Blogolj!

Feri asszony az EU pélójával veri a csalánt


Persze úgy könnyű, ha bármit mondhat az ember lánya, mégsem kérik rajta számon. No, de lássuk akkor mit is tett a huncut baloldal az országért és a magyarokért. Figyelem, a lista korántsem teljes, de annál mellbevágóbb.

Gy. Ferencnére esett a DáKó-párt választása vasárnap, nosza legyen csak ő a lyuk amelyik ezúttal kiszól a gödörből. Feri asszony annak rendje s módja szerint kikakkantotta a száján a gyurcsányi salakanyagot, most éppen a jövő évi költségvetéssel szélmalomharcolt egyet, aminek a vitáján egyébként elvtársai dacos kislányként hisztikézve részt sem vettek a Parlamentben, így minimum furcsa, hogy ezzel támadja a kormányt. De hát legyen nekik Karácsony, ma megengedem nekik.

Dobrev asszony kínosan ügyelt arra is, hogy tövig benyaljon az Európai Unió fejeseinek, mondván Orbán Viktor ahelyett, hogy barátokat szerzne a globaliberális öreg kontinensen, folyamatosan elszigeteli Magyarországot legnagyobb szövetségesétől - ami nyilván ugye az EU.

Mivel neki ilyen szerve nincsen, nagy élvezettel megragadta a nagytesó husángját és jól megcsapkodta vele a csalánt, hiszen kőbe vésett igazság, hogy a kormány rosszul kezelte a koronavírus-járványt, aminek után csak az EU adhat erőt és mindent legyőző akaratot igazán nagy segítséget, a korábbi 2 ezer milliárd forintos átcsoportosítás után újabb 3 ezer milliárd forint támogatást adva. Na persze azt azért fontosnak tartotta kiemelni, hogy ez nem hitel ám, de még csak nem is kölcsön, ez ingyen van, mert ők olyan nagyon szeretik az Európai Uniót, hogy nagyon.

Na kérem, akkor fussuk át gyorsan, mit adtak a rómaiak a világnak a posztkommunista kormányok a magyar népnek.

Amikor Gy. Ferenc kurátor úr dirigált, csőd szélére sodorta az országot, és amikor a 2008-as világgazdasági válság megroggyantotta és padlóra küldte az országot, jajveszékelve fordult az IMF-hez és az Európai Bizottsághoz hitelért. Erre most nincsen szükség.

Amikor Gy. Ferenc kurátor úr diktálta a tempót és rángatta a botkormányt, megszorítást megszorításra halmozott, kétszázezer ember munkahelye szűnt meg, megemelte az adót, elvette az emberek egyhavi fizetését és egyhavi nyugdíját. Ez most nem fog megtörténni.

Amikor Gy. Ferenc kurátor úr hazudott reggel, délben meg este, súlyos válsághelyzet rombolta az országot, ám a baloldal akkor is csak megsarcolta az önkormányzatokat és adósságba kergette őket. Most azonban bármennyire is drámai képet igyekeznek festeni a vászonra, a jövő évi költségvetésben 16 százalékkal jut az önkormányzatoknak.

Amikor Gy. Ferenc kurátor úr a miniszterelnöki székben csücsült, úgy kezelte a válságokat, hogy újabb terheket pakolt az emberek vállára, leginkább a sajátjáról - és pontosan ezt teszi most is. Hárít, okol, mutogat. Miért lenne más a "kedves" felesége?
2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/96317/pics/lead_800x600.jpg
DK,Dobrev Klára,eu,Európai Unió
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-06-17 17:58:44
Aranyom ripityom talán, akár női fehérjének tekinthető 3/4 osztályú nő imitátor fehérje sejt halmazból eredően már jó lenne, ha az uniós térben nem gyaláznád a Magyar Embereket és Népünket. A jó kurva anyádat a négyzeten és a köbön gyurcsótányné feripicsa. Remélhetőleg megrohadsz ott ahol vagy.
Válaszolok
Ottó 2020-06-15 18:51:43
Klara te egy repedt sarkú öregecske stupid picsa vagy akit a feri már mint kinyílvánította, hogy le kell őket cseréni. most úgy állunk, hogy tégedet már második klara pótló picsával cserélt le a fleto, tudod az a fletó akinak feri barátja altestének rángatását követően örökítő anyagát a fletó szájába veri. Először azzal ronda undorító és rusnya testű vadai picsával cserélt le téged, akire ha rá nézek a hányinger kerülget. Személyszerint még 1-2 liter pálinka után sem kezdenék semmilyen szexuális aktust, mert annyira visszataszító. Nem is értem, hogy feri, hogy tudott erre a cédára rámozdulni és mia picsát eszik ezen a ronda buta nőn. Aztán jött az olgica akinek szekszuális szolgáltatásait feri havi 1 millás bebetonozott fizetéssel rendezte le. Ferivel kapcsolatban semmi jót nem tudtam idáig mondani, de el kell ismernem, hogy olgicával javult az izlése. Klara így négyesben jól esik nektek a szex??!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?