Blogolj!

Kitűzték az ellenzéki bocsánatkérés idejét


Hétfőn újra összeült az Országgyűlés, melynek témája és a feltehető kérdések zöme főleg a koronavírus-járvány kezeléséhez kapcsolódtak, szóval ismét kiváló alkalom kínálkozott az ellenzéknek arra, hogy csupa hazugságokkal dobálózzanak a járvánnyal és annak magyarországi helyzetével kapcsolatban.

Mind tudjuk ugye, hogy Magyarország kimagaslóan jól kezeli pandémiát, ennek ellenére a hazai ellenzék a márciusban kirobbanó járvány óta előszeretettel ad hangot az olyan agymenéseinek, mint a Szabó Tímea által elindított „Magyarországon halnak meg a legtöbben a járványban”. De van nekünk egy Arató Gerely is, aki a múlt héten még ennél is tovább süllyedt, és egyenesen sajnálatát fejezte ki, hogy a „halálozásban sem áll rosszul az ország”.

Kocsis Máté a mai nap folyamán egy kicsit helyre tette a dolgokat, na meg persze az ellenzéket is. A Fidesz frakcióvezetője hétfőn napirend előtt miután köszönetet mondott Müller Cecília országos tisztifőorvosnak a példaértékű munkájáért, arról beszélt, hogy egyértelműnek tartja, hogy az ellenzék a járvány elleni védekezés sikertelenségéért szorított, pusztán azért, hogy abból reméljen egy kis politikai hasznot.

Ezt követően pedig sokunk véleményét közvetítette, mikor azt mondta, hogy

"Itt az ideje, hogy bocsánatot kérjenek mindazoktól, akit megsértettek, meggyaláztak és bocsánatot kérjenek az egész országtól azért, mert még külföldre is elszaladtak hazánk lejáratásért. Itt az ideje, hogy bocsánatot kérjenek a határon túliaktól és bocsánatot kérjenek a magyar kormánytól, valamint azoktól, akiket diktatúra vádjával és illettek"

A frakcióvezető szerint a bocsánatkérésre a legmegfelelőbb időpontot a kedd, hiszen ekkor nyújtja be a kormány az Országgyűlésnek a rendkívüli jogrend megszüntetéséről szóló törvényjavaslatot.

Nos, kíváncsian várjuk az ellenzék lépését…

(Borító: ripost.hu)

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/95392/pics/lead_800x600.jpg
bocsánatkérés,ellenzék,Kocsis Máté,koronavírus,országgyűlés
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?