Blogolj!

Köztünk élő terroristák


"Mosolygok rájuk, miközben a halálukat kívánom" - írta ki az internetre az a 38 éves radikalizálódott olasz férfi, aki a dzsihádista harcosokat, a terrorcselekményeket éltette és fiatalokat is toborzott terrorista szervezetnek.

Az Issa Ferrara nevet felvevő iszlamista, saját nemzettársainak haláláért is hálát adott, szerinte ugyanis  a koronavírus-járvány olaszországi terjedése féket vetett a szabados nyugati életstílusnak, megtiltva mindent, ami a radikális iszlám számára is tiltottnak számít, a több között, hogy a nyugatiak szabadon igyanak, dohányozzanak és mozogjanak.

A férfinak annyira magába szippantotta a radikális Iszlám Állam, hogy internetes felületeken hirdette az Iszlám Állam terrorista merényleteit. Felvételeket és felhívásokat osztott meg a világhálón, gyűlöletet hirdetett a keresztényekkel és a zsidókkal szemben.
Az olasz hatóságoknál az tette be a kaput, mikor két fiatalt arra akart felkészíteni, hogy csatlakozhassanak az Iszlám Államhoz.
A járvány lecsengésével újra a migráció felé fordul a figyelem, de - bár ez egy szélsőséges eset - úgy tűnik, hogy már nem csak a kívülről jövő terrorizmustól kell félnünk, hanem attól is, hogy az Európában élő szélsőséges iszlamisták saját nemzettársainkat hálózzák be, akik talán még veszélyesebbek is lehetnek, mert nem született arabként jobban bizonyítani szeretnék alkalmasságukat és ezek szerint beszervezni is jobban tudnak európaiakat, mint az Iszlám Állam képviselői.
Az olasz férfi esete egyben azt is megmutatja, hogy a szélsőséges terroristák, akik gyakran a migrációs útvonalakon érkeznek az országokba, milyen véleményekkel vannak befogadóikról. Gyűlölik őket, halálukat kívánják és megpróbálnak mindent megtenni, hogy a zsidó-keresztény kultúra elpusztuljon.
Lehet továbbra is támogatni idegen kultúrák érkezését az országunkba, de egyértelműen látszik, hog ezzel saját nemzetünk sírját ássuk csak.
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/97419/pics/lead_800x600.jpg
Iszlám Állam,koronavírus,Olaszország,Terrorizmus
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?