Blogolj!

Kampány van, nem járvány!

Ragnar Volarus

Ma nagy unalmamban ismét kicsit alámerültem az internet legmélyebb bugyraiba, ahol azt láttam, hogy a Momentum kis pionírjai megint kőkemény akcióba kezdtek, és plakátokra ragasztanak matricákat. Mi célból?

Azt talán ők maguk sem tudják. Bár a felirat, amit a plakátokra ragasztanak ennyit állít: Járvány van, nem kampány! Az első felével egyetértek, és alapvetően a másodikkal is.

Csak akkor nem értem az ellenzék viselkedését. Mert Karácsony Gergely telehányja a közösségi oldalát a kormányt becsmérlő, önmagát pedig természetesen az egekig magasztaló, fényező bejegyzésekkel. Mert járvány van, nem kampány!

A főpolgármester kis alakulatának - amit Párbeszéd néven emlegetnek – egyik címeres nőnemű tagja hosszú hetek kutatómunkája után végre talált valakit, aki hazament a kórházból a járványhelyzet miatt, és sajnálatos módon meghalt. Hozzá még forgatni is kimentek egy pár perces kisfilmet, mert ugye járvány van, nem kampány!

A DK teljes galerije a „D” betűstől, a „Gy” betűsön át egészen a „V”-s fickóig okádék módon viselkednek, mindenféle közleményekben követelőznek, önmagukat persze a Szent Grál őrzőinek gondolva, és a kerekasztal lovagjaihoz mérve is etikusabbnak, hősiesebbnek vélve. Mert ugye járvány van, nem kampány!

Jakab Péter hetet-havat és válogatott baromságokat összehordva, a kormányt felszólítva, számon kérve, a miniszterelnököt felhatalmazásának visszaadására utasítja – jelentsen ez bármit is – nem kevesebb mint hét pontban. Mert ugye járvány van, nem kampány!

Mindezt csak a mai napon, mikor Magyarországon 11 újabb áldozata volt a koronavírus-járványnak. De az ellenzék szerint kampány van, nem járvány! 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/95019/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?