Blogolj!

Ha tovább tökölnek Karácsonyék, a kormány átveszi a Lánchíd felújítását


Nem túl meglepő módon már a kormány is kezdi megelégelni Kari Geriék elképesztő töketlenkedését a Lánchíd felújításával kapcsolatban, így ha a főpolgármester továbbra is inkább a szájkaratéba fekteti az energiáját a tettek helyett, akkor a kormány átveszi tőle az ügyet.

Erről Hollik István számolt be az ATV-nek, aki elmondta, hogy ha hosszú ideig tart a főváros “szerencsétlenkedése” akkor a Fidesz és KDNP frakciók megkérik a kormányt, hogy vegye át a Lánchíd felújítását és vegye a saját kezébe.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint ez rövid időt jelent, “nem sokat tudunk most már várni ezzel”, mint mondta, az átvétel egyszerű jogi aktus, egy törvényt kell hozzámódosítani.

Számunkra eddig is érthetetlen volt, hogy főváros vezetése miért nem képes legalább most az egyszer a dolgát végezni, ha már a koronavírus-járvány tombolásakor is csak annyira futotta, hogy végig a Fideszt ekézze. Mert hát ugye azt mondanunk sem, hogy a járvány – példaértékű – visszaszorításában nekik nem sok szerepük volt, most pedig, hogy ez a „diktatúrának” köszönhetően ez is megoldódott, ezzel kapcsolatban már nem lehet a sárral dobálni a kormányt, így most hirtelen a Lánchíd lett a mumus.

Miután a kormánynak sem végtelen a türelme jobban teszik Karácsonyék, hogy végre belehúznak, ha nem akarják, hogy ezzel is csak beégjenek. A kormánynak nem lenne új keletű a dolog, hiszen korábban így újult meg a Kossuth tér, és a Vár is.

Nos, már csak az a kérdés, hogy Karácsony Gergely mit lép Hollik kijelentésére, bár van egy oly tippünk, hogy továbbra is marad ez a „Mekk Elek” hozzáállás…

(Borító: futas.net)

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/97174/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,felújítás,fidesz,Karácsony Gergely,Lánchíd
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?