Blogolj!

Cseh Katalin bekattant: Merkellel üvöltött, hogy büntesse meg Orbánt


Házmestertempó Momentum módra: szintet lépett a magyarsággal szembeni brüsszeli árulkodásban és hisztizésben Cseh Katalin. A bőrszerkós botmixeres nekiesett a német kancellárnak, és ordítva kérte számon, hogy az EU tíz éve nem képes odavágni Orbán Viktornak, úgy jó istenesen.

Fotó, videó: Facebook/Cseh Katalin

Messzire gurult a gyógyszere a Kanadában született, Hollandiában kiképzett lila brüsszelitának; Cseh Katalin hiába kereste, a jelek szerint nem találta meg a bogyót. A Momentum viselkedészavaros hisztigépe – tényleg az, esküszöm, nézzétek majd meg a lenti videót, csak ezért! – igyekezett kihasználni, hogy kontinensszerte feloldották a karantént, és ahogy betehette végre a lábát az Európai Parlamentbe, előadta élete nagyjelenetét. A Jászai Mari-díj-esélyes alakítás abban merült ki, hogy egy percen át visítozott a soros EU-elnök Németország kancellárjával, tulajdonképpen leordította Angela Merkel fejét.

Igen, egy dupla nulla kaliberű, tehetségtelen és alkalmatlan magyar balliberális politikuskezdemény, aki soha, sehol, semmit sem bizonyított, vette a bátorságot, hogy fennhangon kioktassa és számon kérje Európa és a világ egyik évtizedek óta elismert vezetőjét. Cseh Katalinnak sikerült fullba tolnia a kretént, vagyis hülyét csinálnia önmagából. Megint. Nem mellesleg csúcsra járatta a hazája, valamint legitim, háromszor is kétharmaddal megerősített kormánya elleni árulkodást.

„A magyar jogállamiság válsága kritikus szakaszban van. […] A korrupció és az állami intézmények megszállása ellenőrizhetetlen” – hányta fel a hazugságoktól hemzsegő balliberális balhélistát hevenyészett országjelentésében a magyar Sargentini, többek között arról sopánkodva, hogy a gaz, galád Fidesz-kormány ellehetetleníti a „függetlenobjektív” Indexet (mi van?), és bünteti, kifosztja az önkormányzatokat, mert tavaly ellenzéki polgármestereket választottak (jövőre amúgy 17 százalékkal több központi forrás jut nekik...). A botmixeres halálbarbi tekintete eltorzult az idegállapottól, midőn a sok mindent megélt Merkel képébe vágta: „Orbán tíz éve van hatalmon, egy évtizedes huzavona Európa oldaláról! Mondhatja továbbra is, hogy a Tanács nem tehet semmit, de ez egyszerűen nem így van!”

Vagyis: sújtson már le az a brüsszeli korbács, de tüstént!

Cseh szerint itt az idő, hogy „a közvetlen EU-forrásokat a helyi önkormányzatoknak és civil szervezeteknek (NGO-knak)” adják, ne pedig „egy olyan korrupt kormányon keresztül csatornázzuk be ezeket, amely nyíltan visszaél velük, és semmibe veszi az EU értékeit”. Végezetül azt hörögte, ha Merkel nem támogatja a Momentum balliberális pártcsaládjának konkrét, a magyar kormányt megbüntető, attól az uniós forrásokat átcsoportosító javaslatát, akkor nagyon, de nagyon szégyellje magát, mert „a semmit folytatni szintén választás”, amivel a kancellár – kapaszkodjon meg – aláássa az EU stabilitását, és újabb szöget ver a magyar demokrácia koporsójába.

A Momentum egyik legéletlenebb késének amúgy egy dologban igaza van. A semmit folytatni szintén választás. Márpedig ő pontosan ezt tette. A honi balliberális szégyenpolitikusok semmit sem tanultak, és semmit sem felejtettek. Alkotni, építeni képtelenek és lusták is. Nincs víziójuk a magyarságról, feloldanák szuverenitását a nagy közösben. A teljesítményük maga a nagy büdös semmi, ezért a tagadásba, a rombolásba menekülnek. Cseh Katalin is ezt tette. Nem Magyarországról, nem a magyar kormányról, hanem saját magáról állított ki szegénységi bizonyítványt az európai porondon.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/97432/pics/lead_800x600.jpg
Angela Merkel,baloldal,Brüsszel,Cseh Katalin,ellenzék,eu,Európai Parlament,Európai Unió,fidesz,jogállamiság,korrupció,Momentum,Momentum Mozgalom,Orbán Viktor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-07-14 18:57:06
Katika veled az a baj, hogy a tatai ideg elme osztályt az MSZP-SZDSZ-es liberális szarjankók meg szüntették a gengszter váltás idején. Mert ideg elme bajos kitöréseidet, ott akkor és most biztosan tudták volna kezelni a magas szintű orvosi ellátás keretén belül. Állítólagos orvos létedre ( lehet, hogy te is egy álmentő orvos vagy) akut skizofrén tüneteid vannak.
El mehetnél már te is a jó k@rva nénikédbe, akit utálunk mint, Magyar emberek árulóját és elárulóját.
Válaszolok
Laci.manutd 2020-07-09 18:47:40
Milyen jól beszél angolul.
Ettől még vérlázító és undorító seggnyaló féreg.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?