Blogolj!

Pénzköltés az jól megy nekik


Még szinte be sem jelentette Gulyás Gergely . hogy elmarad a tűzijáték, az MSZP és a DK már el is költötte a megmaradt összeget.

A kormányszóvivő, a mai kormányinfón bejelentette, hogy a járványügyi helyzet miatt idén nem rendezik meg a Szent István-napi ünnepségsorozatot. Nem lesz tűzijáték, légiparádé. Ezen a napon kivételesen mindenki csendben emlékezik meg az államalapítás ünnepéről.

Gulyás Gergely még le sem vitte a mondat végén a hangsúlyt, a baloldali pártok egymásra licitálva költötték el az így megmaradt pénzt.

Ez az egy, amihez nagyon értenek, a közpénz elköltéséhez, egy baj van csupán, a népnek csak akkor szeretnek adni belőle, ha nem ők vannak hatalmon, ha náluk van a kormányrúd, akkor inkább a maguk zsebét tömködik, sőt még a néptől is elveszik, amilyük van.

Az MSZP karöltve a Jobbikkal a Lánchídra költené a pénzt. Vagyis azt szeretnék, hogy azt a pénzt, amit most a kormány megspórol úgy adják oda a fővárosnak, hogy a Lánchíd felújítására szánt összeg már Karácsony Gergelyéknél van, vagyis nem mást szeretne a két párt, hogy a megspórolt pénzt egy az egyben Budapest kapja és a kormány nem költse azt se a víruskezelésre esetleg további támogatásokra vagy teszem azt a zenészek megsegítésére.

Arra már nem is érdemes szót áldozni, hogy valamiért a pénz egyrészét a balatoni szabadstrandokra költené az MSZP. Valamiért az utóbbi hetekben bekattant valami ennek a mini baloldali pártnak és valamiért fontos lett nekik a Balaton és az emberek tó melletti pihenése. Úgy látszik, hogy valami okos kampánytanácsadó kitalálta, hogy most a "mindenki nyaraljon otthon" kampány alatt jó ötlet azzal hergelni az embereket, hogy a Balaton már nem a népé.
Annak a pártna, mely szócsövein keresztül a mai napig azt szajkózza, hogy egy hét Balaton árából egy hónapig Spanyolországban lehet nyaralni és ehhez tippeket is adnak, valamiért most mégis a Balatont kezd fontos lenni. Zárójelben teszem hozzá, hogy a Balaton legjobb strandjának kikiáltott gyenesdiási strandra a családi belépő 2200 forint idén, amennyi pénzből Budapesten talán egy ember sem tud bemenni valamelyik strandra. Persze jó lenne, ha minden ingyen lenne, még a sör meg a lángos is, de valamiből az önkormányzatoknak is fenn kell tartania azt az állapotot, amire méltón büszke lehet szinte az egész Balaton.

A Dk-sok a családoknak és az állami alkalmazottaknak adnák a pénzt. szánnák. Azért nem kell nagy fejszámolónak lenni ahhoz, hogy kiderüljön, a nagyjából 6 és fél milliárd forintot el szeretnénk osztani a gyermekek és az állami dolgozók között, csak pár ezer forint jutna mindenkinek. Arról nem is beszélve, hogy az állam már elköltötte a pénz egy részét, aminek eredményét a legközelebbi ünnepségen látni is fogunk.

A kormány eddig egészen jól megoldotta a járványügyi védekezést, a családok és a vállallatok támogatását. Hagyni kellene nekik, hogy eldöntsék, hogy ha már lemondták az ünnepet, a megmaradt pénzt mire költsék. Valószínűleg jó helyre fog menni.

Címkék: DK, Jobbik, MSZP
2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/97778/pics/lead_800x600.jpg
DK,Jobbik,MSZP
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-07-20 15:48:35
Liberális komcsi szarjankók hada, hogy is kézelitek ti , hogy a Szent István napi elmaradó tűzijáték és ünnepségekre fordítható és fennmaradó pénzeket majd ti fogjátok elherdálni elvtársaitok körében. Valószínűleg a FIDESZ két alternatív lehetőség között fog választani. Az egyik, az hogy a fel nem használt 2020 évi ezen célokra beállított költség keret a 2021 évi Szent István napi ünnepségekre átutalásra és felhasználásra kerül majd. A másik általam is elképzelhetóő alternatíva, hogy a ünepségeket finanszírozók a lemaradó családok további jó létét biztosító megoldását szolgálják.
Válaszolok
kata 2020-07-16 21:48:34
Aljas, semmirevaló mocsok banda! A saját pénzeteket költsétek, az adófizetőkére rá se gondoljatok! Magánemberként sokan milliárdosok vagytok, de pl. gyurcsánynénak volt pofája 20 db. maszkkal odamenni a kórházba, és még köszönetet is várt érte! Nem vagytok hatalmon - szerencsére -, így semmi közötök a közpénzhez. Nem tartozik rátok, mi lesz a sorsa a megtakarításnak. Nincs jogotok számonkérni, mert amikor hatalmon voltatok, mindent elzabráltatok, a terheket pedig a mi nyakunkba toltátok. Mindenre alkalmatlanok vagytok, de ahhoz nagyon értetek, hogy a más kontójára hogyan kell gazdagodni! Semmi mást nem tanultatok, de ezt az egyet szóról-szóra átvettétek a régi komcsi elvtársaktól, hogyan kell a népet megsarcolva a saját zsebeteket és a titeket kiszolgáló, talpnyaló gazemberek zsebét megtömni, akár az országot függő helyzetbe taszítani a gazdagodásért. Remélem eljön az idő, amikor el lesztek számoltatva, még ha ti nem is de a szemtelen utódaitok, akik szintén megtanulták tőletek a leckét , és már Brüsszelben " dolgoznak " az ország ellen, és ellenünk. Isten nem ver bottal! Előbb, vagy utóbb, de mindenki megkapja, amit megérdemel! Szeretném megérni, hogy kivernek benneteket a parazita bandátokkal, és pereputtyotokkal innen!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?