Blogolj!

A románok fő magyargyűlölője most Szijjártó Pétert találta meg magának


Nem kéne azon meglepődni, hogy mennyire primitív véglények vannak Romániában, akiknek nem kell a szomszédba menni egy kis magyargyűlöletért. Mégis, valahogy nem lehet megszokni (és nem is szabad!), hogy ott mocskolnak, ahol csak tudnak. Most megint az egyik leghangosabb, magyarok ellen csaholó Rareș Bogdan akasztotta ki a gyökérség-mércét.

Sajnos már elég jól ismerjük ennek a tagnak a nevét (aki egyébként a kisebbségben kormányzó Nemzeti Liberális Párt (PNL) tévés műsorvezetőből lett európai parlamenti képviselője), mivel elég rendszeresen gyakorolja azon hobbiját, hogy ott szidja a magyarokat, ahol tudja. Mondjuk már az is elég ironikus, hogy egy liberális párt tagja, aki csak annyira elfogadó, ameddig Románia határai tartanak….

Legutóbbi köpködős ámokfutása során Szijjártó Péter sikerült elővennie, akinek annyi volt a bűne, hogy egyszerűen kimondta az igazságot a román államfőről, miszerint Klaus Iohannis magyarellenes.

Ez tény, nincs ezen mit szépíteni, ám Bogdannál elgurult a gyógyszer és Facebookon osztotta ki a magyar külügyminisztert a tőle megszokott alpári stílusban:

Orbán Viktor szolgája megtámadta Románia utóbbi 30 évben legtoleránsabb és legdemokratikusabb elnökét.

-kezdi Bogdan a vernyákolást, amibe már kapásból bele lehet kötni, hiszen mindannyian tudjuk, hogy Iohannisnak milyen kijelentései voltak a magyarokkal kapcsolatban, amik jóindulattal sem nevezhetők demokratikusnak, sem toleránsnak… Majd folytatja a visítozást:

Ez a sima képű alak, aki regionális játékos akar lenni, a Fidesz egykori szegény szóvivője, aki Pannónia roma és zsidó elleni közössége elleni támadásaival tűnt ki, most azzal akar kitűnni, hogy alaptalanul támadja az egyik legnagyobb tiszteletnek örvendő európai politikust. Nem jött ki nekik a játék Trianonnal, így most minden mocskot megpróbálnak, hogy uszítsanak és támadjanak. Pontosan azt kapják majd, amit megérdemelnek. Románia nemzeti, egységes, szuverén, független és feloszthatatlan állam.

Kemény szavak, kemény állítások és nehéz megállni, hogy az ember keze ne szoruljon ökölbe ilyen kijelentések után. Az agresszív kismalac megint nyüszített egyet, de a hangos sipítozás közben elfelejtett értelmes és valós dolgokat közölni. Mondjuk ezt már megszokhattuk tőle…

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/96692/pics/lead_800x600.jpg
magyarellenesség,magyargyűlölet,románia
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?