Blogolj!

Nem támogatta a baloldal a gyermekek elleni szexuális bűncselekmények szigorítását


Fotó: Facebook

Kevés olyan ember van ma valószínűleg hazánkban, akit ne háborított volna fel Kaleta Gábor ügye és az a bírói döntés, mely a lehető legenyhébb büntetést rótta ki az egykori diplomatára.

Azóta megtudtuk, hogy sem az ügyész, sem a bírói kar nem hibázott a döntésben, hiszen nekik meg van kötve a kezük és kizárólag olyan ítéleteket hozhatnak, melyre törvény adta lehetőségük van és ha maga az ítélet társadalmilag nem elfogadható, arról akkor sem az ítélkezők, hanem a törvények tehetnek.
Ettől függetlenül sokan, sokféle módon támadták a bírót, az ügyvédet és az ügyészt, de a baloldal ennél is tovább ment, ők egyenesen azt állították, hogy a kormánypárt bármilyen bűncselekményt hajlandó eltussolni, ha azt az "ő kutyájuk kölyke" követte el. (Zárójelbe tesszük hozzá, hogy mikor saját bűneiket kellene feltárni, akkor sosem ennyire hangosak). Volt itt pedofilt bújtogató kormánypárt, pedofilbarát ügyészség és megpróbálták a lehető legtöbb kormánypárti politikust belekeverni az ügybe, megpróbálva hasznot húzni ebből a bűncselekményből.
A baloldal csupán egy dolgot felejt el, de azt nagyon. A kormánypártok már beterjesztették a parlament elé a gyermekek kiemeltebb védelmét és a gyermekek ellen elkövetett szexuális bűncselekmények szigorúbb büntetését célzó új Büntető Törvénykönyvet a parlament elé, de ezt az ellenzék nem volt hajlandó megszavazni.

A szavazásnál tökös ellenzékként viselkedtek, akik nem szavazzák meg a kormány beterjesztését, ami ahhoz vezetett, hogy jelen pillanatban Kaletát és társait nem lehet szigorúbban büntetni. Arról, hogy egyesek pedofil fotókat tartanak a számítógépeiken azért csak ők a felelősek, de hogy őket nem lehet megbüntetni, annak a baloldalnak nagyon is benne van a keze.
Ezekután kiállni a nyilvánosság elé és újra tökös ellenzékiként a kormányt okolni, tüntetést szervezni, telezengeni a sajtót, több, mint pofátlanság. Csendben kellene inkább maradni, met mint az utóbbi hetekben kiderült a hazug embereket nagyon hamar utolérik...
Címkék: baloldal
1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/97425/pics/lead_800x600.png
baloldal
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-07-14 19:14:33
Mi van liberális komcsi jellemtelen ordenári köcsög szaralakok!!! Nektek nem számít a fiatal gyermekek szexuális bántalmazása. Milyen mocskos állatok vagytok ti!! Van nektek egyáltalán szégyen érzetek és polgári erkölcseitek ezzel kapcsolatban, hogy fiatal az életvitelben tapasztalatlan szexuálisan kihasználnak fiatal gyermekeket. Lámpavas nektek stb.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?