Blogolj!

Nem száll le Tarlósról: Horváth Csaba kimaxolta a pofátlanságot

Pintér M. Lajos

Az örök lúzerként elkönyvelt, Zuglóba ejtőernyőztetett szoci mutyipolitikus pont mint Karácsony: semmilyen érdemi eredményt és teljesítményt nem tud felmutatni, ezért a főváros előző, sikeres vezetését ekézi gőzerővel.

Mutogatni, na, azt az egyet tudnak! Fotó: MTI

A balliberálisok örökös bukott főpolgármester-jelölt-jelölt-jelöltje, a szocialista Horváth Csaba személyében iszonyatosan gyönge képességű kommunikációs szárnysegédet kapott a Tarlós István ellen folytatott boszorkányüldözéséhez Karácsony Gergely. Zugló szégyenpolgármestere az ATV A nap híre műsorában támogatta meg a Gyurcsány-báb budapesti főúr hadjáratát, de kisstílű és szánalmas cirkuszi előadása hemzsegett az aljas csúsztatásoktól és a mellébeszéléstől.

A tények a következők: Karácsony és a balliberális gittegylet kilenc hónap alatt semmit nem tettek le az asztalra a fővárosban, csak hisztire, panaszkodásra, vádaskodásra és felelősséghárításra futotta, futja az erejükből. Tort ül a tehetetlenség és a tehetségtelenség, miközben lerohad Budapest és benne a nemzet szimbóluma, a Lánchíd. Erre jön a síró szájú KamuGeri meg ultragáz elvtársa, a róka ábrázatú Csabi Csacsi, és beleszállnak abba a Tarlós Istvánba, aki kilencévnyi megfeszített munkával a Demszky-sírból hozta vissza Budapestet, eltakarította a balliberális romokat, sz.rt, elképesztő energiákat és forrásokat megmozgatva hozta egyenesbe a fővárost. Utódai, a semmittevés és a nagyotmondás bajnokai még a poros lába nyomába sem érnek, ezért a következő másfél évben azzal vernék el az időt és szórakoztatnák a nagyérdeműt, hogy a Tarlós-éra „korrupcióját” vizsgálgatják. Majd megsértődnek, hogy a volt főpolgármester nem hagyja magát, visszavág, és többek között rendőrségi vizsgálatokat kezdeményez.

Nos, a kialakult pengeváltásban a Zuglóba ejtőernyőztetett szoci lufiembernek sikerült kimaxolnia a pofátlanságot és a gusztustalanságot. Horváthnak az ATV-ben volt képe azt állítani, „abszurd színjátszás”, hogy őket vádolják tököléssel a Lánchíd-ügyben. Mert – mondta – „Tarlósnak sikerült úgy kilenc évet elbliccelnie (sic!), hogy egy hídhoz sem nyúlt hozzá, és nem újíttatta föl, tehát nem érdemes arra hivatkozni, hogy ő annyit dolgozott, hogy nem volt rá ideje”. Diszkréten szemet hunyt afölött, hogy Demszkyék brutális késlekedés után látványpékség jelleggel éppen csak belekapargattak a Margit-híd projektjébe, amit a Tarlós-vezetés készített el, vitt véghez, majd gyakorlatilag teljesen előkészítve, forrásokat is szerezve adta át Karácsonyéknak a Lánchíd-projektet. Hogy aztán professzionális bliccelőként (ha már itt tartunk...) elbénázzák az egészet, és a politikai cirkusz oltárán feláldozzák a beruházást!

De Horváth nem állt meg itt, arról is hablatyolt, hogy szerinte „az a teljesítmény, amire olyan baromi büszke [Tarlós], az ott tart, hogy egy kátyúktól, lyukaktól és elhanyagolt utaktól terhelt várost kell majd ténylegesen rendbe tenni”. Egyébként – vágta ki büszkén – a korábbi főpolgármester ne avatkozzon bele a kormány és Budapest jelenlegi csörtéjébe, mert „van egy jelen, de ebből a szempontból, elnézést, de Tarlóst most zárójelbe tenném.” Majd – ha lúd, legyen kövér alapon – hozzátette, igenis van mit vizsgálniuk a korrupciós ügyek tekintetében is, mert ami a patkányirtási szerződés ügyében történt, az „egy köztörvényes bűncselekmény a világ bármely országában”, a Rác fürdő projektje tekintetében pedig minimum „hanyag, hűtlen és gondatlan kezelést” szimatol az oly érzékeny orra.

A szoci szégyenpolitikus persze hiába igyekszik gőzerővel palástolni az alkalmatlanságát, alkalmatlanságukat no meg azt, hogy munka, működtetés és fejlesztés helyett csak (maga)mutogatásra és Facebook-huszárkodásra képesek, miközben lerohasztanak egy metropoliszt. Tarlós a minap tanárian leplezte le a szivárványos ármánykodást, megerősítve, hogy ha valami bűzlik a KamuGeriék által felhány(torgatot)t ügyek közül, ott a szagforrást érdemes a szétrohadt baloldalon keresni.

Ami pedig azt a bizonyos, fel nem ismert gerendaként ordító zárójelet illeti:

Horváth Csabának érdemes megválogatni a szavait, mert egész politikai „karrierje” során nem sikerült kitörnie belőle. Maga a két lábon járó zárójel. Se több, se kevesebb.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/97098/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,főpolgármester,Horváth Csaba,Karácsony Gergely,korrupció,Lánchíd,MSZP,Tarlós István,Zugló
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?