Blogolj!

Bangóné szerint mindegy


Kórozs Lajos álvideója nem az első olyan videó az MSZP műhelyéből, mely a koronavírus miatti kórházkiürítéseket összefüggésbe hozta emberek halálával. Pár héttel ezelőtt Bangóné is előállt egy sztorival, ami egy agyhártyagyulladásos fiatal anyuka haláláért tette felelőssé Kásler Miklóst és a kormányt.
Mi már akkor sejtettük, amit a Nemzeti Népegészségügyi Központ széleskörű és rendkívül alapos vizsgálata alá is támasztott. Már akkor leírtuk, hogy sajnos ilyen halálesetek, szerencsére nem gyakran, de minden évben előfordulnak, hiszen egy rossz diagnózis, egy pár perces időhúzás akár életekbe is kerülhet. A vizsgálat megállapította, hogy szakmai és dokumentációs szabálytalanságok is történtek a tatabányai Szent Borbála Kórházban, de egyértelműen kiderült az is, hogy a koronavírus-járványnak és az azzal kapcsolatos intézkedéseknek semmi köze nem volt a nő halálához.

A történet itt lezárult. A happy end az lenne, ha Bangóné elnézést kérne Kásler Miklóstól, a kormánytól, a halott hölgy családjától akiket politikai célokra használt fel és végső soron az egész országtól, mert álhírt terjesztett és megtévesztette az embereket.

De nem.

Bangóné nem kér bocsánatot. Sőt. Tovább támadja az egészségügy-minisztert, mert szerinte teljesen mindegy miért halt meg a 33 éves anyuka, halála a magyar egészségügy csődje.

Nem Bangóné. Nem mindegy. Mindegy akkor lenne, ha nem kürtöltétek volna tele a médiát, hogy az anyuka azért halt meg, mert a koronavírus miatt nem fogadták őt a kórházban. Rohadtul nem mindegy, mert ti egy édesanya halálát saját politikai célotokra használtátok fel, azzal ijesztgettétek az embereket, hogy ha betegek lesznek, akkor könnyen lehet, hogy meg is halnak, mert az egészségügy nem foglalkozik velük, hagyják őket az út szélén.
Akinek van a családjában súlyos, életveszélyben lévő beteg, az valószínűleg tapasztalhatta, hogy a halálos vagy sürgős beavatkozásra váró betegek kórházi ellátása nem állt le. Olyan műtéteket halasztottak el csak, melyek 2-3 hetes csúsztatása nem került emberéletbe. 
Természetesen minden ember halála tragédia, de nagyobb tragédiája az országnak, hogy ilyen ócska politikusai vannak, akik bármire képesek néhány megosztásért, like-ért, néhány szavazatért.  

Ez a nem mindegy.
1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/96707/pics/lead_800x600.png
Bangóné Borbély Ildikó,koronavírus,MSZP
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Nándor 2020-06-25 22:51:37
OK, esztergomi volt az édesanya, ezért kell a háttérbe a Bazilika, de miért Párkányból kellett felvenni? És hogyan sikerült, mikor a határ a botrány idején le volt zárva? :-O
(vagy ez csak egy stúdiómontázs?)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?