Blogolj!

Legalja: Donáth Anna továbbra is Magyarország megbüntetéséért küzd


Az örökké dühösnek tűnő lila gagyiképviselő felháborítónak tartja, hogy a horvát EU-elnökség a koronavírus-járvány idején nem volt hajlandó tovább tolni a 7-es cikkelyes eljárásnak nevezett boszorkányüldözést, és azt követeli az Európai Bizottságtól, hogy csapjon oda Magyarországnak, de tüstént!

Fotó: atv.hu

Donáth Annának a jelek szerint nagyon, de nagyon messzire gurult a gyógyszere. A Momentum brüsszelita „álompárosának” egyik hisztipolitikusa teljesen begőzölt a koronavírus-járvány miatt – no, a jelek szerint nem elsősorban a pandémia egészségügyi és gazdasági hatásai, következményei akasztották ki, hanem – kapaszkodjatok meg – az, hogy Brüsszel még mindig nem büntette meg úgy igazán, úgy jó istenesen Magyarországot!

A haza- és nemzetárulás progresszív hullámain játszó lilák üdvöskéje az ATV Egyenes beszéd pénteki adásában borult ki amiatt, hogy az Orbán-kormány már megint – egyelőre – megúszta. Parttalan sivalkodásában elővezette, hogy ők, azaz a libsi dominanciájú Európai Parlament szinten minden plenáris ülésükön – így legutóbb csütörtökön, ultrademokratikusan, Varga Judit igazságügyi miniszter felszólalását betiltva – jól megvitatják a magyar nemdemokrácia/hibrid rezsim/diktatúra állapotát, sőt, dicső gittegylethez méltóan néha állást is foglalnak erről az ülésteremben. Bezzeg az a gaz és galád Európai Bizottság csak totojázik, újkarácsonyul: tökörészik, és nem marasztalja el országunkat, hazánkat. De ezt már csak nem tűrheti a habzó szájú, ám politikai képességeit tekintve fékezett habzású Donáth-lány, akinek könnyen lehet, hogy sodrófa volt a jele az oviban...

„Először belső meghallgatásokon, most meg nyíltan is kritizáljuk a bizottságot, hogy nem elég monitorozni a magyar helyzetet, és megvárni, amíg EU-s jogsértésen érik őket (sic!!!), és akkor kötelezettségszegési eljárási indítani, hanem ennél sokkal előrébb kellene tartani. Ezért is van az, hogy a mi frakciónk egy kész akciótervet rakott le a bizottság asztalára, amit örömmel fogadtak, és azt reméljük, hogy ebből minél több be fog épülni, ugyanis mi megoldásokban gondolkozunk, nem csak kritizálunk és monitorozunk”

– hörögte.

Agyament agymenésében azt is kifejtette, tűrhetetlen, hogy a koronavírus-járvány miatt a horvát EU-elnökségnek volt képe elhalasztani a Magyarország elleni 7-es cikkelyes eljárásnak nevezett balf.sz boszorkányüldözés márciusra tervezett következő tárgyalását. Bár az egész világ, benne Európa is leállt, bezárkózott, az öreg kontinensen naponta ezrek fertőződnek és halnak meg a vírus miatt, a Momentum arca szerint ez nem lehetne akadálya annak, hogy hazánk megrendszabályozásával foglalkozzon a brüsszeli elit!

„Mi ezt (a horvát halasztást – a szerk.) elítéltük. Azt gondoljuk, hogy járvány ide vagy oda, ha informálisan a Tanács tud egyeztetni a különböző igazságügyi miniszterekkel, akkor a 7-es cikkelyes eljárást is lehetett volna tovább folytatni. Mindegy, a német elnökség majd folytatja”

– dühöngött, őrjöngött és fenyegetőzött Donáth Anna.

Akiről az is kiderült, akkora demokrata, hogy semmiféle kivetnivalót nem lát az Európai Parlament minapi eljárásában, miszerint rólunk vitáztak nélkülünk. Nem hallgatták meg a vádlottat, a tanút, hanem már üvöltötték is az ítéletet. Először is eszükbe sem jutott meghívni a magyar kormányt, majd nem hagyták szóhoz jutni Varga Judit igazságügyi minisztert. Donáth Anna szerint ez pont rendjén van: „lehet, hogy Varga Juditnak és a Fidesznek meglepő, hogy nem mindenhol Kövér László írja a házszabályt”... Szóval szerinte ez az egész nem más, mint „kommunikációs narratíva” és „hisztéria” Varga Judit részéről.

Nos, akkor végleg kibújt a szög a zsákból. A kettecskés táblával bíró lila füstbomba megmutatta, hogyan képzelik el a „szép, új világot”. Köszönjük, de nem kérünk belőle, belőlük!

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/94901/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,Donáth Anna,Európai Bizottság,Európai Parlament,Európai Unió,koronavírus,Magyarország,Momentum,Momentum Mozgalom
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
kata 2020-05-17 20:39:55
A hányinger kerülget, ha meglátom ezt a tetűt a párttársával együtt. Ez a porbafingó taknyos akarja a sorsunkat irányítani! Mit képzel ez magáról? Süljön le a bőr a képéről mindenkinek, aki ezekre a kártékony hazaárulókra adta a voksát. Azt kívánom, ha bejön amit ezek a barbárok akarnak, azokat szívassa meg az EU, akik rájuk szavaztak!
Válaszolok
Ottó 2020-05-17 17:20:14
Ti momentumos és dákó párti hülye picsák akik az uniós parlamentben a Magyar haza ellen áskálódtok, nem igaz, hogy nem akar benőni a fejetek lágya. Feri barátom az 1970-es évek elején igen-igen kiakadt az iskolánkban tanító ....néra. Nem bírt benne megfordulni az indulat és ezért túlzásokba esett, mert valószínűleges részleges igazság tartalmakkal együtt terjesztett, ami neki adott vélt erkölcsi igazságot. Nos Feri barátom amikor kifakadt akkor azt mondta, hogy .....nét esernyővel kell megerőszakolni, hogy lelki békéje helyre álljon. Az erőszakolás technikai kivitelezés módját úgy mondta el, hogy az esernyőt csukva be, nyitva ki kell alkalmazni. Na most ezt ajánlom Én is az uniós parlamentben hazánk ellen mocskolódó liberális gender szaroknak, akik a Hazám, Népem ellen dolgoznak. A liberális komcsi picsák kielégítésére ajánlom a dákó párti grécike lottyadt pöcsét, azon kívül intimebb élményetek remélem nem fog felmerülni. Nektek sohase legyen a szátokat és vaginátokat kitöltő kemény férfias fallosz, ami őrült orgazmussal tölthet el benneteket. A donáth apuka, meg megkövethetné már az általa zaklatott NŐKET. Ti hülye p@csák tüncizgettek a nők elleni erőszakről, ahelyett hogy donáth apuka szarjankót tépnétek meg. Mocsok, erkölcstelen szar p@csák vagytok
Válaszolok
Máté 2020-05-17 12:53:59
Magyarország nem egyenlő a fidesszel.
Válaszolok
Laci.manutd 2020-05-16 17:45:40
Nem írok le semmit,mert lecsuknának érte!
Válaszolok
Ottó 2020-05-16 08:16:38
Szégyentelen stupid rüfke, nem Magyarországot kéne basztatnod, hanem előszőr a családodban kéne rendet rakni és a papát megbüntetni a zaklatási dolgai miatt. Persze erről kussolsz! Amilyen a családi erkölcsötök, olyan a tiedé is.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?