Nem volt telitalálat az ötös lottón
Nyerőszámok: 19, 21, 26, 37, 88 Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 23 darab, nyereményük egyenként 2.206.750 forint; 3 találatos szelvény 3266 darab, nyereményük egyenként 16.785 forint; 2 találatos szelvény 90.612 darab, nyereményük egyenként 1570 forint. Joker: 578880
Blogolj!

Már az LMP-nek is sok a DK hazaárulása


 

Ahogy közeledünk a Trianoni békediktátum 100. évfordulójához, napról napra egyre több a magyarellenes közbeszéd Romániában. Nem tudni mitől félnek a román politikusok, közszereplől, hétköznapi emberek, de a határon túl rekedt magyarok megalázásának, se szeri se száma szomszédunknál. 
A pontot az i-re, természetesen Klaus Iohannis pár héttel ezelőtti beszéde tette fel, mely még a román hatóságoknak is sok volt, nem véletlenül büntették meg gyűlöletbeszédért a román államfőt. De, ha ezt egy elnök megengedi magának, még jobban meg fogja engedni egy eladó, aki majd odaszól a boltban a vevőnek, hogy magyarul beszéljen, vagy egy percemberke, aki keménynek érzi magát, ha lefújja a magyar nyelvű várostáblát.

Vannak, akiket zavar, hogy a határontúli magyarokat napról-napra megalázzák és ennek hangot is adnak, de vannak olyanok, akik fülük botját sem mozgatják, sőt egyenesen provokációnak tartják azt, ha a kormány azt kéri Iohannis elnöktől, hogy ne provokálja, hanem tiszelje a magyarokat. Pedig a Demokratikus Koalíció így tett. Mert inkább maradnának csöndben, minthogy a románokat védjék a magyarokkal szemben vagy olyanokat írjanak le, mint amit Bauer Tamás is leírt, hogy Trianoni döntés nem sorstragédia a magyarságnak.

Ez az, ami még az ellenzéki LMP-nél is kiverte a biztosítékot, akik talán még az egykor szebb napokat látott, állítólagosan jobboldalon álló, Jobbiknál is keményebben állnak ki a határontúli magyarokért.

A román fél fellépése tiszteletet nyomokban sem tartalmaz és attól tartunk, ez a román helyhatósági és parlamenti választások közeledtével súlyosodni fog.
Úgy tűnik, még ez is sok volt a Demokratikus Koalíció számára, akik számunka megdöbbentő módon provokációnak nevezik a tisztelet kérését és hallgatnak a magyarellenes kijelentések kapcsán. 

- írja a párt a közleményében.

Jól tudják, vannak olyan dolgok melyekben az ellenzéknek és a kormánynak nem kell egyetértenie, de a határontúli magyarok kérdése nem ilyen. Ebben a kérdésben vállt vállnak vetve kellene harcolnai minden pártnak, aki nem ezt teszi, az minimum nemzetellenes és hazaáruló.
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/95462/pics/lead_800x600.jpg
DK,Erdély,hazaárulás,Klaus Iohannis,lmp,románia
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?