Blogolj!

Beindult a hisztilavina a Deák téri megemlékezés miatt, de nem is maradt szó nélkül


Sötétbe borult a főváros tegnap és nem, nem a rettegés és a megfélemlítés miatt, hanem a tehetetlen gyász miatt. Persze azért bőven akadtak olyan is, akik rettegtek, vagy legalábbis ezt sugallják. Lehet tippelni, kik ezek.

Karácsony után már Szél Bernadett és Gyurcsányék is kiérik maguknak a csütörtöki megemlékezést. Ferdít mindenki, ahogy nem szégyell, gyűlölködésről, megfélemlítésről és náci felvonulásról. Gyurcsány például számon kéri a rendőrség közbeavatkozásának hiányát. Az a Gyurcsány, aki 2006-ban bőszen megjutalmazta azokat, akik szemeket lőttek ki… Persze Szél Bernadett sem volt rest előhúzni a nácikártyát, és már megint a dudálós bírságon rugózik. Összekevernek ezek mindent, ahogy épp a saját szájuk íze szerint jó.

Álságos és visszataszító ez a hozzáállás, nem csoda, hogy a megemlékezésen részt vevő Fradi szurkolók vezérénél is betelt a pohár:

Mert nem kell mindenben politikát látni. Mert nem fogják fel, hogy ez teljesen másról szól most. Többek között az összefogásról, amit mondjuk az ellenzék távolról sem ismer…

(borító: Földházi Árpád/mandiner.hu)

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/95608/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,Gyurcsány Ferenc,Karácsony Gergely,szél bernadett
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-05-30 07:34:15
Kamu geri néztelek téged a koreai áldozatok megemlékezésén nyújtott álszent képeddel. Te rohadt mocskos sz@rjankó te mikor fogsz a Pesti úti otthon 45 halálos áldozata előtt minden álszentséged nélkül fejet hajtani és elnézést kérni, majd a Magyar Bíróság előtt is. Te is fasisztázól ,mint a köcsög tanulatlan setét cigány nem veszed észre, két szebb reményű élettel teli fiatal embert előre megfontolt szándékkal lemészároltak ott és akkor. Az emberek úgy ítélték meg, hogy ez a kettős gyilkosság egekbe kiállt és nem lehet csak úgy el menni mellette, mint ahogy teszed lelketlen k@csög sz@rjankó.
Válaszolok
Ottó 2020-05-30 07:18:40
Egy setét jenő nevű jellemtelen köcsög cigány fasistázik itt, amikor fajta társai közül egy aljas cigány embertelen szarjankó megölt két fiatal több és szép reényű életet élhető fiatal embert. Setét jenci tudod, hogy az a baj veled, hogy anyád nunijában( pics@jában) amikor világra(szartád) lépésed előtt nem volt szecskavágó az anyád picsájában . Hogy lehetsz te ,egy ilyen aljas és undorító szarjankó cigány, kérj bocsánatot azoktól, akiket meg sértettél te gyalázatos, erkölcstelen gyilkost mosdató nyilatkozatoddal. SETÉT JENŐ A CIGÁNY és a K@RVA ROHADÁRI ANYÁD, ez a véleményem rólad. Te rohadt gecia a magyar (paraszt) uszító cigány elérted, azt nálam, hogy a még meglévő tisztességes cigány barátaimmal felfüggesszem a köztünk fenn álló "barátságot" és vélemény cserét. SETÉT VAGY ÉS SETÉT IS MARADSZ mert, nincs is alapfokú iskolázottságod és ilyen TAHÓSÁGGAL , TANULATLANSÁGODDAL és nevetséges igazságot tükröző családod neveddel, te a büdös életben nem lehetsz a cigányság vezető embere.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?