Blogolj!

Az MSZP közműdíjat csökkentene


Az ember mindig reménykedik benne, hogy a pofátlanságnak azért van határa, de akkor egy napsütéses szombat délelőtt jön az MSZP és eloszlatja minden reményünket.

Volt egy kormányon lévő párt, mely, ha egy kicsit is válságba került az ország egyből tudta, honnan lehet pénzt szerezni. Természetesen az emberektől. Volt már itt vizitdíj, egyetemi tandíj, 13. havi nyugdíj elvétele és talán sorolni sem tudjuk, de nem is szeretnénk, hogy mi minden még.
És van egy kormányon lévő párt, mely úgy gondolja, hogy válság esetén nem elvenni kell az emberektől és a vállalkozásoktól, hanem adni nekik. A mostani válság a rendszerváltás utáni Magyarország egyik legnagyobb válsága. Több ezer ember vesztette el munkáját vagy kényszerült kevesebb óraszámban dolgozni. A járvány több hónapra padlóra küldte a turizmust, a rendezvényszervezést és még sok üzletágat. 
Mégis úgy néz ki, hogy úgy sikerül kijönnünk ebből a válságból, hogy egyre többen tekintenek pozitívan a jövőbe, egyre többen gondolják úgy, hogy ki fogjuk heverni a válságot.

Mert a kormány úgy döntött, hogy nem megsarcolni fogja az embereket, hanem, akit csak tud, támogat, hogy a gazdaság ne álljon le, mert egy munkáját elveszítő családfenntartónál vagy egy csődbe menő vállalatnál nincsen rosszabb.

Nem tudhatjuk, hogy a baloldal mit tett volna, ha most ők lettek volna kormányon, de a korábbi tapasztalatokból, illetve azokból a döntésekből, melyet baloldali városvezetők hoztak a járvány alatt, talán el tudjuk képzelni, hiszen ha csak Vác város polgármesterét nézzük, ő simán elengedte több alkalmazottjának a kezét, és azt üzente nekik, hogy most nincs rátok szükség, boldoguljatok, ahogy akartok.
Az MSZP ma azzal az ötlettel állt elő, hogy a kormány csökkentse a közművek árát. Persze egy ilyen demagóg dumára senki sem mondja azt, hogy rossz ötlet, hiszen ki az, aki nem szeretne kevesebbet fizetni az áramért, a vízért, ki az aki, nem örülne, ha a kasszába maradhatna pár ezer forint minden hónapban.
Könnyű más szervével verni a csalánt, hiszen mikor ők voltak kormányon ilyesmi eszükbe sem jutott, sőt. És emellett egy olyan kormánynak akarnak országvezetési tanácsokat adni, mely folyamatosan azon dolgozik, hogy több pénz maradjon a családoknál.
Az MSZP az a párt, mely nagyon jól tudja, hogyan kell egy országot irányítani, csak mikor a kezükbe kerül a kormány hirtelen minden elsötétül és elfelejtenek minden ötletet, amivel addig előálltak. Talán ennek is köszönhető, hogy manapság az emberek nagy része nem szeretné, ha hatalomhoz jutnának.
Címkék: MSZP
1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/97540/pics/lead_800x600.jpg
MSZP
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-07-14 18:42:41
Júj-júj sopánka, mindjárt elélvezek anélkül önkielégítést végeznék az új szoci közmű díj csökkentési javaslat bejelentést követően. Még, hogy nem lesz g á z á r e m e l é s így tagoltan, mondottad valaha, nem is egyszer, ha nem sokszor és sokszor. Az után lett nem is egyszer, nem is kétszer, ha nem sokszor. Most akkor, mitől is lett aktuális és reális szintje a közmű díjak csökkentése az MSZP részéről. Az ilyen rohadt , hazug szarjankó banda nektek semmi sem szent a valóság leképzéséhez. Kérdezem Én, hogy hol a pics@ba van és hol lehet fel lelelni a ti szavahihetőségeteket?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?