Blogolj!

Karácsony Gergely a pénznyelő


Tényleg rohadt unalmas amit a főpolgármester csinál, már előre tenyerünkbe temetjük az arcunkat, mikor látjuk, hogy levegőt vesz a megszólaláshoz. Mit vétettünk?

Szegény fickó még mindig nem tudja pontosan hol van. Attól tartok nem mérte fel a helyzetet, hogy mire vállalkozik Budapest élén. És akkor képzeljük el, ahogy ez a szerencsétlen és esetlen napközis fizimiskát magára öltő fickó felmerült, mint miniszterelnök-jelölt. Ilyen fajsúlyos emberek alkotják az ellenzéket. Uram irgalmazz!

Most éppen elmarad a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának keddre tervezett ülése, mert Karácsony Gergely főpolgármester új időpont ajánlása nélkül lemondta a korábban közösen kitűzött egyeztetést. A főpolgármester a városvezetés lépését azzal indokolta, hogy a 2021-es költségvetés tervezete "olyan mértékű elvonással sújtaná" a települési, a kerületi önkormányzatokat és a fővárost, amely Budapest fejlesztésével, működésével kapcsolatban is bizonytalan helyzetet teremt.

Csak egy valamit nem értünk, amire szerencsére a fővárosi Fidesz-KDNP frakció rá is kérdezett – mert ugye nekik sem akadt jobb dolguk eme kellemes vasárnapon, mint Gergelyt felhomályosítani.

Karácsony Gergely többlettel vette át Budapestet! Hova lett a pénz? - reakció a főpolgármesteri nyilatkozatra

Karácsony Gergely ismét azt csinálja, amit szokott: hárítja a felelősséget és mindenért mást okol.
A tény az, hogy a baloldal a fővárost és a kerületeket többlettel, azaz milliárdos megtakarítással vette át.
A pénzt viszont ezek szerint gyorsan elköltötték! Hová lettek a milliárdok a főváros és a kerületek kasszájából?
A budapestiek együttműködésből fakadó fejlődést és nem politikai csatározásokat várnak el a főváros vezetésétől. Jó lenne, ha Karácsony Gergely ezt figyelembe venné!

A fővárosi Fidesz-KDNP frakció

Valaki elbeszélgethetne ezzel a kis tökfilkóval, hogy ez már nem a homokozó, ahol egy kis hiszti célravezető lehet. Itt illene felnőttként viselkedni és vállalni a felelősséget. Elvégre főpolgármesterként tudnia kell hol a pénz, csak akad a negyvenegynéhány tanácsadó között egy matekban járatos, aki a fülecskéjébe suttogja.

Arra nem is merünk gondolni, hogy tényleg elfogyott a pénz. Mert ha ilyen tempóban égetik a lóvét, akkor az isten pénze nem lenne elég nekik erre a ciklusra. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/96009/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Paul James 2020-06-08 12:42:56
arról már nem is beszélve, hogy egy politikusnak nem kell, nem szabad megsértődnie, durcáskodnia, még akkor sem, ha tényleg elvonták a pénzt.. egy politikusnak tárgyalnia kell, evvel bíztuk meg ... ok, magas labda... de hol van itt egy politikus?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?