Blogolj!

Így hazudtok ti, a magyar egészségügy valódi gyilkosai


Őszinte csodálattal tartozom az MSZP-nek. Az ex-kommunistákat egybites párt formátumba tömörítő gittegylet hiába igyekszik szisztematikus módon leválasztani minden ütőerét a józan gondolkodás szívéről, tudományos-fantasztikus módon még mindig életben van. Ez óriási bravúr azok után, hogy eleve szolgáltattak az országnak egy nagy nemzeti elkúrót, de a bűnlajstrom, vagy ha úgy tetszik a magyar népnek adott kéretlen ajándékok listája időhiány miatt nem felsorolható.

A Gy. Ferenc egykori miniszterelnöknek a létfenntartáshoz szükséges szellemi források megszűnésének fojtogató veszélye miatt becsicskuló szocik most Kásler Miklóson és a magyar egészségügyön igyekeznek habzó szájjal elverni a port a kórházi ágyak járványügyi - és mindenekelőtt ideiglenes - felszabadítása miatt. Mélyen hallgatva arról, hogy a politikai fegyverként baloldali kezekben tartott, megrögzötten és folyamatosan köpködött egészségügyi rendszert éppen ezek a drága szocialista kezek kasztrálták ki - különös kegyetlenséggel.

Az egészségügy intézményi kivégzése 1994 és 1998 között kezdődött el, amikor közel 15 ezer kórházi kapacitást sikerült megszüntetni a szociális érzéketlenséggel szociskodó szociknak, majd 2007 áprilisában megérkezett a Gyurcsány-kormány "egészségügyi reformja", amikor 80 ezerről 71 ezerre szűkítették az aktív ellátást, az ágyak negyedének kihasználatlanságára hivatkozva. Ez utóbbi megmozdulást egyébként az SZDSZ-es kókler, Kóka János úgy kommentálta, a békákat sem kérdezik meg arról, hogy lecsapolják-e a mocsarat...

Ennek fényében értelmezhetetlenek azok a propagandavideók - ha úgy tetszik hamisított "hírek" -, amelyekkel az emberek érzelmi intelligenciáját gátlástalan módon kihasználva igyekeznek aljas és sunyi módon politikai tőkét kovácsolni a szocialista gazemberek, a megértés s együttérzés hamis palástjába burkolózva.

Most éppen Korózs Lajoson volt a sor, hogy mutasson valami nagyon megrázót az Orbán-fóbiás csatlósoknak, de jaj! Ezúttal sikerült egy akkora mocskos nagy öngólt ragasztania a pártocska düledező kapujába, mint az egykoron szebb sors után sóvárgó székesfehérvári légiós Duricának egy debreceni Magyar Kupa-mérkőzésen.

A MaSzoP vasárnapi ügyeletes vészharang kongatója egy Oscar-esélyes, giccses és végletekig túldramatizált kisfilmet szabadított az internet naiv és megtéveszthető népére - tisztelet a kivételnek -, amelyben megfuttatta a Németh Athina néven parádézó beépített percemberüket. A hölgy hamis mentőtiszti álarc mögé bújva próbálta meg mészárosként (kisbetűvel) beállítani az Orbán-kormány minden egyes hozzátartozóját a koronavírus-járvány védekezésének jegyében meghozott döntései miatt, ahogy azt tette már korábban a "függetlenobjektív" Klubrádióban is. És persze kidomborítva, hogy mindez egy szocialista-vezetés regnálása alatt nem történhetett volna meg. Lófaszt, mama!

A sztori őrületes gyorsasággal vérzett el, méghozzá több sebből. Az Országos Mentőszolgálat szinte azonnal reagált a képsorokra, s élesen el is határolódott a kamu mentőtiszt asszonytól.

"Felháborodást váltott ki a mentődolgozók közt egy internetre feltöltött videó, melyben egy "főállásban mentőtiszt"-ként bemutatott nő nyilatkozott az általa ellátott betegekről az Országos Mentőszolgálat székháza és mentőautói előtt forgatott képsorok között. Az állítása szerint "43 éve mentősként dolgozó" N. Athinát furcsa módon egyetlen megkérdezett mentős sem ismeri és nem szerepel sem az Országos Mentőszolgálat, sem a magyar egészségügyi szakdolgozók nyilvántartásában sem"
- írta az OMSZ.

A saját és az őt a trágyalébe alaposan belerángató szocik becsületét(?) védendő, közben a mentős pályafutásának időtartamába is belezavarodott Athina elméletben átigazolt egy független mentőszolgálathoz, csakhogy ez a szervezet is gyorsan kiköpte magából. A történet ezen a ponton is tragikomikusan festett, de a Magyar Nemzetnek már arról beszélt, hogy egészségügyi végzettségét Németországban szerezte, és egy német tulajdonú, magán mentő társaság alkalmazottja, amely azonban nem kívánja ezt megerősíteni.

Amikor a kupán csapott szocik rádöbbentek, hogy rituális öntököndöfést hajtottak végre, igyekezték menteni a menthetetlent és gyors közleményben kezdtek el magyarázkodni.

"A videóban nyilatkozó hölgy mentősként dolgozik egy magánszolgáltatónál. Egy olyan cégnél, amely már az egészségügyi veszélyhelyzet kihirdetése előtt is hosszú évek óta együttműködött az Országos Mentőszolgálattal. Sőt a koronavírus elleni harcban a napi munkájukat az OMSZ koordinálja. Maga a mentőszolgálat is elismeri, hogy a betegszállítók is részt vállalnak és segítik az OMSZ életmentő munkáját. Így az érintett hölgy is."
Hogy a megszégyenülés teljes legyen, hétfő estére már a magyarázkodó közleménynek és a videónak is csak hűlt helye maradt a szájbertérben, de az internet népe nem felejt. A Magyar Nemzet fel is lőtte a YouTube-ra a szocik kamutól tocsogó képsorait, amit már csak okulás végett is érdemes kritikus szemmel, a háttér-történetet ismerve megtekinteni. Így hazudtok ti, a magyar egészségügy valódi gyilkosai:

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/96095/pics/lead_800x600.jpg
egészségügy,koronavírus,Magyar Szocialista Párt,mentők,MSZP
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Arc
Arc 2020-06-10 11:28:16
Az MSZP - nek, - mint pártnak ITT KELL HOGY VÉGE LEGYEN, akár bírói döntés által is ! Külön tárgyalva a hamisítás személyes résztvevőinek büntetőjogi felelősségre vonását, és az érte járó (letöltendő) büntetés mértékének megállapítását is! Mellékbüntetésként a "köz-ügyektől" való eltiltástól sem lehet eltekinteni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?