Blogolj!

Az uniós forrásokkal zsarolna az Orbán-fóbiás Cseh Katalin


A Momentum örökké ideges hisztigépe szerint Magyarország nagyon nagy bajban van Orbán Viktor miatt. A lila brüsszelita balliberális elvtársaival elzárná a polgári kormányzat elől az uniós pénzcsapokat.

Miss Botmixer szerint Orbán Viktor miatt van bajban Magyarország. Fotó: MTI

Tovább folytatja a Magyarország elleni nemzetközi politikai és médiahadjáratát a honi közélet egyik legkártékonyabb figurája, az Orbán-fóbiától elvakított Cseh Katalin. A Kanadában született, Hollandiában kiképzett, jelenleg Brüsszelben a hazája érdekei ellen lobbizó politikus bejelentette (via ATV Egyenes beszéd), hogy „meg szeretnék menteni” az uniós forrásokat „Orbán Viktor kormányától”. Na még ilyet, hát rögtön kettéáll az ember füle!

Értsd: egy olyan javaslat kidolgozásán „ügy(nökös)ködik” a két lábon járó botmixer, hogy aszondja: „mi történik akkor, amikor egy kormány rendszeresen és szisztémásan megsérti a jogállamiság alapfeltételeit, és mi történik akkor, hogyha egy kormány nem tudja garantálni a korrupciómentes elosztását az EU-s pénzeknek”. A „halálbarbiként” is emlegetett hivatásos visongató azt akarja elérni, hogy „az a pénzösszeg, amit kohéziós alapból minden ország ugye megkap, ennek a Magyarországra eső részét, amíg a problémák nem rendeződnek – lefordítjuk: amíg nem a balliberálisok, vannak hatalmon, hanem a „gaz” Orbán-kormány –, addig ezt a részt közvetlenül ossza el az Európai Bizottság vagy az Európai Unió Magyarországra delegált hivatala”.

Minden világos. A Cseh–Donáth–Gyurcsányné–Ujhelyi-tandem magyarellenes ármánykodása és áskálódása immár összességében nemcsak azzal fenyeget, hogy a következő időszakban jóval kevesebb uniós forrás jut Magyarországra (addig cirkuszolnak, míg a nekünk szánt pénzekre jó lecsapnak majd a többiek), hanem azzal is, hogy amilyen fejlesztési támogatásokat hazánknak ítélnek, azok elosztásáról is sorosista, balliberális szándékok és szereplők döntenek Brüsszelben. (Nyilván Magyarországon állomásoztatott politikai csicskaszövetségeseik útmutatásai alapján.) Ahogy azt Móricka, azaz Cseh Katalin és gittegylete elképzeli.

A magyar ellenzék szűk fiókjának egyik legéletlenebb, ezért legidegesítőbb kése azzal indokolta machinációit, hogy Orbán Viktor és oligarchái szerinte ellopják a pénzeket a magyarok elől. Diszkréten, de inkább alattomos, aljas módon fittyet hány arra, hogy valójában 2004 és 2010 között az ő politikai balcsaládja (élen Gyurcsányné férjével) fosztotta ki az országot, osztogatta pofára az uniós támogatásokat, juttatta a csőd szélére a magyar gazdaságot, a gazdaság szereplőit, azaz semmizte ki a magyarokat. A Fidesz-kormány uniósforrás-felhasználásának hatékonyságát pedig – még ha Cseh Katalin pont annyira lát is a pályán, mint az egyszeri vak tyúk, aki soha nem talál szemet – mi sem bizonyítja jobban, mint a csökkenő munkanélküliség és államadósság, a növekvő foglalkoztatás és bérek; no meg Angela Merkel kancellár emlékezetes nyilvános elismerése 2019-ben, miszerint bizony az Orbán-kabinet jól sáfárkodott az EU-s pénzekkel...

A Momentum női öklét persze nem olyan fából faragták, hogy zavarják a tények, szívesen vitatkozik azokkal egy jó kis Fidesz-ellenes uszítás kedvéért.

„Sok pénzt kapunk, rosszul teljesítünk, és ez nagyon zavar mindenkit. Nem is beszélve arról, hogy amellett, hogy Magyarország jelenleg egy nagyon komoly haszonélvezője az EU-s pénzeknek, Orbán Viktor hazug propagandájában folyamatosan az Európai Uniót támadja, azokat az EU-s vezetőket támadja, akik amúgy jelenleg a tárgyalási asztalnál ülnek vele együtt. Ha ez nem ront valamin, akkor semmi nem fog. A jogállamiság leépítését mindenki látja, mindenki látja a korrupciót”

– sivalkodja el a hazug propagandát, ha már itt tartunk.

Cseh persze okosabbnak hiszi magát Merkelnél is, ezért rágyújt a szánalmasan unalmas nótára:

„Elárulom a kedves nézőknek, jelenleg Magyarország elég nagy bajban van, Orbán Viktor miatt. Most tárgyalják az új uniós költségvetést, és sajnos az európai uniós országok jelentős része látja azt, hogy itt az uniós pénzek körül bizony korrupció történik, egy kormányközeléli oligarchát gazdagítanak azok a pénzek, amiket a szegénység felszámolására kéne felhasználni, és hát, nekik elegük van.”

Nekünk is elegünk van. Cseh Katalinból, a Cseh Katalinokból. Legfőbb ideje, hogy ha építeni képtelenek, legalább ne romboljanak. Fejezzék be a politikai hazaárulást, mert – ahogy a klasszikus mondja – különben dühbe jövünk!

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/97007/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,Cseh Katalin,Európai Unió,fidesz,Momentum,Momentum Mozgalom,Orbán Viktor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2020-06-30 23:02:58
A bőr lesülhet mindnek a képéről, aki szavazatát adta erre a magyarellenes, idegenszőrű rébékre, hogy a magyarok ellen " dolgozzon " Brüsszelben. Miből gondolták, hogy ez a féreg hasznára lesz az országnak, annak az országnak, amit nem is ismer, mert nem itt született, nevelkedett, csak átdobták ide, mint idegenlégióst. A megvezetett fiatalok sokan azt hitték, divatosak lesznek, mert a " lánglelkű " momentumosokra szavaznak. Ezt jól megcsinálták, nem volt elég a maszop, a dk, most még ez a két szerencsétlen, kártékony majom is ellenünk akciózik. Drága momentumra szavazó ifjainknak fogalmuk sincs, mekkora kárt okoztak nekünk, és saját maguknak is, hogy ezeket támogatták. Persze nem a komcsi,és szadeszos elődökkel rendelkezőkre gondolok, hanem azokra, akik mennek divatból a pesti zsiványok után, mert be szeretnének kerülni a felsőbb körökbe. Lehet tanulni a szerencsétlen karácsony példájából. A vidékről fővárosba került diákot befonta a ballibsi oldal, futtatták, felemelték, és kesztyűbábot csináltak belőle. De ha rosszul sül el a dolog, a balhét is vele vitetik el! A fiatalok még nem elég tapasztalta a politika mocskos világában, jó lenne, ha hallgatnának a józan észre, és azokra, akik jó szándékkal figyelmeztetik őket, ne hagyják kihasználni magukat!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?