Blogolj!

Gyurcsányné fenyegetőzik: Orbán körül szorul a hurok!

Pintér M. Lajos

A rózsadombi milliárdos szerint a magyar miniszterelnök őrült gazdaságpolitikájával elszegényíti és megnyomorítja a dolgozókat, de lassan a testtel, mert Brüsszel majd jól beint.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Megint hatalmasat ment a DáKó-párt brüsszeli tesztoszterondús asszonyökle, aki ezúttal az ATV Egyenes beszédében tolta fullba a kretént! Gyurcsányné ezúttal arról vizionált, hogy miközben az Európai Unió – szerinte – soha nem látott pénzekkel (tényleg, látta ezeket valaki?) segíti a tagállamokat a koronavírus-válság okozta gazdasági válság kapcsán, a magyar kormány a forrásokat nem a bajba került emberek támogatására költi.

„Vérlázító, hogy amikor százezrek mennek tönkre, akkor gyakorlatilag a magyar kormány alig segít” – hazudozta a vörös uszító, lazán félresöpörve, hogy a kabinet munkahelyek tíz- vagy százezreit mentette meg a történelmi léptékű gazdaságvédelmi mentőcsomagjával. „Az Európai Unió mindent nem fog helyettünk megoldani” – vetette még oda a Fletó-família külföldre kihelyezett rombolója, akit a tények – jelesül, hogy Brüsszel szimplán csődöt mondott a krízisben, és elengedte az országok kezét – továbbra is hidegen hagynak.

Az Orbán-fóbiás Gyurcsányné nyüszítve fenyegetőzik: azt állítja, „a magyar kormány körül szorul a hurok”, mármint ha ő és balliberális elvtársai úgy ítélik meg, hogy nem tartja be az ország az úgynevezett jogállamiság úgynevezett kritériumait, akkor jól elveszik tőle az uniós pénzeket a következő költségvetési ciklusban. Persze, teszi hozzá gyorsan, minden más lesz, ha a magyarok ráébrednek, hogy ideje üdvözölni a felmentő sereget, mely – naná – ők lennének, azaz a Gyurcsány házaspár a szivárványos ellenzéki siserahad élén. Máskülönben lesz itt nemulass!

„A nap végén azt tudom mondani, hogy 2022-ben vagy amikor választások vannak, Orbán Viktort a magyar választópolgároknak le kell váltania!”

– sikítja, és odasziszegi,

aki „normál európai szintű életet akar”, az nem szavaz a Fideszre, mely „őrült gazdaságpolitikát” folytat „munkaalapú társadalommal, elszegényített, elnyomorított dolgozókkal”.

Az őrület hevében Gyurcsánynénak olyan messzire gurult a gyógyszere, hogy egyfajta pszichiátriai mélyelemzésnek is alávetné, sőt, alá is veti Magyarország háromszor is kétharmaddal megerősített kormányfőjét, aki szerinte nyomorba dönti a tömegeket.

„Én természetesen nem tudok, és nem is nagyon szeretnék beletekinteni Orbán Viktor fejébe, ez nem az én feladatom, de azt látom, hogy van egy a valóságtól teljesen elrugaszkodott képe arról, hogy ma, a 21. században mitől erős és versenyképes egy ország. Ő meg van arról győződve, hogy olcsó munkaerő, ráadásul kiszolgáltatott – tehát akivel azt lehet csinálni, amit csak akarnak – az majd idevonzza a külföldi tőkét, és akkor milyen szép lesz a GDP, merthogy az az elsődleges célja mindig, de eközben pedig tömegek nyomorognak, még úgy is, hogy van munkájuk”

– hányja ki a nemzeti elkúróné.

Nos, ami azt illeti, természetesen nem tudunk, és nem is nagyon szeretnénk beletekinteni Gyurcsányné fejébe. Nem a mi feladatunk, ugyebár, megvannak erre a szakemberek; ezek szerencse. Ezzel együtt jelezzük:

aki magyar Magyarországot és normális nemzeti életet, szuverén fejlődést, erősödést akar, nem engedi újra, még egyszer a kormányrúdhoz a böszme családot. Nem, nem, soha!

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/96839/pics/lead_800x600.jpg
baloldal,Brüsszel,DK,Dobrev Klára,ellenzék,eu,gazdaság,gazdaságvédelmi akcióterv,koronavírus,Orbán Viktor,választás,választás 2022
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?