Blogolj!

Megvágta az adatvédelmi hatóság Tarházy-t


A lyukas zoknis pókember persze nem érti, hogy mi a baj, de hát miért is értené. Segítünk neki: jogtalanul lopott és tárolt adatokat. Jöhetnek megint a csicskások adományai?

Fotó: Mandiner


Sok mindent szeret a tévészékházak rémálma, de felelősséget vállalni... na azt nem. Mintha csak tegnap lett volna, hogy ez a derék megélhetési politikus híveivel fizettette ki az "agy nélkül dudálunk az alamizsnáért" akciójának kötbérét, máris itt az újabb csekk, aminek nagyon nem örül a lófasz-lengető képtelenviselő.

Hadházy felfedezte a kormánybuktató csodafegyvert: T-A-R-H-Á-L-Á-S!

A lyukas zoknis pókember megvilágosodott: a dudálós ingyencirkusza után úgy látja, a tarhálás kulcs Orbán Viktor és a Fidesz hatalmának megdöntéséhez. Igen, jól hallották: a nála jóval kisebb keresetű magyarok pofátlan lelejmolása. „Az, hogy nekünk 7 millió forintot utaltak át magyar emberek (a legkisebb adomány 200 Ft volt, a legnagyobb százezres nagyságrendű), szerintem egészen elképesztő siker.

Az vagy, amit megeszel, tartja a mondás, ám ezek szerint nem tisztességből és szilárd gerincoszlopból főzte ki magának az Orbán-fóbiás és nemzetellenes Hadházy reggeli zabkásáját, mert nem figyelhetőek meg klinikai jelei ezen veleszületett tartozékoknak a testén és a szervezetében.

Hadházy pénteken újfent a Fecebookon - hol máshol - verte ki a palávert, mert az adatvédelmi hatóság egymillió forintra büntette meg egy korábbi aláírásgyűjtő akció jogszerűtlensége miatt. Nem, nem a konzultációs kérdőívek lopkodásának ügye került ilyen gyorsan terítékre - biztosak lehetünk benne, hogy majd fog -, még 2018 nyara és 2019 tavasza között csente a választópolgárok adatait a "Csatlakozzunk az Európai Ügyészséghez!" névre keresztelt kamukampánya során.

A NAIH indoklása szerint

Hadházy jogalap nélkül gyűjtötte kapcsolattartási célból az aláírók személyes adatait, ezzel megsértve az általános adatvédelmi rendeletet.

Mint írják, azzal, hogy a kelet-európai szuperhős nem nyújtott megfelelő tájékoztatást az adatkezelés valamennyi lehetséges körülményeiről, rendeletsértést követett el.

Hadházy így most kénytelen 30 napon belül törölni adatbankjából a kezdeményezéssel összefüggésben lévő összes nála lévő adatot, persze nem lenne semmi meglepő abban, ha ezek azóta már szárnyra keltek volna és szépen elköltöztek volna a megboldogult DK-székház újjáalapított információs olvasztótégelyébe.
Az sem lepne meg, ha az Országgyűlés szégyene hamarosan ismét koldulni kezdene elvakított követőitől, hogy "tisztességes politizálást" folytathasson. Meg a lónak a faszát!
Címkék: Hadházy Ákos
2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/97501/pics/lead_800x600.jpg
Hadházy Ákos
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-07-14 17:49:56
Lyukas zoknis lépcsőző magyar vándoros lófasz igazgató az időd egyre fogy vissza fogsz menni 2022-ben gyökereidhez és minden féle állati fehérje halmaz lesz az életed értelme amit hol ide, hol oda fogsz kenni, mert te mást nem is érdemelsz meg. remélhetően a szélütött bernikét is magaddal viszed. Te egy undorító szarjankó vagy akinek már éppen ideje, hogy elsüllyedjen a mindennapok szemét dombján.
Válaszolok
Ottó 2020-07-14 17:41:28
Lyukas zoknis lépcsőző magyar vándoros lófasz igazgató az időd egyre fogy vissza fogsz menni 2022-ben gyökereidhez és minden féle állati fehérje halmaz lesz az életed értelme amit hol ide, hol oda fogsz kenni, mert te mást nem is érdemelsz meg. remélhetően a szélütött bernikét is magaddal viszed.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?