Blogolj!

A hazug MSZP-sek egymásra mutogatnak


Nincs is annál szebb tulajdonság, ha az ember ki mer állni a nyilvánosság elé és azt mondja: hibáztam. Ha valaki téved és szembe tud nézni önmagával és ezt ki is meri mondani. Nem szeretjük beismerni, hogy nem vagyunk hibátlanok, de ha beismerjük, emelt fővel léphetünk tovább.

Az MSZP álmentőnős videójánál valaki hibázott. Sok mindenki szerepet vállalt a kisfilm elkészítésében. Kórozs Lajos felvette a kapcsolatot az ismeretlen hölggyel, akinek minden szavát elhitte. Megkérte a pártja kommunikációs csapatát, hogy a történetből hozzon ki egy jó sztorit. Volt aki szöveget írt, vol, aki vágóképeket csinál, volt ki az egész anyagot összeállította és volt aki a kész anyagot megosztott a nagyvilággal. 

Szinte valószínűsíthető, hogy a videó nem az MSZP-s politikus magánakciója. Több mint biztos, hogy a videót látta több vezető beosztású párttag, akik ugyanúgy nem találtak semmi kivetnivalót a kisfilmben.

Egy dologgal viszont nem számoltak és ezt az utóbbi időkben gyakran elfelejtik. Már elmúltak azok az idők, mikor bármit lehetett mondani, nem volt aki megcáfolja. A mai világban egy hazugság körülbelül öt percig él és már nem is sántának, hanem döglöttnek kell lennie annak a bizonyos kutyának.

De mit is tesz a jóvágású politikus, ha hazugságon érik: másra mutogat. Ez "természetes" emberi reakció, mint az is, hogy az ember nem a barátját, hanem az ellenségét próbálja besározni. Az MSZP-ben viszont annyira elvetemült emberek vannak, hogy nem is az ellenzékre, hanem saját embereire mutogatnak, a közülük valót próbálják felnyomni. Az MSZP alelnöke a kommunikációs csapatra mutogat, Újhelyi István pedig asszisztensét, a kamerát tartó Szalay Tamás Lajost mentegeti.

Valakinek felelnie kell a hazugságért. De még maga az MSZP sem hajlandó eldönteni ki legyen a vezéráldozat, helyette egy jó kis szappanoperának lehetünk tanúi, ahol a hazugságon kapott kisdiák próbálja menteni a még menthetőt.

Az, hogy Kórozs feláll a parlementben és azt mondja, hogy a videó levételéről az illusztrációnak használt vágóképek megtévesztő jellege miatt döntöttek, nem az abban hallható valótlanágok miatt és hogy ezért elnézést kér a mentősöktől, de igazából Kásler Miklósnak kellene bocsánatot kérnie az elhunytak családtagjaitól, az minden csak nem a hazugság beismerése sőt inkább egy újabb aljas cselekedet, mellyel saját gátlástalanságát, egy újabb hazugsággal próbálja kisebbíteni.

Van számára egy rossz hírünk: nem csak a sztori menthetetlen, hanem az egész MSZP is, beleértve Kórozs Lajost, Bangónét és az egész hazug brigádot.
Címkék: mentők, MSZP
2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/96140/pics/lead_800x600.jpeg
mentők,MSZP
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-06-17 18:33:06
Szarjankó, hazug és jellemtelen kórógy(zs)kám tudod aki jellemtelen az jellemtelen, aki az hazug az hazug, te ebbe besorolásba vagy be minősítve ,de rendesen. Ha esetleg úgy gondolnád, hogy te mégis egy fasza jellemes MSZP-s korrekt politikus vagy, itt és most van lehetőséged ELNÉZÉST KÉRNED köcsög. Ha tisztességes vagy megteszed, ha nem akkor csak egy jellemtelen szarkupac vagy.
Válaszolok
Ottó 2020-06-11 19:40:22
Te kórógy(zs) nevű liberál -bolsi erkölcsileg debil MSZP-s beállítottságú félművelt, gecci (két cével) sehonnai ócska bitang szarjankó nem rég még nyilvánosan aláztad, jellemtelen módon alaptalanul mocskoltad parlamenti képviselő társadat. Egy ilyen gecci erkölcstelen szarjankótól sem azért és sem mostani hazug video bízniszed után talán ki járhatna egy mea culpa- maxima culpa, az általad, megrágalmazott és lealázott képviselő társadnak, de te ehhez akkora tahó és bunkó vagy mint ide Vlagyivosztok. Nem értem, hogy anyádba, hogy volt annyi merészség, hogy egy ilyen gerinctelen aljas mocsadékot, mint te vagy a világra toljon!!! Kár, hogy nem szorult be a fejed akkor, amikor a mama erőlködött veled. Neked Magyar hazánk top 10 helyén van minősítve a Magyar Nép ellenes arroganciád és a Magyar nép ellenességed. Ezen sok jellemtelen geciséged miatt jólenne, ha lemondanál Parlamenti tisztségeidről köcsög.
Kórógy ótvar köcsög szarjankókám Horn Gábor is azt mondta fletónak, hogy feri vedd már észre, hogy elküldetek már téged az emberek a picsába és az embereknek ezt jó lenne , ha magadba szálnál és belátnád azt, hogy ilyen tahó és bunkó politizálásoddal az MSZP sírgödrét ásod köcsög.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?