Blogolj!

Karácsony sikeresen uszításra használta fel több ezer ember gyászát


Ezúton is gratulálunk a főpolgármester úrnak, hogy sikerült meglátni a lényeget valami igazán fontos dologban és megfelelő hangnemben nyilatkozni róla… Ja, bocs, mégsem.

Csütörtökön Karácsony egy igen kellemeset rasszistázott és nácizott Facebook-oldalán olyan embereket leszólva, akik a Deák téren gyűltek össze, megemlékezve a múlt héten meggyilkolt két fiatalról.

Két fiatal értelmetlen és erőszakos halált halt. Nincs olyan ember, akit ez a tény hidegen hagyna, így nem is csoda, hogy hamar beindult az összefogás és megszervezték a gyertyagyújtást a tragédia helyszínén. Egy 16 és egy 21 éves fiú haláláról beszélünk.

Karácsony meg nácikról és félelemkeltésről. Na meg „szottyos gyűlöletről”, meg a város feldúlásáról…

Most komolyan, ki a fene érti ezt az embert? Hogy teheti meg egy felelős pozícióban lévő illető azt, hogy egy ilyen esemény kapcsán efféle módon szólaljon meg? Ő mutogat az állítólagos uszító rasszistákra, miközben saját maga uszít és hergel a szavaival? És felmerülne még megannyi kérdés, de tovább nem is magyarázom.

Itt két, srác haláláról van szó. Szinte gyerekek voltak. És ha a városban ilyen megtörténhet, akkor nem tehet mást az ember, mint kiáll és hallatja a hangját több ezer társával együtt, hogy nem szabad tűrni az erőszak semmilyen formáját. (Ha már a városvezetés nem képes rendet teremteni…)

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/95562/pics/lead_800x600.jpg
Karácsony Gergely
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-05-31 16:33:50
Tahó, bunkó, szaralak kamu geri a k@rva anyád! Tahó, bunkó, szaralak kamu geri a k@rva anyád. Tahó, bunkó, szaralak kamu geri a k@rva anyád. Tahó, bunkó, szaralak kamu geri a k@rva anyád. A cigányok által lemészárolt fiatal emberek halála neked semmit sem mond, és te eltűrőd, hogy az általad állítólag irányított Magyar fővárosban ilyen mészárlást mocskos kretén létedre nem akarod elrettentő módon megakadályozni. Ezért te egy rohadári g@ci szarjankó vagy anyádba anak idején beszorulhattál volna. Karácsony anyuka nem szégyelli magát, hogy ilyen semmilyen szarjankót tolt a világra!!!! Tahó, bunkó, szaralak kamu geri a k@rva anyád!
Válaszolok
Ottó 2020-05-30 07:55:28
Kamu geri nem is tudom, hogy hogyan lehet még téged tovább gyalázni és elítélni, anyád szégyenében remélem,hogy világgá futott. réges-régen megbánta már. hogy világra tolt téged. Milyen erkölcstelen szarjankó vagy, hogy két fiatal ember értelmetlen haláláról te kis köcsög a fasiszta uszítás szükségeesége tört ki belőled. NEM VESZED ÉSZRE MAGAD ,hogy ennyi bőven elég volt belőled a budapestieknek.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?