Blogolj!

Nem várt helyről kapta Dobrev Klárika a pofont


Rossz érzés lehet, mikor az ember arra ébred, hogy már nem az egypártrendszerben élünk, ahol a nép csak olyan információkhoz juthat, amit az állampárt kinyilatkozik és bár az Európai Unió sem a legtökéletesebb szervezet, de nem támogatja minden megnyilatkozásunkat úgy, mint egykor a Szovjetunió.


Szegény Klára asszonynak is rá kellett ébrednie, hogy ha valami hatalmas hazugsággal próbálja etetni a népet, akkor könnyen előfordulhat, hogy elég hamar kiderül, mégsem úgy van, ahogy ő azt előadja. 

Dobrev Klára a napokban európai minimálbért vízionált közösségi oldalán megjelentetett videójában, sőt egyenesen azt jelentette ki, hogy, annak, hogy a DK egyik egyik EU-s kampányának ígérete létrejöjjön, kizárólag Orbán Viktor a felelős, ő az okozója, hogy mi magyarok nem élhetünk nyugati színvonalon, pedig ezt még az EU is nagyon szeretné.

Persze jött a pofon postafordultával, egyből kettős is ugyanis az Európai Bizottság nemcsak kijelentette, hogy nincs a napirenden az európai minimálbér, hanem azt is kijelentették, hogy nem is tervezik bevezetni azt, erről minden országnak magának kell döntenie. Olyannyira, hogy sok ország tiltakozik is az egységes minimálbér ellen és az EU is azt szeretné, ha ez nemzetközi hatáskör lenne. Ursula von der Leyen bizottsági elnök pedig már januárban világossá tette, hogy közös, uniós minimálbérről szó sincsen.

Így Klárikánk nem csak a mostani mondatairól, hanem a DK legnagyobb kampány szlogenjéről derült ki, hogy egy orbitális nagy hazugság, és ezt nem mi mondjuk, hanem az általuk szeretve tisztelt Európai Unió.
Így jár az ember, ha elfelejti, hogy az elmúlt évtizedekben létrejött egy olyan rendszer, amit demokráciának hívunk, ahol mondani sok mindent lehet, de ne lepődjünk meg, ha valaki kimondja: hazugok vagyunk.
6
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/95908/pics/lead_800x600.jpg
DK,Dobrev Klára,Európai Bizottság
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-06-09 20:10:04
Klara vizionálod az európai minimál bér bevezetését, amit már megmondtak neked Brüsszelben, hogy abból semmisem lesz, de nem vizionálod Magyarországra az európai minimál nyugdíj intézményét, hogy is van ez te brüsszelita hülye picsa. Már megint kettős mércével mérsz te uniós parlamenti rohadári hazug pinokpicsa, mert a kettő együtt dukálna nem gondolod hülye stupid harmad-negyed osztályú nő imitátor picsa. Feletó mondta vala, hogy az öregecske nénikéket le kell cserélni, te most ennek második szakaszába, stációjába értél mert, a feri rusnya testű otromba és bunkó klara pótló vadait az olgicára cserélte melleted, milliós havi fizetés biztosítása mellet. Az állam fizeti feri lamúrját olgicával amibe talán harmadikként téged is esetleg befognak venni. Feri kialakította a saját zsebből fizeés nélküli kupit magának. Olgica szopás indulj.!
Válaszolok
Ottó 2020-06-07 18:03:36
Fletó remélem tudod, hogy üdvözöl a Feri. Tudod melyik Feri aki altestének rángatását követően örökítő anyagát masszívan a szádba veri!!!!! Na ezzel trükközz fletó meg a harmad-negyed osztályú nő imitátoroddal együtt. Azért már bíztatóan kezdesz egy ici-picit javulni a jó izlésben, hogy a klara pótló kicsit öregecskének tűnő undorító, rusnya ágit, már úgy tűnik elkezdted leváltani a milliós havi fizetéssel kitömött új barnőddel. Fletó fogadd meg amit Horn Gábor mondott, mert különben mocskosul pofára fogsz esni. Bűneidnek száma, mint égen a csillag és a lopott vagyonoddal sem tudod lehozni őket. A klarával meg az a baj, hogy a kedves mama amikor is világra tolta őt, hogy a kedves mama szülő csatornájában nem volt szecska vágó. Elmehetnétek már a jó kurva any@tokba, ha nektek itt ennyire rossz a MAGYAR HAZÁBA !!!!!! Ta feri még nem rugdosták picsán rendszeresen a hülye gyerekeiteket a hazafi gyerekek a te népellenes viselkedésed miatt, vagy a testőrök éppen megvédték őket.
Válaszolok
Arc
Arc 2020-06-06 08:36:56
KLÁRA ASSZONY ! Ilyenkor a legjobb terápia : LÉPJEN KI A MAGAS SARKÚ TOPÁNJÁBÓL, ÉS RÚGJON TELJES EREJÉBŐL A FALBA ! Meglátja milyen bagatell probléma az EU elutasítása .
Válaszolok
éva 2020-06-05 20:44:23
katának igaza van. Ez a mocsok azért pofázik még nagyobb lendülettel, mert az "örök elégedetlenkedők" a hívek újra mantráznak;- az összeg és az idő hosszúsága ellen. Sajnos nem látom jó intézkedésnek! Majd meglátjuk az eredményt ! - az is lehet, hogy az illetékesek meghallják, lesz idejük még a kielemzésre.
Válaszolok
kata válasza: tibor bejegyzésére 2020-06-05 20:27:13
Az a baj, hogy vannak, akik elhiszik, amit ez a némber folyamatosan hazudik. A pofon híre pedig el sem jut hozzájuk, mert a nyakamat teszem rá, hogy a ballibsi oldal erről nem fog beszámolni!
Válaszolok
tibor 2020-06-05 16:29:20
Aki egy kicsit is képben van,az tudja hogy ez egy nagy blöff amit Klára asszony szónokol!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?