Tíz újabb fertőzöttet azonosítottak
Négy nap után emelkedett a halálozások száma is, mégpedig két fővel.
Blogolj!

Kiborultak a honleányok – Szél és Bősz nem engedné el a nemváltást!


Ennyit megint a balliberális ellenzékről: idegállapotba kerültek amiatt, hogy a konzervatív kétharmad – helyesen – megszavazta a nemváltásnak keresztbe tevő törvényt. Ha már mást nem tudnak zászlajukra tűzni, Szél Bernadett és Bősz Anett permanens háborút hirdetett a transzneműekért.

Fotó: Facebook/Bősz Anett

Támadnak a politikai nímandok, összekapaszkodtak a kebelbarátnők: a civilben a mérhetetlen Liberálisokat, főállásban a Gyurcsány-féle DáKó-párt parlamenti gittegylét színesítő Bősz Anett és a mindenhonnan kibukott független botrányfüggő Szél Bernadett együtt próbálnak olajat önteni a nem létező tűzre. A két balliberális fáklyavivőben tombolnak a nemi hormonok, és ha már így esett, kéz a kézben szálltak síkra a transzneműek jogaiért. Vagyis sikerült rátalálniuk a magyar társadalom legégetőbb problémájára. (Ja, nem...)

Bősz és Szél álompárosnak aligha nevezhető duója azért borult ki szörnyen, mert a konzervatív kétharmad kedden meghozta azt az egyébként teljesen értelmes, logikus, a józan paraszti ész logikáját és a teremtés törvényszerűségét is követő döntést, miszerint a születési nem felváltja a személyazonosító adatokon szereplő nemet. Azaz módosítják az anyakönyvi eljárásról szóló 2010. évi I. törvényt, amely értelmében bekerül a születési anyakönyvbe a születési nem, ami nem lesz más, mint: „az elsődleges nemi jelleg, illetve a kromoszóma alapján meghatározott biológiai nem”.

A balliberális szellemi ikertornyok idegállapotba kerültek amiatt, hogy – legalábbis amíg a polgári oldal kormányon szerette kis hazánkban – lőttek a nemváltásnak, a nemváltó műtéteknek. Az IQ-óriások bőszebbje, Anettka egyenesen harcot ígért, ha tetszik: parasztlázadást. Nevezett parasztvakító kilátásba helyezte ugyanis, hogy miután szerinte az országgyűlés kétharmados többsége „semmibe vette a transzneműeket”, mégpedig „szakmaiatlan, indulatos, álszent és aljas” lépésével, ő az utolsó töltényéig, akár az utolsó csepp véréig küzdeni fog a transzneműek méltóságáért, azaz a nemváltás lehetőségének biztosításáért. Hát, egészségére!

Azért rögzítsük e helyütt: finoman szólva is megvan a diszkrét bája, hogy miközben világjárvány tombol, valamennyi ország, köztünk hazánk is a pandémia okozta egészségügyi veszélyhelyzettel és gazdasági válsággal küzd, a hiperprogresszív magyar ellenzéki honleányok esze nem azon jár, hogyan segíthetnék a védekezést, mivel szolgálhatnák a többségi magyar társadalom, ha tetszik: a magyarság többségének érdekeit. Ehelyett rothadt gumicsontot rágnak, amennyiben meg nem értettségüket és frusztrációikat szivárványos cicaharcban akarják levezetni. Céljaik elérése érdekében semmi sem drága: lázítanak, hogy lazítsák a kereteket, hogy ha lehet, megroppantsák a nemzetet összetartó hagyományos szerkezetet.

Persze nincs új a nap alatt. Aki Anettnak születik, az világéletében Anett marad, Bernadett pedig Bernadett; se több, se kevesebb. És kár a gőzért, mert a polgári kétharmadnak köszönhetően egyelőre Magyarországon Gizikéből nem lesz Gőzeke, de Jancsiból sem Juliska...

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/95073/pics/lead_800x600.jpg
baloldal,Bősz Anett,ellenzék,nemváltás,országgyűlés,parlament,szél bernadett,transzszexualitás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-05-20 10:19:37
Szélüttött bernadett, most ,hogy lőttek a nem váltásnak és nem váltó műtéteknek. Szélütott bernike tüntetőleg, hogy fájdalmaitok enyhüljenek csontig benyalhatnál anettkának és vica verza.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?