Blogolj!

Varga Judit: Az MSZP elnöke hazudik


Varga Judittól megszokhattuk már, hogy ha kell, keményen és határozottan vág vissza az ellenzéknek.

Most is kénytelen volt a baloldali hangulatgerjesztésre reagálni, mégpedig egy velős Facebook-poszttal, amit igen hatásosan és egyértelműen kezd:

"Az MSZP elnöke hazudik

Brüsszeli elvtársai sokszor megcáfolt vádjait visszhangozva Tóth Bertalan ma ismételten azt állította, hogy Magyarország nem jogállam"

Varga Judit szerint Tóth ezt azzal „a hazugsággal igyekezett alátámasztani, hogy az Alkotmánybíróság nem a Kormánytól függetlenül működik és így nem érvényesül a hatalmi ágak szétválasztása. Ezt pedig abból vezette le, hogy én egy konkrét alkotmánybírósági beadvány kapcsán nem az Alkotmánybíróságnak címeztem egy levelemet, hanem konkrétan az ügy előadó bírájának. Tóth elnök úr szerint én bizonyosan összejátszom az Alkotmánybírósággal, hiszen csak akkor tudhatnám, hogy ki az ügy előadó bírája, ha ő személyesen keresett volna meg és kért fel volna véleményezésre, de az MSZP elnöke szerint ilyen nem történt.”

Az igazságügyi miniszter hamar helyretette Tóth Bertalant, miszerint „a forrásai tévedtek/hazudtak, az ügy előadó bírája személyesen keresett meg és kérte ki az Igazságügyi Minisztérium véleményét, ahogy az a csatolt alkotmánybírósági végzésből is kiderül.”

Őszintén, meglepődünk még azon, hogy az ellenzéknek megint sikerült lyukra futnia? Aligha. Az ég kék, a fű zöld, a szocialisták hazudnak. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/97824/pics/lead_800x600.jpg
MSZP,Tóth Bertalan,Varga Judit
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-07-19 22:06:54
Kedves Varga Judit igazságügyi miniszter asszony!

Ez a tóth nevű szarjankó mszp-s egy nem régi internetes képen látható volt.
A képen ez a semmibe révedő kiürült tudatú róla készült kép szarjankóként jellemzi őt. Látható . hogy ilyenek az elvtársak szellemi álapota tudatlanok. Ha a tóth elvtásan nem lenne rajta öltöny és a falon képek akár egy zuhanyzóban is készülhetett volna róla ez a kép, amikor elejtette a szappanát és egy elvtárskád (gender) hátulról forró lihegéssel a tarkódon berci vissza akarja adni neked egy kis fartúrás közben. Egy kicsit tudnátok magatokat fényezni ha visszatérnétek a bresznyevi elvtársi csókok alkalmazásához, mert ez a hülye távolba révedő gyerekes kép nem tudja feldobni politikai táborotokat. A kórógy geciség vizsgálatával és kezelésével kimutattad fogad fehérjét. Te is ugyan olyan jellemtelen erkölcsök nélküli szarjankó vagy, mint az összes hason szőrű elvtársad. 2022-ben mentek ti a ferivel együtt a náthás picsába.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?