Blogolj!

Nulla százalékos rikkancsot igazoltak Hadházyék az ívlopáshoz

Dorogi László

Összenő ami összetartozik: a Parlament örökké ideges ügyeletes hisztis picsája is csatlakoztatta senkit sem érdeklő gittegyletét lyukas zoknis barátja kamualapítványához.

Na de mi a hír? A kérdés jó, a válasz meg nehéz. Mutatok először egy képet, amit az egykoron más - mert szép sosem volt - napokat is megélt LMP ex-üdvöskéje, Dettike lőtt fel a közösségi oldalára.


A képen nagyon jól látható, milyen boldogok most ők hárman, hogy egyesült ez a dicstelenséggel díszített kompánia és együtt lopdoshatja össze a nemzeti konzultációs kérdőíveket. A hír meg csak annyi, hogy a Párbeszéd is beszállt a meglehetősen adathalász-gyanús eksönbe, amit a tévészékházak eszelős réme fundált ki és rántott be egy alapítvány égisze alá.

Matka-kakába lépett a lyukas zoknis Pókember

ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy. Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. - Ákoska, nézd csak, ott egy TITA! - Az nem is TITA, hanem MATKA!


Azt azért meg kell jegyeznem, hogy Szél kisasszonyt cseppet sem veti szét a határtalan boldogság ezen a csodálatosan megkomponált lájkvadászatra hivatott képecskén, vagy csak nagyon jól leplezi. Tán nem szívleli Sz. Tímea kiabátorina elvtársasszonyt? Mindenesetre keserű tényként meg kell állapítanunk: nagyon felzabálta szegényt a baloldali szélmalomharc, amit érthetetlen módon ezekkel a gyök kettő per nullás kispajtásokkal folytat a "hazug ívek" felszámolása érdekében.

A lófaszok zabolázatlan mutogatója szépen lassan az összes jelentéktelen ellenzéki pártocskát becsicskítja és megnyeri akciójához, de az a büdös nagy helyzet, hogy még így is borzasztó kevesen vannak.

És persze a gerilla hadművelet valódi célja továbbra sem derült ki. Adathalászat? Adatbázisépítés? Ki lepődne meg...

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/97248/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?