Blogolj!

Hadházy Ákos kivonta magát a nemzeti összetartozásból


A megélhetési tarhálás lyukas zoknis bohóca behisztizett, hogy a kormánypártok nem tartják a nemzet részének a balliberális politikusokat, ezért szélsebesen összeborult a gyurcsányistákkal. Nem ment el a Trianon-emlékülésre.

Fotó: MTI

Nemcsak a nemzetáruló, a határon túli magyarok elleni uszítást ipari szinten űző Gyurcsány-párt maradt távol június 4-én az Országgyűlés trianoni emlékülésétől: Fletóékkal közös platformra helyezkedett az LMP-ből kibukott, mindentől és mindenkitől független diktafondiktátor: Hadházy Ákos is. A jobb sorsra érdemes paripák nemi szervét előszeretettel táblákra pingáló lódoktor idegállapotba került, mert úgy érzi, az ország vezetői „maguk akarják eldönteni, hogy ki az igazi magyar”. Konkrétan az ütötte szívtájékon, hogy Kövér László házelnök – tűpontos elemzésében – kinyilvánította, hogy „a mai balliberális politikusokban nincs meg a nemzet iráni elkötelezettség”.

Kinek nem inge, ne vegye magára, mondhatnánk, ám az önkritikus Hadházy – jelzésértékű – valamiért mégiscsak magára öltötte a méretes zakót. Kiborult, és hisztis óvodás módjára magyarázza a magyarázhatatlant: szegénységi bizonyítványát.

„Különbözőek vagyunk: van akit, ez az ügy(sic!) mélyebben érint, van, aki kevesebbet gondol rá”

– ezzel a felütéssel indítja szégyenvideóját, melyben tehát a magyarság százéves megnyomorítását, megcsonkítását, kivégzését és kirablását nemes egyszerűséggel amolyan „ügynek” minősít... Nos, a továbbiakból úgy tűnik, azoknak lehet igazuk, akik szerint Hadházy a „Trianonra kevesebbet gondolók” sekélyes táborát színesítheti. A Parlamenti pitiáner pókembere ugyanis felfedezni véli 2020. június 4-e első számú üzenetét, ami – kapaszkodjanak meg – nem a nemzeti összetartozás, nem a közös magyar jövő, de még csak nem is a konspiratív revizionizmus vagy a mindent átitató megbékélés. Ízlelgessük a szottyos szekszárdit:

„A mai nap legfontosabb üzenete, hogy a mostani politikusok ostoba és bűnös döntései sem csak a mai magyarok életét tehetik tönkre, hanem még unokáink is nyöghetik a ma hibáit”

– nyögi Hadházy. Aki szerint amúgy Trianont is javarészt magának köszönheti a magyarság:

„Jelenleg azt kell látnunk, éppen a következő száz évünket teszik tönkre, és nem idegen hatalmak, hanem a saját kormányunk. Trianont rá lehetett fogni(sic!) idegen hatalmakra, de valójában az is saját rossz döntéseinknek a következménye volt, azonban ma nem foghatjuk senkire sem a mai rossz döntéseket”

– fröcsögi az idegenszívű savanyú szőlő, aki a nemzeti sorstragédia gyásznapján képes volt egy gyékényen árulni a diplomás magyarellenes DáKó-párttal.

Hadházynak annyiban mindenképpen igaza van, hogy saját rossz döntéseit senki sem foghatja másra. Őt sem kényszerítette senki, magától jutott arra az ostoba és bűnös elhatározásra, hogy kivonja magát a nemzeti összetartozásból.

Tudják mit? Végül is nem kár érte. Fogjuk rá: tizenkettő egy tucat: kívül tágasabb!

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/95890/pics/lead_800x600.jpg
Hadházy Ákos,magyarság,nemzet,országgyűlés,parlament,Trianon
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-06-07 18:34:03
Ákos lesz az Országos lófasz igazgató, ha feri hatalomra kerül és meg a behelyezési segédje. Klara meg a lóondó szájon elemzője.
Válaszolok
Ottó 2020-06-07 18:29:44
Ákos!

Ákos téged, nem is olyan régen a egy szélütött bernadett nevezetű politikai jellemtelen céda, fel szólított kérdésben téged, hogy Ákos diós legyen vagy mákos. Ha te egy ilyen köcsög sz@rjankó, vagy aki a Magyar nép és nemzet együtt tartozását nem tartod népünket és nemzetünket, érdemesnek arra, hogy a nemzet együtt éljen országhatárok felett. Akkor te egy galád sehonnai szarjankó vagy. Fogy az idő és közeleg 2022, te előbb-utóbb visszafogsz menni lófasz igazgaztónak ez lesz a szakmai kiteljeséded, és remélem, hogy a dákós szarjankó ferit felveszed lovon belüli vezérlőnek,
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?