Blogolj!

Elképesztő: már a Fidesz plakátjai is rasszisták


Na, már tényleg csak ez hiányzott a sorból. A BLM-balhé, a fosztogatások, a fehérek letérdepeltetése után legyen Magyarország is rasszista, így teljes a kép. Ezúton is gratulálunk.

Aki manapság divatos akar lenni, az bizony mindenkire ujjal mutogatva üvölti a rasszizmust. A Mérce is beállt ezek közé, ami „A Fidesz csak a szép, egészséges és fehér bőrű emberek véleményére kíváncsi?” címmel hozott le egy cikket arról, hogy a nemzeti konzultációhoz kapcsolódó plakátokon túl sok a fehér, kellemes megjelenésű, ápolt ember.

Skandalum. Sokk.

Nagyon ráérhetnek odaát, hogy egy szimpla plakátba (amit igazából amúgy senki nem néz, csak nyilván kell valami vizuális inger is a konzultáció mellé) is bele kell kötni, ha már nem történik épp nálunk semmi. Én tudom jól, hogy uborkaszezon van, meg gyorsan nem tudott senki találni valami szobrot, amit le lehetne dönteni, de ne nevettessük már ki magunkat. Ez már annyira kellemetlen.

Ráadásul megint csak azok veszik el a legnagyobb társadalmi problémák élét, akik a leghangosabban ugatnak ellenük. Ezzel kéne inkább foglalkozni, nem a probléma gyártásával, mert akkor sosem lesz vége a hülyeségnek.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/97300/pics/lead_800x600.jpg
fidesz,plakát,rasszizmus
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?