Blogolj!

Szabó Tímea fullba tolja a kretént: „milliók maradnak ellátatlanul”


Már-már nemzethalált vagy kollektív kivégzést vizionál a Párbeszéd hisztigépe, aki szerint a kormány nem akarja rendbe tenni az egészségügy helyzetét, Kásler Miklós kuruzslást végez, az orvosok elmenekülnek a katonás rend elől, ezért magyarok milliói kerülnek életveszélybe.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Minél kevésbé megy, a balliberális ellenzék annál inkább erőlteti. A magyar kormány nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedő sikerrel vezényelte le a koronavírus-járvány első hulláma elleni védekezést, és a magyar egészségügy remekül teljesített, a szivárványos horrorkoalíció plakátarcai azonban nemhogy nem fejezik ki az elismerésüket vagy nem kérnek bocsánatot a pandémia kitörése óta folytatott riogatásaik miatt, de tovább tekerik a hazugságbiciklit. Ezúttal a Párbeszéd párbeszédképtelen hisztigépe, Szabó Tímea volt a soros.

A női Karácsony Gergely hatalmasat ment az ATV-ben, ahol fullba tolta a kretént. Már-már nemzethalált vagy kollektív kivégzést vizionált, ahol a gaz kormány mintegy hagyja meghalni a magyarok millióit, de legalábbis életveszélybe sodorja őket.

A szánni való szánalomharcos ott kezdte, hogy – bár nincsenek erre konkrét és kézzelfogható bizonyítékai, de mégis – úgy véli, Orbán Viktorék „használhatatlan, bóvli kategóriájú” lélegeztetőgépeket hoztak be Kínából, melyek nem alkalmasak a koronavírus kezelésére.

„Ha itt tényleg az van, amit a szakemberek jósolnak, hogy lesz ősszel egy második, nagyobb hullám, akkor itt azért nagyon komoly veszélynek vannak kitéve a magyar betegek”

– visította a fizetett provokátornak is beillő hivatásos riogató.

Majd ott folytatta – megint konkrét adatok, bizonyítékok, statisztikák, források nélkül –, hogy szerinte most félmillió ember maradt ellátatlanul hazánkban a járvány miatt.

„Kérdezzük meg az a félmillió ember, aki most ellátatlanul maradt, mert elvesztette a munkáját, vagy azokat az édesanyákat, akik kényszerszabadságon ugye a gyerekek miatt otthon maradtak, és nem kapnak fizetést, vagy akiket hazaküldtek a kórházakból, és a szeretteiknek otthon kell maradni ápolni őket, és ezért nem kapnak fizetést: ezek félmillióan vannak ma Magyarországon, ezek mit gondolnak, hogy Orbán Viktor hibázott vagy nem”

– fröcsögte az örökké síkideg honanya, akinek innen üzenjük: Orbán Viktor nem hibázott, a kormány jelesre vizsgázott a válságkezelésben. Szerencsére ezt az emberek is látják, tudják.

De Szabót ez nem zavarja, ordított is tovább! Agymenése úgy pörgött előre, hogy a bevezetni tervezett egészségügyi válsághelyzet szerinte újabb orvoselvándorlást indíthat meg, miközben a magyar egészségügy már így is katasztrofális állapotban van, és „amit Kásler Miklós végez, az tényleg kuruzslás”. A klasszikus Lenin-viccet idézve a miniszter ezúttal még olcsón megúszta Tímea ámokfutását, mert akár – megint – hentesnek is nevezhette volna...

A nulla százalékos gittegylet társelnöke végül kifejtette, meglátása szerint haldoklik a magyar egészségügy, és a kormány nem is akar javítani a helyzeten, mert nemhogy egy fillér pluszt nem ad, de még elkezdenek parancsolgatni is az egészségügyi dolgozóknak, „katonás rendbe akarják őket állítani”. Márpedig – riogatott – ha ez így megy tovább, sőt, napirendre kerül az alapellátás államosítása, akkor a 65 év feletti háziorvosok szerinte visszaadják a praxisukat, és már nem is félmillióan, de – képzeljék, tudta fokozni a hülyeséget! – milliók maradnak ellátatlanul hazánkban. Persze jól meg is fenyegette Orbán Viktort, hogy ebbe aztán azonnal, de rögvest bele is fog bukni a kormánya!

„Ez egy nagyon fura helyzet, mert egyrészt emiatt nem aggódom, de azért amiatt nagyon is aggódom, hogy milliók maradnak ellátatlanul Magyarországon, ami megint csak egy életveszélyes helyzet”

– öntötte ki az asztalra a lelki szennyest, miközben láthatóan nem könnyebbült meg.

Nos, ez amúgy tényleg nagyon fura helyzet. A permanens hiszti, idegesség és aggodalom, no meg a hazug riogatás durván öregít. Árt az egészségnek, ön- és közveszélyes. Kár, ha valakinek ennyire messzire gurul a gyógyszere...

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/95622/pics/lead_800x600.jpg
egészségügy,Kásler Miklós,kormány,koronavírus,Orbán Viktor,Párbeszéd,Szabó Tímea
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-05-30 07:48:04
A ParlamentiPinokkPicsa megint nem tagadta meg ön magát, csak az a baj vele, hogy nem veszi észre, hogy ő csak egy idegbeteg gondozásra szoruló, tudatlan repedt sarkú st@pid p@csa. Aki akkora tahó és kretén mint ide Vlagyivosztok.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?