Blogolj!

Fekete-Győr Magyarországa

Dorogi László

Megemlékezést tartott kedden az ellenzék kedvenc kommunikációs platformján a Momentum rosszfiúja. A tökéletes balliberális Ken baba ünnepi pátosszal idézte fel az egy évvel ezelőtti ep-választás eredményeit, és borzasztóan megdicsérte kispajtásait, akik nagyon ügyesen dirigálnak fővárosi kerületeikben és az Európai Parlamentben.

Fotó: Facebook

Az olimpiagyilkos párt huncut tekintetű fenegyereke még mindig az Orbán-kormány megdöntéséről álmodozik, és ezt rendre szóvá is teszi - leginkább - közösségi felületein. Azért nem árt emlékeztetnem arra, hogy egyelőre még a parlamentbe sem sikerült bejutniuk, szóval hátrább az agarakkal. Fekete-Győr András annak apropóján nyomott egy kis pártpíárt, hogy egy évvel ezelőtt vált a Momentum "Magyarország három legerősebb pártjának egyikévé", miután a választók szabad akaratából kikatapultálta Brüsszelbe a magyargyűlölő Cseh-Donáth álompárost, amely azóta is nagy erőkkel fúrja a magyar érdekeket az EP-ben.

Hogy erre gondolt-e a kisfőnök, amikor kiemelte a lila libsi libák nagyszerű Európai Parlamentben végzett munkáját, azt nem tudom, legfeljebb csak sejtem, hogy az elméleti kérdésre az igen lenne a gyakorlati válasz. No, nemcsak Annácskának és Katkának jutott ki a Fegyőri buksisimiből, Soproni Tamás, Terézváros Trianon-tagadó terroristája, Déri Tibor, Újpest csicskásával üzengető fura ura és Pikó András, Józsefváros legnemesebb hajléktalansimogató önkormányzati lakás-zsonglőrje is megkapta a verbális és szellemi jutifalatokat.

Fekete-Győr szerint mindhármuk polgármesteri ténykedése kis betekintést nyújt abba, milyen lenne Magyarország a Momentum Mozgalom vezetése alatt, s hát ki vagyok én, hogy vitatkozzak vele.

A választópolgárok felhatalmazásával visszaélve Pikó Andrásnak például sikerült bő fél év alatt Józsefvárosból ismét Nyóckert varázsolnia, miközben az önkormányzat működési költségei úgy szálltak el a polgármesteri és képviselői fizetések megemelése miatt, mint Papp Laci legmesteribb parasztlengői.Szép volt, Bandi! Az ex-klubrádiós Kocsis Máté-fóbiás városvezetőnek sikerült felszámolnia a polgárőrséget és propagandaújsággá züllesztenie a Józsefváros újságot - ebben a műfajban egyébként a ferencvárosi Baranyi Krisztina is nagy rutinnal rendelkezik -, de legnagyobb érdemeként egy komplett kerületnyi hajléktalanszálló illúzióját kezdte el kergetni.

Déri Tibor is ügyes kisfiú volt az elmúlt hónapokban, nagytakarításba kezdett a negyedik kerületi önkormányzatban, kapásból kirúgott 50 embert és a helyi médiacéget is gondosan megtisztogatta, ott sem találni már olyanokat, akik ne az ő füttyszavára ugrálnának, szép volt Tibi! Mindeközben sikerült elkótyavetyélnie kétmilliárd forintot, hiába adta át ugyanis a korábbi városvezetés 9 milliárd forinttal az önkormányzatot Dérinek, a gyurcsányista Trippon Facebook-oldalán nem régiben azt írta, 7 milliárd forint pihen a kasszában. Volt, nincs. Mindezek mellet már pitiáner dolognak tűnik, hogy magasról tojt az újpesti vállalkozók fejére és a járványhelyzet ideje alatt sem adott kedvezményeket az üzlethelyiségek bérlésére.

Soproni Tamásra Karácsony kerékpár-tervének népszerűsítése hárult, s minden fehér, keresztény, heteroszexuális férfit és nőt leképződményező kollégájával összefogva serényen neki is durálta magát a Budapest-bedugító akcióba.

Szóval ilyen lenne Fekete-Győr Magyarországa. Köszönöm szépen, én nem kérek többet belőle.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/95475/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,Fekete-Győr András,Momentum,Momentum Mozgalom
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?