Blogolj!

Mindent elsöpör az „antirasszista” őrület?

Pintér M. Lajos

A Simpson család és a L’Oréal is megadta magát.

Fotó: Facebook/The Simpsons

Az Amerikából a nyugati liberális világba szétfröcskölő „antirasszista” közhangulat és a Black Lives Matter-mozgalom tovább szedi áldozatait. A soros önfeladók a Simpson család című sorozat, valamint a L’Oréal kozmetikumok.

A Simpson család alkotói bejelentették (via Index), hogy a jövőben csak és kizárólag a karaktereik etnikumának megfelelő szinkronszínészekkel dolgoznak. Vagyis mostantól fehér művész nem adhatja a hangját olyan figurának, akinek színes (sárga, fekete, barna) a bőre! (Nyilván, hogy ne zavarjon meg senkit a képernyőn keresztül...) A végletesen túltolt „polkorrektség” és a félreértelmezett „egyenlítősdi” jegyében az elmúlt napokban sorra mondanak fel olyan fehér szinkronszínészek, akik nem fehér karakterek hangját biztosították eddig, vagy szólalnak fel azzal kapcsolatban, hogy a jövőben igyekeznek tartózkodni hasonló munkáktól. 

A radikális baloldal követeléseinek való behódolásban a L'Oréalnak sikerült felül-, de ha tetszik: alulmúlnia Simpsonékat. A cég közleményt adott ki arról, hogy (via Origo) ezentúl nem használja a fehér, illetve a világos szavakat termékeinél, minden kenceficéről eltávolítja a fehér, fehérítő, világos, világosító szavakat. (Hogy a fehérítő, világosító krémeket hogyan fogják hívni, arról nem szól a fáma.)

Szóval tényleg megáll az ész.

Felkészül: Hófehérke, Fehér agyar, Fehér-tenger, fehér kenyér, fehér csoki, világos sör, netán Világos? Minden világos. Ez itt a fegyverletétel. A szellemi-fizikai megadás. A világ, pontosabban annak liberálhaladó nyugati része a jelek szerint megérett a pusztulásra.

Könyörgöm, mi, legalább mi ne hagyjuk magunkat!

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/96903/pics/lead_800x600.jpg
antirasszizmus,Black Lives Matter,BLM,rasszizmus
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?