Blogolj!

Új betegség ütötte fel fejét a baloldalon


Nagyon úgy tűnik, hogy a koronavírus mellett egy másfajta betegség is felütötte a fejét hazánkban. Ez elsősorban az agyat támadja meg és jellemző tünete, hogy az ember teljesen elveszíti valóságérzetét, félrebeszél és a beteg feje gyakran furcsán eltorzul. A betegség gyakran önkéntelen mozgással párosul, nemrég néhány páciens ideggörcsöt kapott és magatehetetlenül nyomta autója dudáját.

A vírus gócpontját nem sikerült még bemérni, de a betegség a legtöbb áldozatát az ellenzék oldalán szedi.

Legfrissebb igazolt beteg K. Ágnes 37 éves hölgy a mai napon produkálta a jellemző tüneteket. Egy beszédet intézett az emberekhez melyben bebizonyosodott, hogy a betegségben szenvedők nagyon súlyos tüneteket produkálnak.

A hölgy szerint, ha az Orbán-kormányon múlik, az iskolák még mindig nyitva lennének, a maszkviselés ma sem lenne kötelező, sőt a kórházakból még mindig tesztelés nélkül küldenék vissza a betegeket az idősotthonokba. Ezek az intézkedések csak azért lettek bevezetve, mert az ellenzék javasolta őket. Hogy honnan veszi ezeket a teljesen képtelen állításokat nem tudni, könnyen lehet, hogy a vírus egy agresszívabb fajtájával van dolgunk. 

Míg világosan látszik, hogy Magyarországon eddig egy gócpont alakult ki, a Pesti úti idősek otthonában, addig Ágnes szerint a valódi gócpontok az állami kórházak voltak. És a kormány nem is tudott gátat szabni a kórházakban a vírusnak, mivel rengeteg pénzt elvontak onnan. Szerinte a kormánynak igazából semmi sem köszönhető abban, hogy a járványgörbe ellaposodott, ez csak és kizárólag az embereken és az ellenzéken múlott.

A betegségnek még nem találták meg az ellenszerét, könnyen lehet, hogy, azok, akik elkapták, már így is maradnak. Ha megtartjuk a kellő távolságot a betegektől, mi nem fogjuk azt elkapni. Aki nem kapta el a betegséget, annak pedig nem kell izgulnia. A beteg egyszerűen csak hülyeségeket beszél, aminek a világ folyására semmilyen hatása sincs.
1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/95054/pics/lead_800x600.jpg
koronavírus,Kunhalmi Ágnes
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2020-05-19 21:27:54
Úgy látszik a hülyebogár tarolt az egész ellenzéki fronton. Elkezdte a degenerált bangóné, folytatja kunhalmi, és szabó. Olyan hévvel magyarázzák a kormány alkalmatlanságát, és saját nagyszerűségüket, hogy tényleg elhiszik. És nem sül le a bőr a képükről! Hiszen még a saját szavazóik is tudják, hogy csak gáncsolni tudták a kormányt. Jó lenne, ha már 2022-t írnánk, és eltüntethetnénk ezt a mindenre alkalmatlan aljas bandát a Parlamentből!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?