Blogolj!

Kunczének elborult az agya: „Orbán Viktor mondjon le!”

Pintér M. Lajos

Az ex-SZDSZ-es politikai kriptaszökevény idegállapotba került, mert a kormány beszerzett 16 ezer lélegeztetőgépet a magyar állampolgárok életének védelme érdekében.

Hiába osztotta ki tanárian az egész balliberális ellenzéket Ceglédi Zoltán politikai elemző, a szivárványos debilbrancs mégsem ereszti el a lélegeztetőgépek kormányzati beszerzésének ügyét. Tudják, ez az az ügy, melynek kapcsán az ellenzéki pártok és sajtóorgánumok egyszer azért támadják Orbán Viktort, mert nincs rajta sapka, máskor meg azért, mert van.

A koronavírus-járvány kezdetén a balliberális médiumok, elemzők, politikusok egymásra licitálva riogattak, hogy nincs és nem lesz idehaza elegendő lélegeztetőgép, és majd az olaszországihoz hasonló állapotok fordulhatnak elő, ha tíz-, százezresével kerülnek kórházba a magyarok. Napról napra jelentek meg a Soros-sajtóban a grafikonokkal megszínesített számítások, mikor, melyik nap melyik órájában fogynak el a lélegeztetőgépek. A kormány nem cirkuszolt, nem pánikolt, hanem időben és határozottan cselekedett: megindította a mintegy 300 milliárdos keretösszegű beszerzést (mert az emberi élet védelme nem lehet pénzkérdés!), melynek eredményeképpen mintegy 16 ezer lélegeztetőgéppel készítette fel a magyar egészségügyet az elképzelhetőnél is talán picit rosszabb vészforgatókönyvre. Hogy soha, semmilyen körülmények között, senki se maradjon ellátás nélkül.

Befutottak és készen állnak tehát a berendezések (sőt, a fölösleg jó pénzért akár értékesíthető is, ha úgy hozza az élet!), a függetlenobjektívok és ingyenélő polelvtársaik most amiatt sivalkodnak, hogy TÚL SOK a lélegeztetőgép. És nem sül le a bőr a pofájukról, már elnézést! A hisztikórushoz legújabban a történelem szemétdombján horkoló SZDSZ egykori bukott elnöke és belügyminisztere csatlakozott, aki az ATV Egyenes beszédében maxolta ki a gusztustalan mocskolódást.

A megélhetési bűnözés egykori főideológusa, Kuncze Gábor – emlékeznek, ő az, aki anno ciántablettát javasolt a rendszerrel elégedetlenkedőknek – fullba tolta a kretént. A politikai kriptaszökevény szerint elképzelhető ugyan (bár nem nagyon...), hogy a kormány azért vett ennyi lélegeztetőgépet, mert aggódott a magyarok egészségért és a járvány második hulláma miatt, de nem ebben hisz.

„Kiállhatna a kormány azzal is, hogy kérem, hülyék voltunk, mert nem hallgattunk a miniszterelnök úrra, aki azt mondta, hogy 8 ezer lélegeztetőgépre van szükség, véletlenül 16 ezret vettünk. És van a harmadik változat, hogy kérem szépen, bocsánat, lemondunk, mert elloptuk ennek a pénznek a nagy részét. Szerintem egyébként a harmadik variáció a valószínű”

– szakértett az örökké töketlenkedő tököli. Majd hozzáfűzte, Orbán azért „monnyon le”, mert valójában nem fürkészekkel és portyázókkal, hanem fürkészekkel és POTYÁZÓKKAL szereztette be a védekezéshez szükséges eszközöket, berendezéseket.

Megvan annak a diszkrét bája, hogy az országot 2002 és 2010 között tönkretevő, szétlopó, kiárusító, amúgy a magyar egészségügyet az egyik kézzel szétprivatizálni akaró, másik kézzel romba döntő politikai közösség egyik emblematikus alakja igyekszik erkölcsi leckében részesíteni a polgári oldalt, a nemzeti kormányzatot. Kuncze Gábor pont jobban tenné, ha elhúzna a vérbe az okoskodó uszításával. Nem véletlenül minősítették le tevékenységüket és személyüket a magyarok 2010-ben vegytiszta egyértelműséggel. Szóval, pofa be, és hátrább az agarakkal!

Persze, demokráciában élünk, joga van hozzá, hogy ne értsen a szép szóból és a népítéletből. Ha kinyitja a száját, legfeljebb kunczogunk a hülyeségein...

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/96882/pics/lead_800x600.png
kormány,koronavírus,Kuncze Gábor,lélegeztetőgép,Orbán Viktor,SZDSZ
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?