Blogolj!

Az Orbán-fóbiás Cseh Katalin megint gusztustalanul uszít


Mindenki jobban járt volna, ha a lila hisztigép a joghurtkóstoltatásnál marad, és nem üti az orrát a magyar politikába! A Momentum brüsszelitája képtelen megemészteni, hogy Magyarország sikeresen védekezett a koronavírus-járvány első hulláma ellen, és a hazai egészségügy jobban teljesített, mint a nyugat-európai.

Minden fáj neki, ami a magyarságnak öröm és siker. Fotó: MTI

Csúnyán elgurult a gyógyszere a magyarellenesség táptalaján szárba szökkent Momentum örökké „idegállapotban” lévő európai parlamenti Lenin-leányának! A Kanadában született, Hollandiában kiképzett Cseh Katalin hiperérzékeny, ultraliberális gyomra képtelen bevenni, hogy hazája hazánk sikeresen védekezett a koronavírus-járvány első hulláma ellen, és a hazai egészségügy jobban teljesített, mint a nyugat-európai.

Ez a hirtelen sokk úgy tűnik, megoldhatatlan feladat elé állítja a balliberálisokat, köztük a lilák hisztigépét is, hiszen mennyivel egyszerűbb lenne a magyar miniszterelnököt és a kormányt taposni és köpködni, ha a járvány olyan mértékben kényszerítette volna térdre Magyarországot is, mint például Olaszországot, Spanyolországot vagy Nagy-Britanniát. Szerencsénkre (balszerencséjükre) nem így történt! Az Orbán-fóbiás Cseh azonban nem adja fel, megpróbálja bebizonyítani, hogy a kormányunk csődöt mondott. Ellopná a magyaroktól ezt a piciny, pillanatnyi örömöt, az ellenzék nélkül is széles körű nemzeti összefogás közös diadala utáni jól megérdemelt fellélegzést. Ahogy sorosista gittegyletével már elrabolták a nemzettől a budapesti olimpia álmát is – miközben a másik oldalon, az építkezés terén természetesen semmit sem sikerült felmutatniuk.

A magyar politika talán leggusztustalanabb sivalkodója azon az elven dolgozik, hogy minél rosszabb a magyar társadalomnak, annál jobb neki és hasonszőrű politikai közösségének. Ezért aztán Orbán Viktor pénteki rádióinterjúja után az ATV A nap híre adásában is belegyalogolt a kormányfőbe, a magyar egészségügybe, a magyar védekezésbe. A miniszterelnök a magyarok teljesítményét méltatva kifejtette: a sikeres védekezés révén több tízezer ember életét mentettük meg. Cseh Katalint ettől meg politikai értelemben legott megütötte a guta.

Azt mondta, ebben az interjúban nem elsősorban Orbán „zagyva és káoszos szóvihara” (sic!) zavarta a liberális imperializmusnak a nemzetállamokra jelentett fenyegetéséről meg az állítólagos világ-összeesküvésekről, „de engem az zavart a legjobban, hogy azt mondta, hogy jól védekeztünk. És ez az irónia egészen elképesztően bántó és karcoló, mikor több százezer ember veszítette el a munkáját, és a kórházkiürítések miatt olyan betegek haltak meg vagy maradtak ellátás nélkül, akiknek erre szükségük lett volna. És ettől a kormány fosztotta meg őket. És ezt sikerként beállítani az egy borzasztó cinizmus” – fröcsögte a cinikus cincogó.

Aki kifecsegte, középiskolás és egyetemista korában joghurtot kóstoltatott hipermarketekben. A tejtermékek cserebogarából mára a magyar közélet egyik első számú szellemi kútmérgezőjévé, botmixeres álomgyilkosává vált. Mennyivel jobban jártunk volna, ha a suszter a kaptafánál marad...

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/96554/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,Cseh Katalin,egészségügy,Európai Parlament,kormány,koronavírus,Momentum,Momentum Mozgalom,Orbán Viktor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Gyula 2020-06-29 18:55:35
Mivel nem sikerült a magyart a nyugati agyhalál állapotába hozni, természetesen az egészségügy hibája, ha nem hullik a nép mert szarul dolgozik az, akinek szerinte el kellett volna tenni minél többünket láb alól. Én személy szerint örülök, hogy úgy nem jó az egészségügyünk, ahogy ezt tőlünk nyugatra már látszik.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?