Blogolj!

Tessék dudálni!, avagy Hadházy Ákos már megint meglepődött

Ragnar Volarus

Az MSZP-seknek a helyesírással, Hadházy Ákosnak pedig a szabályok értelmezésével vannak súlyos problémái. A zoknipápa felháborodott, hogy megbüntetik őket a dudálós tüntetésért.

Fotó: ezalenyeg.hu

A kis hepciáskodó pedig nem kéne meglepődjön, mert pestiesen szólva házhoz ment a lófaszért – ezt a szót biztosan ismeri. A volt LMP-s vajon mi okból gondolta, hogy a zajszennyezés amit összehoztak, jó ötletnek bizonyul és büntetlenül tolhatják fullba a kretént? Ráadásul az a kérdés, amit provokációnak szánt Pintér Sándor belügyminiszter felé, egyszerűen értelmezhetetlen.

Hadházy Ákos kérdése úgy szólt, hogy az elmúlt öt évben hány lakodalmas menetben dudáló autóst büntettek meg?

Nos, gyorsan mondok két dolgot, ami igencsak jelentős különbség a két dudálás között. Az egyik dudálás tulajdonképpen hagyománynak nevezhető, a másik viszont közel sem. Másodszor pedig az, hogy a lakodalmas menet néhány percen át és csak egyszer él ezzel az eszközzel. Hadházyék meg órákig tülköltek, több hétvégén át.

Hadházy a Facebookon azt írja, bár még még nem kapta meg mindenki a határozatot, de becsléseik szerint a büntetések együttvéve meghaladják majd az ötmillió forintot.

Nagyon helyes. Előbb-utóbb talán ő is megtanulja, hogy a sok hülyeségének ára van és nem lehet büntetlenül rosszalkodni. Ha már gyerekkorában nem tanulta meg.

Az alábbi klipet pedig küldöm Hadházy Ákosnak, a tüntetést szervező okos Momentumosoknak és a 8/b-nek.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/95343/pics/lead_800x600.jpg
Hadházy Ákos,Momentum,tüntetés
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?