Blogolj!

Őrjöngtek a migránsok Párizs külvárosában – Videó


Miközben az egész világ a koronavírus-járvánnyal küzd, na meg persze annak következményeivel, addig Franciaországban migránsok egy csoportjának arra van gondja, hogy értelmetlenül őrjöngjön egyet.

A legújabb tombolás most éppen azért történt, mert Argenteuil-ban egy 18 éves bevándorló úgy gondolta, motorozik egy jót, persze bukósisak nélkül, naná, hogy egyből meg is történt a baj, ugyanis lefejelt egy villanyoszlopot és életét vesztette.

Persze mondanunk sem kell, hogy társai ezért is másokat hibáztatták, egészen pontosan a rendőröket, miután az a hír terjedt el köztük – tévesen –, hogy azért történt a baleset, mert a helyi szervek üldözték társukat.

Ezt követően már magunk is el tudjuk képzelni, hogy hogyan zajlottak az események: bevándorló hátterű fiatalok szépen az utcára vonultak, ahol gyújtogatni kezdtek, valamint különböző pirotechnikai eszközökkel támadtak a rendőrségre, ne meg persze, ami éppen az útjukba került.

A helyi rendőrség nem közölt további részleteket az forrongással kapcsolatban, arra hivatkozta, hogy a nyomozás még jelenleg is tart. Az azonban már kiderült, hogy az ügyészség megállapítása szerint nem üldözték a rendőrök az elhunyt férfit. Sok hűhó a semmiért…

(Borító: infowars.com)

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/95045/pics/lead_800x600.jpg
franciaország,migráns,rendőrség,tűz
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-05-20 10:28:49
Polgártársaim !
Véssétek emléketekbe ezt blogot és a képeket is amik itt láthatók. Nem értem, hogy a juniós brüsszelita liberális szarjankók miért akarják kényszeresen nyakunkba varrni ezt az asszimilációra képtelen tudatlan iszlámhívő tudatlan masszát, aki keresztény emberekkel antagonisztikus ellentétben állnak. Amit láttok itten közzé tett fotókon az nem a magyar költők által leírt és meg énekelt, PÁRIZS. Megvádoltak minket aljas, alattomos szarjankók, hogy bezzeg 1956-ban befogadták a Magyar embereket, akik kommunista önkény elöl menekültek Ausztriába. A befogadó táborok megteltek Magyar politikai üldözöttekkel (nem gazdasági auslanderekkel). A Magyar emberek ott és akkor mindent, megtettek azért, hogy az általuk választott befogadó ország minden elvárásainak eleget tegyenek. Tanulták a befogadó ország nyelvét és törvényeit. Rendet tartottak a befogadó táborokban és nem gyújtogattak és romboltak.
Az iszlamista csürhe nem becsüli a befogadó ország készségét, hogy emberibb körülményeket teremtsen nekik, ami nem is jár nekik és nem is dolgoztak meg érte. Ez a beáramló tanulatlan iszlamista csürhe, ha sikerül nekik HAZÁNKBA úniós erőszakkal bejutni akkor először a jó léti rendszerünket lefogja rombolni. ÉBREDJ MAGYAR először a támogatási rendszer fog megszűnni, utána az egészségügyi ellátás, majd a nyugdíjad amiért egészéleteden át megdolgoztál.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?