Blogolj!

A nemzetáruló mondat, amivel Jakab kivégezte a Jobbikot

Pintér M. Lajos

Gyurcsányi mélységekbe süllyedt a határon túli magyarok elleni uszításban a csicskapárt elnöke, amivel megadta a kegyelemdöfést a balliberálissá cicásodott gittegyletének.

Kimutatta a foga fehérjét, ezzel meg is semmisítette saját magát.

Rohamtempóban halad a dicstelen vég felé a mára Ballikká vált egykori Jobbik, melynek bőrdzsekis szellemi verőemberét szerdán három korábbi húzóember is faképnél hagyta. Sneider Tamás exelnök, Varga-Damm Andrea és Farkas Gergely is távozott a süllyedő hajóról, miután nem vette be tovább a gyomruk Jakab Péter önkényuralmát, véleménydiktatúráját és politikai tisztogatását, de leginkább talán azt, hogy a csakis szebb napokat látott, valaha nemzeti radikális politikai közösséget hozományként feláldozta a Gyurcsánnyal kötött (érdek)házasság oltárán. Lassan tényleg az a kérdés, marad-e még valaki, aki lekapcsolja a villanyt, vagy a begyógyszerezett Morgóra hajazó, örökké ideges IQ-huszár Jakab saját kezűleg végzi el a piszkos munkát...

Persze ami történt, kevéssé meglepő annak tükrében, hogy az elnök-frakcióvezető két nappal korábban végleg vállalhatatlanná vált. Jakab Péter hétfői parlamenti kirohanásával gyurcsányi mélységekbe süllyedt a határon túli magyarok elleni uszításban, amivel megadta a kegyelemdöfést a balliberálissá cicásodott gittegyletének. Innen már nem lehet, és nincs is visszaút. Akiben maradt egy cseppnyi tisztesség és nemzeti érzés, az rögvest takarodót fúj. A DK ideológiai ejtőernyősének tűnő Jakabbal bármiféle közösködés értelmetlen és tilos.

Nézzük és ízlelgessük a nemzetáruló mondatot, mellyel a törpevezér kivégezte csicskapártját! (Az innen nyitható videón 5:24-től indul.)

„Meg 36 milliárdot költünk határon túli gazdaságfejlesztő programokra, miniszterelnök úr. Ön szerint Magyarországon már minden rendben van? Itt már mindenkinek van állása, miniszterelnök úr? Válaszoljon!”

– ordította és hörögte Jakab, aki gusztustalanul törte derékba a határon túli magyarság kapcsolatos nemzeti (majdnem)konszenzust. Egy jobboldalinak már nem nevezhető, álnemzeti csoportosulás első embereként Trianon centenáriumán rongyolt bele abba az egységbe és egyezségbe, melytől korábban csak a 2004. december 5-i magyar szégyen atyja, Gyurcsány Ferenc és bandája meg újabban a párbeszédképtelen Szabó Tímea és (ö)köre tartotta magát távol.

Mocskos és alávaló módon tett különbséget magyar és magyar, az anyaországban és a határon túli, elszakított részeken élők között, alattomosan uszított a külhoni magyarság számára életet, gyarapodást, előrelépést jelentő gazdaságfejlesztési támogatások ellen.

Az ellen a program ellen, mellyel a polgári kormányzat épp hogy nem a szomszédos népek ellen, hanem az egész régió stabilitását megtámasztva nemcsak az idegen országokba szakadt magyar közösségek, de az egész Kárpát-medence erejét és súlyát növeli 2010 óta. Annak jegyében, hogy – ha lehet ilyen célt kitűzni – a térség egységének jegyében kovácsoljon majdan előnyt a trianoni veszteségekből.

Jakab Péter ezzel végérvényesen, önként és dalolva beállt a szemkilövető politikai tábor, a nemzeti elkúró dicstelen serege mellé, hiszen eddig – egyes egyedül – a DK követelte a határon túli magyar gazdaságfejlesztési projektek leállítását. A „magyar adófizetők megsegítése helyett, a magyar munkahelyek megmentése helyett, a kirúgott magyar dolgozók megsegítése helyett” költ a kormány „mindannyiunk közös pénzéből határon túli gazdaságélénkítésre” – ezekkel a szégyenteljesen magyartalan gondolatokkal rekesztette ki minap a nemzet testéből a határon túli magyarokat, állított szembe egymással egy vérből valókat bizonyos Barkóczi Balázs, Gyurcsány és Gyurcsányné mikrofonállványa.

Összenőtt hát, ami összetartozik, avagy Jakab Péternek hozzájuk sikerült csatlakoznia. Büszke lehet magára... De ne csodálkozzon, ha az út végén egyedül marad. A nemzet nem felejti el az árulók bűnét.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/95503/pics/lead_800x600.jpg
Barkóczi Balázs,DK,gazdaság,Gyurcsány Ferenc,határon túli magyarok,Jakab Péter,Jobbik,Magyarország,magyarság,nemzet,nemzetárulás
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?