Blogolj!

Új szintre lépett Hadházyék nemzeti konzultációs bűnözése


Az origo birtokába jutott egy felvétel, melyen az látható, hogy egy - valószínűleg a baloldalhoz köthető - hölgy, Szolnokon, nemes egyszerűséggel kivesz egy postaládából egy kérdőívet és elsétál vele.
Az akció, még ha egy kicsit tovább is van fejlesztve, beleillik abba a kampányba, melyet Hadházy Ákos vezet és melynek lényege, hogy minél több nemzeti konzultációt gyűjtsenek össze. Bár a baloldaliak egyelőre csak azt kérték, hogy mindenki a saját kérdőívét adja le, úgy tűnik valaki túl akarja teljesíteni az "ötéves-tervet" és elébe megy a gyűjtésnek. Igaz, hogy a kérdőív kitöltése ugyanúgy önálló döntés, mint annak a baloldalhoz való juttatása, úgy tűnik egyesek még mindig a diktatúrában képzelik magukat és úgy gondolják, jobb ha ők mondják meg, mit szeretne a másik.

A konzultációk ellopásának adatvédelmi veszélyei is vannak. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke szerint, ha olyan kérdőíveket gyűjtenek be, amelyen szerepel név, akkor az adatkezelésnek minősül és adatot kizárólag meghatározott célból lehet kezelni. Álláspontja szerint ilyen esetekben “a hozzájárulás a megfelelő jogalap”, amihez az adatkezelés céljáról, az adatok őrzésének időtartamáról, a törlés módjáról megfelelő tájékoztatót kell készíteni.

Ez a tájékoztató a konzultációs kérdőíveken rajta van, de Hadházyék a begyűjtött vagy ellopott kérdőívek tulajdonosait egyáltalán nem tájékoztatják, hogy miért kell nekik a kérdőív. Nem lehet tudni, hogy egyszerűen csak megsemmisítik azokat, vagy miután a beküldők adatait illegálisan begyűjtötték harcos csapatuk a saját szájuk íze szerint kitölti azokat.

Könnyen előfordulhat, hogy Hadházyék vissza fognak élni több ezer ember adataival, szimpatizánsaik pedig úgy tűnik még a lopás bűncselekményétől sem riadnak vissza ennek érdekében.
Úgy tűnik, hogy a baloldal, most már semmit sem tud úgy véghez vinni, hogy az a hatályos törvényeknek megfeleljen. Ha kell hazudnak, hamisítanak, lopnak, akasztással fenyegetnek. "Felelős" politikusok, akik még a törvényeket sem képesek betartani.
Címkék: Hadházy Ákos, MSZP
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/96899/pics/lead_800x600.png
Hadházy Ákos,MSZP
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?