, így nem engedheti meg egyetlen munkatársának sem azt, hogy mindenféle gyermekápolási ügyek miatt hiányozzak. Annyi időt sem hagyott, hogy megszólaljak s már közölte is: a továbbiakban nem tart igényt a munkámra. – Mire felocsúdtam a kábultságból, már a folyosó végéről kiabálta, hogy ne siránkozzak, ne panaszkodjak, az e havi béremet azért még kifizeti.
Így lettem egyik napról a másikra – csak azért mert anya maradtam – munkanélküli, felesleges ember. Miközben dél körül lefelé ballagtam a lépcsőn, azt se tudva, hogy hová-merre menjek – eszembe jutottak azok a levelek, melyeket a választópolgárok, az ország lakosai küldtek a FIDESZ vezetőinek, többnyire Orbán Viktor elnöknek címezve. Eleinte még akadt egy-egy dicsérő levél, de később csak pocskondiázó sorok érkeztek. Sokszor remegve vittem be hozzá a napi postát, hiszen tudtam azt, hogy milyen hiú ember az Elnök magára és a pártjára. Fizetésem maradéka néhány nap alatt elfogyott, szó sem lehetett arról, hogy jogi úton támadjam meg azt az embertelen eljárást, melyet Orbán Viktor gyakorolt velem szemben. Katasztrofális helyzetemben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálathoz fordultam, mert enni azért kellett a kisfiamnak. – Annyit még el kell mondanom a történetről, hogy a Vezér munkatársai – Kövér László, Deutsch Tamás és még néhány ott lebzselő – szótlanul nézték végig megaláztatásomat. Egyetlen fiatalember szólt csak vigasztalólag utánam, mondván: „Úgy látszik, a Viktor ma bal lábbal kelt fel…”
Mit mondhatok most, 1993 nyarán?!
Az Isten óvja attól Magyarországot, hogy ezek a hétköznapi élettől, a kisemberektől elrugaszkodott fiatalok valamikor is hatalomra kerüljenek!”
(Vass Éva, Budapest-Újpest, 1993)
https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk&t=158s
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?