Blogolj!

Gyurcsányné fenyegetőzik: Orbán körül szorul a hurok!


A rózsadombi milliárdos szerint a magyar miniszterelnök őrült gazdaságpolitikájával elszegényíti és megnyomorítja a dolgozókat, de lassan a testtel, mert Brüsszel majd jól beint.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Megint hatalmasat ment a DáKó-párt brüsszeli tesztoszterondús asszonyökle, aki ezúttal az ATV Egyenes beszédében tolta fullba a kretént! Gyurcsányné ezúttal arról vizionált, hogy miközben az Európai Unió – szerinte – soha nem látott pénzekkel (tényleg, látta ezeket valaki?) segíti a tagállamokat a koronavírus-válság okozta gazdasági válság kapcsán, a magyar kormány a forrásokat nem a bajba került emberek támogatására költi.

„Vérlázító, hogy amikor százezrek mennek tönkre, akkor gyakorlatilag a magyar kormány alig segít” – hazudozta a vörös uszító, lazán félresöpörve, hogy a kabinet munkahelyek tíz- vagy százezreit mentette meg a történelmi léptékű gazdaságvédelmi mentőcsomagjával. „Az Európai Unió mindent nem fog helyettünk megoldani” – vetette még oda a Fletó-família külföldre kihelyezett rombolója, akit a tények – jelesül, hogy Brüsszel szimplán csődöt mondott a krízisben, és elengedte az országok kezét – továbbra is hidegen hagynak.

Az Orbán-fóbiás Gyurcsányné nyüszítve fenyegetőzik: azt állítja, „a magyar kormány körül szorul a hurok”, mármint ha ő és balliberális elvtársai úgy ítélik meg, hogy nem tartja be az ország az úgynevezett jogállamiság úgynevezett kritériumait, akkor jól elveszik tőle az uniós pénzeket a következő költségvetési ciklusban. Persze, teszi hozzá gyorsan, minden más lesz, ha a magyarok ráébrednek, hogy ideje üdvözölni a felmentő sereget, mely – naná – ők lennének, azaz a Gyurcsány házaspár a szivárványos ellenzéki siserahad élén. Máskülönben lesz itt nemulass!

„A nap végén azt tudom mondani, hogy 2022-ben vagy amikor választások vannak, Orbán Viktort a magyar választópolgároknak le kell váltania!”

– sikítja, és odasziszegi,

aki „normál európai szintű életet akar”, az nem szavaz a Fideszre, mely „őrült gazdaságpolitikát” folytat „munkaalapú társadalommal, elszegényített, elnyomorított dolgozókkal”.

Az őrület hevében Gyurcsánynénak olyan messzire gurult a gyógyszere, hogy egyfajta pszichiátriai mélyelemzésnek is alávetné, sőt, alá is veti Magyarország háromszor is kétharmaddal megerősített kormányfőjét, aki szerinte nyomorba dönti a tömegeket.

„Én természetesen nem tudok, és nem is nagyon szeretnék beletekinteni Orbán Viktor fejébe, ez nem az én feladatom, de azt látom, hogy van egy a valóságtól teljesen elrugaszkodott képe arról, hogy ma, a 21. században mitől erős és versenyképes egy ország. Ő meg van arról győződve, hogy olcsó munkaerő, ráadásul kiszolgáltatott – tehát akivel azt lehet csinálni, amit csak akarnak – az majd idevonzza a külföldi tőkét, és akkor milyen szép lesz a GDP, merthogy az az elsődleges célja mindig, de eközben pedig tömegek nyomorognak, még úgy is, hogy van munkájuk”

– hányja ki a nemzeti elkúróné.

Nos, ami azt illeti, természetesen nem tudunk, és nem is nagyon szeretnénk beletekinteni Gyurcsányné fejébe. Nem a mi feladatunk, ugyebár, megvannak erre a szakemberek; ezek szerencse. Ezzel együtt jelezzük:

aki magyar Magyarországot és normális nemzeti életet, szuverén fejlődést, erősödést akar, nem engedi újra, még egyszer a kormányrúdhoz a böszme családot. Nem, nem, soha!

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/96839/pics/lead_800x600.jpg
baloldal,Brüsszel,DK,Dobrev Klára,ellenzék,eu,gazdaság,gazdaságvédelmi akcióterv,koronavírus,Orbán Viktor,választás,választás 2022
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Attila
Attila 2020-08-04 17:08:53
A FELCSÚTI VADKAN és a XII. KERÜLETI DISZNÓTOR!!!
BUDAPESTI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG XII. KERÜLETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG BŰNÜGYI OSZTÁLY Szám: 01120/987/2019. bü.

Tárgy: Rendőrségi ún. Határozat elleni: ELLENVETÉS! E L L E N V E T É S

Tisztelt Dávid László r. alezredes bűnügyi osztályvezető részére!

Határozatában tett indoklása miszerint: „A Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 373. § (1) bekezdésébe ütköző és a (2) bekezdés a) pontja szerint minősülő kisebb kárt okozó csalás vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytatott nyomozást - mivel a rendelkezésre álló adatok, illetve bizonyítási eszközök alapján nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése - megszüntetem.” – kissé nevetséges még akkor is, ha megfelelési kényszeres és politikailag irányított úgy a magyarországi rendőrség, mint a komplett „jog és igazságszolgáltatás” sóhivatalra jellemző rendszere! - …már csak azért is mert 2020.10. 06-án a PKKB-n tartják épp annak a Dr. Parti Tamásnak a „főnöke” Dr. Tóth Ádám (Magyar Országos Közjegyző Kamara elnöke!) elleni tárgyalásunkat, aki 1milliárdos fiktív közjegyzői okiratot állított ki a fideszes Kósa Lajosnak. Az ügy érdekessége, hogy Dr. Parti Tamás az Én esetemben is pontosan ilyen fiktív „közokiratnak” hazudott kreálmányt gyártott az Erste Bank megbízásából horribilis anyagi juttatások fejében (sok ezer magyart rabolva így ki: aljas indokból, maffia-szervezetben, folytatólagosan és jogalap nélküli gazdagodás érdekében!!!) !!!...- amiből Ön és kollégái KÉPtelenek voltak „BŰNCSELEKMÉNYT MEGÁLLAPÍTANI” a sok hónapos „nyomozás” ellenére!!! SZÉGYEN és GYALÁZAT!!! – ennyit a szolgálatukról és a védelmükről!!! Lényeg, hogy készüljenek fel a már említett időpontra, mert azon a napon nem csupán a közjegyző-maffia feje; - hanem a többi 28 éve jogellenesen közjegyzősködő bűnöző feje is terítékre kerül…- minek után 28 éve szervezetten fosztják ki a magyar állampolgárokat és okoztak/okoznak több ezer-milliárdos károkat a Magyar Államnak és a mindenkori államháztartásunknak is!!! Ennek tükrében biztosíthatom, hogy az Önök által gyártott ún. határozatukban foglalt szánalmas indok is érvényét fogja veszíteni!!!

Üdvözlettel: Pálos Trend

Budapest, 2020. 08. 04.

https://alfahir.hu/2018/03/13/kosa_gate_kosa_lajos_korrupcio_fidesz
https://www.youtube.com/watch?v=ck4wrQ1a3cU
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?