Blogolj!

Horror Németországban: Egy afrikai bevándorló brutálisan bántalmazott egy nőt


Szomorú, de sajnos igaz, hogy lassan már fel sem kapjunk a fejünket, ha arról olvasunk, hogy a migránsok valahol éppen tombolnak vagy egyéb bűnöket követnek el. A legújabb eset azonban annyira gyomorforgató és horrorba illő, hogy emellett biztos senki nem megy el szó nélkül. Maximum csak Merkel…

Történt ugyanis, hogy Baden-Württembergben egy 16 éves szomáliai migráns súlyos sérülést okozott egy nőnek, méghozzá nem is akárhogyan: szétharapta az arcát. A Deutschland Kurier beszámolója szerint a rendőrséget pénteken, valamivel hajnali három előtt riasztották azzal, hogy egy nő nagyon hangosan sír. A helyszínre érkező járőrök ekkor még nem tudták, hogy mire számíthatnak, egyből a helyszínre siettek, ahol egy apartmanházból ők is hangos sikolyokat hallottak.

Azonnal betörték a lakás ajtaját, majd azt látták, hogy egy afrikai fiatal egy földön fekvő nőt bántalmaz, amit még akkor sem hagyott abba, amikor a rendőrök már rárontottak. Leszedték az áldozatról, majd letartóztatták a „kedves úriembert”.

A rendőrök csak ez után vették észre, hogy a nő arcát mély harapásos sebek borítják, azonnal mentőt hívtak, végül súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Na nem mintha, már így se lett volna kellőképpen bizarr és meghökkentő az eset, erre még az is rájön, hogy mi volt az oka borzalmas támadásnak: a szex.

Igen, mindez azért történt, mert a szomáliai bevándorló úgy gondolta, hogy szexel egy jót, erre azonban a nő nem volt vevő, így hát úgy döntött, ha szép szóval nem megy, majd megy erőszakkal. Mert hát miért ne, ugye? Hiszen lehet, hogy ez – bármennyire is elszomorító – onnan ahonnan jött természetes, szóval miért is hibáztatnánk, ha a befogadó és védelmező Németország nem képes megértetni a helyes normákat?

(Borító: breitbart.com)

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/95436/pics/lead_800x600.jpg
Erőszak,migráns,Németország,rendőrség
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?