Blogolj!

Döbbenet: a Gyurcsány-párt megint a határon túli magyarok ellen uszít

Pintér M. Lajos

Az aljasságnak és a nemzetellenességnek nincs határa, ami a DK-t illeti: Fletóék „családi vállalkozása” nem tudja és nem is akarja levetkőzni 2004. december 5-i örökségét. Ezúttal az ellen hergelnek, hogy az Orbán-kormány 36,5 milliárd forintot címkézett a határon túli magyar közösségek gazdaságfejlesztésére.

Fejétől bűzlik a hal. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Nincs új a nap alatt: a Gyurcsány-párt megnyitotta a csapot, és ömlött a szenny. A DK nevű, családi vállalkozásra hajazó politikai gittegylet részéről Barkóczi Balázs szóvivő volt a soros show-vivő, aki online sajtótájékoztatóján csúcsra járatta a trianoni gúnyhatárokon kívül rekedt nemzettársaink elleni uszítást. Barkóczi elvtárs konkrétan azt követelte, az Orbán-kormány állítsa le a határon túli gazdaságfejlesztési programokat, azaz a szomszédos országokban élő magyar közösségek, vállalkozások anyagi támogatást, de tüstént. Mert csak.

A magyarság megosztására, a határon túli magyarok elleni hergelésre, a velük szembeni gyűlöletkampányok csúcsra járatására szakosodott galeri nevesincs kádere úgy tolta le a kötelezőt, hogy végig a „határon túliakról” beszélt, de egyszer sem említette meg, hogy ezek a határon túliak amúgy a mi véreink: magyarok. Megáll az ész, de komolyan!

A vérgőzösen pofátlan Barkóczi „megdöbbentőnek” nevezte, hogy a kormány a gazdaságvédelmi alapból 36,5 milliárd forintot csoportosított át a határon túli gazdaságfejlesztési programok finanszírozására. Egyenesen úgy fogalmazott, a „magyar adófizetők megsegítése helyett, a magyar munkahelyek megmentése helyett, a kirúgott magyar dolgozók megsegítése helyett” költ a kormány „mindannyiunk közös pénzéből határon túli gazdaságélénkítésre”. A DK-s ez „hitvány, gerinctelen és nemzetietlen galádság”, hogy Orbán Viktor „a legnagyobb bajban árulta el és szúrta hátba a magyarokat”, mert – fogalmazott a futottak még szégyenpolitikus – „egész életünkben keményen dolgozunk, adózunk […], majd mikor bajba kerülünk, a befizetett adónkból nem nekünk segítenek, hanem elküldik azt a határon túlra”. Azt fröcsögte, a miniszterelnök azonnal kérjen bocsánatot a magyaroktól, és „adja vissza a pénzünket, amit a határon túliaknak akar küldeni”.

No akkor itt álljunk meg egy szóra! Még akkor is, ha a hitvány, gerinctelen és nemzetietlen Gyurcsány-párt nem tudja vagy nem akarja megérteni: a szomszédos országokban, a határon túl is magyarok élnek, vagyis ezt a pénzt nem magyarok elől veszik el „határon túliak” számára, hanem magyarok adják magyarok épülésére. Vagyis a kormányzat épp úgy a magyarokat segíti, a gazdaságfejlesztés eszközeivel a magyar közösséget teszi élővé, a gazdaságélénkítésen keresztül erősítve a határokat légiesítő lelki-kulturális nemzetegyesítést, illetve a Kárpát-medencei stabilitást elősegítő gazdasági revíziót.

A magyarságot éppen azok a politikusok árulják el, permanensen, akik az efféle métellyel mérgeznek, akik szembeállítják a magyar a magyarral, akik az anyaországiakat a „határon túliak” ellen uszítják, akik képtelenek nemzetben, egységes nemzetben gondolkodni. Mocskos, öncélú, rövid távú politikai érdekeket kergetve kirekesztik a nemzetből azokat, akik a határokon túl rekedtek – tévedés ne essék, ha ez a szörnyszülött szemléletmód lenne az uralkodó a magyar politikában, nemhogy gazdasági-kulturális vagy egyéb segítséget nem kapnának az anyaországtól a kisebbségi magyarok, de még csak az állampolgárságot sem szerezhették volna meg.

Ha valakinek, nekik lenne okuk bocsánatot kérni a magyarságtól. Még akkor is, ha sokéves bűnlajstromuk közel sem bocsánatos...

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/95117/pics/lead_800x600.jpg
Barkóczi Balázs,Demokratikus Koalíció,DK,Gyurcsány Ferenc,határon túli magyarok,Magyarország,magyarság,nemzet
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?