Blogolj!

Jobbik húszhúsz: a zsidózás már nem, a rágalmazás még nagyon is divat


Őrület a köbön: olybá tűnik, hogy az atomjaira hulló Ballik még mindig nem érte el a Mariana-árok alját. Kevés parlamentben ragadt képviselőik egyike csúnya rágalmazást csulázott Deutsch Tamás felé.

Fotó: MTI


Gyalázatos produkcióval rukkolt elő az Országgyűlés színpadán a nevenincs Nunkovics Tibor
kedden. A Jobbik parlamentben parádézó politikusa nemhogy képviselőhöz, de még emberhez is méltatlan gesztusra ragadtatta magát a tisztelt Házban, amit igen nehéz megmagyarázni. Ő mégis megpróbálta.

A viselkedésre képtelen képviselő Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő felszólalása alatt adta elő míves performanszát, faragatlan sztilóban beintve az éppen beszélőnek. A fideszes képviselők azonnal meg is vádolták Nunkovicsot azzal, hogy a nonverbális gesztusa erőteljesen antiszemita szagtól bűzlött és Deutsch Tamás zsidó származását vette célkeresztbe, de Nunkovics mentegetőzése minden képzeletet felülmúlt.

"Mélységesen felháborít, hogy olyan gondolatokat akarnak nekem tulajdonítani a kormánypárti képviselők, amelyek a legsötétebb időket hozzák vissza"

- indította meg panaszáradatát a csicskapárt pojácája.

"A leghatározottabban visszautasítom azt a lakájmédia által terjesztett hírt, hogy antiszemita kijelentést tettem volna a Parlamentben. Ezt csakis néhány kormánypárti képviselő állítja, akik olyan dolgot próbálnak meg rám kenni, amelynek semmi köze sincs a valósághoz"

- potyogtatta tovább krokodilkönnyeit a szittya szájhős, de a csavar itt állt be a történetbe, ugyanis - ezt figyeljék - imígyen folytatta az önvédelmet:

"Amit én mutattam, az nem volt más, mint Deutsch Tamás általam vélelmezett drogfogyasztási szokásaira utaló jel. Szó szerint azt mondtam: >Biztosan púderes maradt az orra!"< Ezt a mondatomat a képviselőtársaim is hallották, és ők is meg tudják erősíteni, hogy pontosan mi is hangzott el az ülésteremben"

- rinyálta Nunkovics.

Áhhá! Szóval így állunk. A Jobbik 2020-ra eljutott oda, ahová szegény Vona Gabi sosem szerette volna:

egy tisztán nemzeti érzelmű, erősen, olykor radikálisan jobboldali, mégis valódi erőből, egy minden irányba segget lefetyelő és az oly szenvedélyesen, erős indulatokkal gyűlölt Gyurcsánynak becsicskult, Orbán-fóbiával átitatott nemzeti néppártnak hazudott gittegylet-maradvány lett.

Ahol bár az antiszemitizmus lehet, hogy tabu - ki tudja ezt bizonyítani, ugye -, de a rágalmazás elfogadott, sőt pártolt dolog.

Nunkovics megnyilvánulása újabb szöget ütött bele a félig már tetszhalott Ballik koporsójába. Ilyen figurákkal nehéz lesz megfordítani a párteróziót. Ja, az utolsó majd kapcsolja le a villanyt.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/97727/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-07-20 18:58:02
Szégyelljétek magatokat köcsög "jobbikos" szarjankók, mert megöltétek a jobbikos hű Magyar Hazánk lelkeket ez a ti égbe kiálltó bűnötök. Nyolcévig toltam rátok az X-et. Gyalázatos köcsög banda vagytok, mert azzal a szemkilövető mocskos kommunista dákó párti utóddal és szarjankóval árultok most egy gyékényen és politikai szexet csináltok, aki miatt és ellenére a Magyar Emberek felemeltek benneteket a politikai piadesztára, hogy párttá lehessetek. Remélem, hogy még 2022 előtt ti geci alantas förmedvények elfogtok takarodni a hiteltelen politikai szarjankók mocsarában. Ti még az undorító kommcsi utódoknál is sokkal, de sokkal szarabb emberek vagytok a gerinctelenek rendjében.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?