Blogolj!

Messengeren toborozta alattvalóit egy kis látszattüntikézésre KamuGeri

Doug Glatt

Tüntettem is, meg nem is, főpolgármester is vagyok, meg nem is. Nem, ez sajnos nem egy huszonegyedik századi Mátyás király-történet, ez a kőkemény Karácsonyi valóság.

Fotó: Pesti Srácok

A főváros fura ura a vasárnapot sem a munkával töltötte, persze miért tenne így az Úr napján, amikor a többi napon is csak a seggét mereszti és a Facebookon picsog ilyen-olyan mémek miatt. Derék városvezetőnk megitta reggeli kávéját, nyeregbe pattant - vagy BKV-ra, bevallom, nem tudom és nem akarom megbántani érzékeny lelkivilágát ilyen aljas csúsztatással - felkerekedett, mert már nagyon viszketett a tenyere egy kis tüntikézésre (és egy kis aszfaltfestésre).

A főpolgármester a konstruktív baloldali ellenzék kedvenc fegyverét rántotta elő a fiókból, hiszen hát ki emlékszik már a szánkó-gyújtogatós, köztársasági elnök-gyalázós megmozdulásokra, úgy érezte, itt az ideje ismét megbontani a rendet, ha már a koronavírus-járvány is lecsengett.

Kamu Geri legújabb lázálma, hogy neki, mint Budapest mindenható urának kell eltartania az államot, sőt, a kormány egyenesen a budapestieken veri le azt, hogy ellenzéki főpolgármester merészeltek választani szorgos népük élére. Megmosolyogtató s egyben könnyfakasztó azt látni, ahogy a bicikliutak királya, I. Nagykörút Bedugító Gergely, a víz felszínén vergődik a fulladás ellen küzdve.

A nullaszázalékos Párbeszéd kegyeltje sokat tanulhatott az Instagram-pápa és Messenger-mágus Gyurcsánytól, mert akcióját az éj leple alatt szervezte meg, privát Messenger-üzenetben toborozva ügyeletes seggnyalóit és pártolóit. Persze a szocik propaganda trösztje, a Hirhugó államcsínyt kiáltva világmegváltást prognosztizált a hét hetedik napjára, amit Kamu Geri azért szervezett meg sunyiban, hogy a "Budapest-adó" - jelentsen bármit is ez a nem létező fogalom - ellen tiltakozzon. Pardon, beszélgessen róla jó pajtásaival, mert azt is lekommunikálták, miután kiderült a szervezkedés, hogy szó nincs itt semmiféle tüntetésről.

No, kance kancov, össze is trombitálódott szépen néhány száz delikvens vasárnap délelőttre a Lánchíd fejénél, mert a csúnya Orbán összeesküdött Budapest és az önkormányzatok ellen - különösen az ellenzéki vezetésű önkormányzatok ellen!

Megkezdődött az aszfaltfirka, amiben a főpolgármester úr maga is tevékenyen részt vett.

Karácsony látomása szerint a budapestieknek 20 ezer forintjába kerül évente a kormány "sarcpolitikája", sőt, szerinte minden Budapesten megtermelt 100 forintból 97-et(!) rabol el tőlük az állam és mindössze a fővárosban megtermelt értékek 2,7 százalékáról dönthetnek a budapestiek. De, jaj! Bizony itt hiba csúsz(tatód)ik itt a számításba.

Budapest lakossága 1,752 millió fő. Ezt megszorozva a sérelmezett 20 ezer forinttal 35,05 milliárd jön ki. Ennyit vonna el matekzseni K.G. szerint az állam Budapesttől, és ez szerinte az itt megtermelt érték 97 százaléka. Tehát ezek szerint Budapesten 36.13 milliárd forintot termelnek meg évente.

A valóság ezzel szemben az, hogy 2019-ben csak a budapesti telephelyeken folytatott, csak ipari termelés értéke 2757 milliárd 605 millió forint volt. Itt lenne talán az ideje nem csak látszat cselekvéseket halmozni a főpolgármesteri kanapéban, hanem valódi munkát végezni. Ócska kamutüntetések helyett a valódi problémákra koncentrálni, felelőtlen városvezető helyett igazi főpolgármeserként viselkedni.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/96616/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,Karácsony Gergely,tüntetés
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?