Blogolj!

Eddig tartott a mohácsi szoci vész


Sokaknál kiverte a biztosítékot, az önkormányzati választások során, mikor a biztos befutó Fideszes Szekó József halála után a tök esélytelen Csorbai Ferenc nem lépett vissza, hanem kiélvezte, hogy egyedüliként bármennyi szavazatot is kap, ő lesz a polgármester.
Az sem zavarta az ország egyik legszánalmasabb politikusát, hogy az 1867 szavazat mellett, amit kapott, a választási bizottság 4000 érvénytelen szavazatot talált az urnákban. A választásokat "teljesen korrekt módon megnyerő" polgármester beült a székébe, felvette a neki járó illetékeket és próbált saját városa akarata ellenében dolgozni.

Persze nem volt könnyű dolga, hiszen a mohácsiak nem őrültek meg és bár kénytelenségből MSZP-s polgármestert választottak a testület Fideszes többségben volt és megfogadták, hogy amint lehet feloszlatják a testületet és elküldik melegebb éghajlatra a potyaleső Csorbait. A testület ezt már szíve szerint rég megtette volna, de a rendkívüli jogrend miatt ezt nem tudták megtenni.

De eljött most a demokratikus erők ideje. A Fideszes képviselők a következő testületi ülésen beterjesztik a képviselő-testület feloszlatását és a mohácsiak végre tényleg választhatnak és nem egy rájuk erőltetett polgármestert kell elviselniük.

A jelek szerint eddig tartott Csorbai tündöklése, aki Mohács történetéb minden bizonnyal a legkicsinyesebb vezetőként fog bevonulni.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/96738/pics/lead_800x600.jpg
Csorbai Ferenc,Mohács,MSZP
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?