Nem volt telitalálat az ötös lottón
Nyerőszámok: 19, 21, 26, 37, 88 Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 23 darab, nyereményük egyenként 2.206.750 forint; 3 találatos szelvény 3266 darab, nyereményük egyenként 16.785 forint; 2 találatos szelvény 90.612 darab, nyereményük egyenként 1570 forint. Joker: 578880
Blogolj!

Darabokra törtek egy feszületet – Ilyenkor hol vannak a liberális kirohanások?


Még jó, hogy egy olyan világban élünk, ami biztosítja nekünk, hogy bármikor kifejezhessük a nem tetszésünket valami kapcsán, legyen az nemi irányultságunk, bőrszínünk miatti megkülönböztetés, vagy éppen klímavédelem.

Annyi a dolgunk a sokadmagunkkal szépen az utcára vonulunk óriási transzparensekkel és teli torokból ordibáljuk az igazunkat. Ez mind és szép és jó, meg persze kell is, csak az kérdésem, hogy mi van akkor, ha kereszténységet, vagy annak jelképeit támadják? Mert hát mindenféle tüntetésekről meg felvonulásokról lehet hallani, nemcsak világszerte, hanem hazánkban is, de valahogy a keresztényeket ért sérelmek miatt nem nagyon kiabálnak az emberek.

Miközben a Niedermüller-félék rémisztő képződménynek nevezik a fehér, keresztény heteroszexuálisokat, vagy itt van a mostani eset, amikor is keresztény emlékművet rongáltak meg. Utóbbit még csak a média se kapta fel, hiszen kit érdekelnek az ilyesmik egy keresztény államban?

Na, de nézzük is, hogy mi történt: a keleten.hu beszámolója szerint Kunágota és Dombiratos között keresztény emlékművet rongált meg egy ismeretlen elkövető vagy elkövetők még május végén.

Egy helybéli így nyilatkozott az esetről:

Mindenki értetlenül áll az esztelen pusztítás előtt, hiszen a kereszt és környéke mindig is ápolva és rendben volt tartva még úgy is, hogy a két település között található. Érthetetlen, hogy ki érezhette magát olyan erősnek, hogy egy szenthelyet megrongáljon.

Ilyen volt a kegyhely a rongálás előtt

Az estről azóta is annyit tudni, hogy a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság nyomoz az ügyben. Ennyi. Sehol egy felháborodott szalagcím a mindenki (más) sérelmére egyből ráugró liberális médiában, sehol egy kirohanás, hogy mégis milyen lelki- és agybeteg vetemedhet egy ilyen gyalázatra.

Persze ez az ő részükről még érthető is, mert hát hogy lehetne a keresztények mai, – lassan már elnyomott – helyzetét olyan nagy dolgokhoz hasonlítani, mint mondjuk Greta Thunberg klímaküzdelme, vagy éppen a melegek és transzszexuálisok megpróbáltatásai? Na, ugye…

(Fotók: keleten.hu)

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/95770/pics/lead_800x600.jpg
kereszt,kereszténység,Liberálisok,rongálás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
baviki69 2020-06-04 21:04:20
Emlékeztek a Regnum Marianum kereszt kifűrészelésére?
Olvassátok el!
https://pestisracok.hu/megvan-gulyas-marci-utodja-lederer-sandor-a-falfirkalas-mellett-keresztdontesben-is-jo-sot-a-minap-egy-legterben-volt-obamaval/
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?