Blogolj!

Szabó Tímea nem nyugszik, tovább tolja az uszítást


A frusztráltságában egyre meggyötörtebb ellenzéki honanya ezúttal az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából járatja csúcsra a csúsztatásokkal és álnoksággal kikevert sivalkodást.

Köhög a bolha. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Járványveszély ide vagy oda, nem képes visszavenni az uszító üzemmódból a nulla százalékos Párbeszéd 2-es táblácskával ellátott frontembere, az örökké ideges és felhergelt Szabó Tímea. A balliberális botránypolitikus ezúttal az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából keres tajtékozva fogást a kormányon, és ugyan fullba tolja a kretént, mármint a csúsztatásokkal és álnoksággal kikevert sivalkodást, eláruljuk: nem talált.

Mivel is hergeli maroknyi seregét a mérhetetlen gittegylet plakátarca? Nos, Szabó többek között arról fröcsög közösségi oldalán, hogy „az Orbán-kormány évek óta csak hitegeti az egészségügyi szakembereket: sem a bérkiegészítés, sem túlóráik anyagi ellentételezése nincs terítéken, még azt a bruttó 500 000 forintos egyszeri juttatást sem kapták meg a frontvonalban – sokszor védőfelszerelés nélkül – dolgozó szuperhősök, amelyet a koronavírus-járvány nyomán ígért meg nekik a kabinet”. Az alattomos agymenést úgy fűzi tovább, hogy „Orbán Viktor és kormánya megalázza azokat az ápolókat és egészségügyi dolgozókat, akik a világjárvány idején a legnagyobb kockázatokat vállalva, több helyütt elégtelen feltételek között, végkimerülésig harcolnak a frontvonalban”. Timike és csipetcsapata ezért – minden politikai teher és felelősség nélkül – az egészségügyi dolgozók azonnali 100 százalékos béremelését követeli.

Nofene. Szedjük akkor szálára a mellébeszélést!

Ha valaki valamikor szétverte és megalázta, kifosztotta és leépítette a magyar egészségügyet, az nem volt más, mint Szabó jelenlegi szövetségesei, a – most éppen – víruspárti balliberális galeri a 2002 és 2010 közötti szégyenkormányzása időszakában. Az Orbán-kormány ellenben elkötelezett az egészségügy fejlesztése, az egészségügyi dolgozók támogatása mellett. Ezt jelzi a már elkezdődött, 2022-ig tartó többlépcsős béremelés, melynek köszönhetően – egyébként teljes joggal és megérdemelten – 2019-től 72 százalékkal növekszik az érintettek jövedelme (a 2016-os kiindulási alaphoz képest pedig két és fél szeresére emelkedik). Az idén például – a gazdasági válság ellenére – egy novemberi 20 százalékos emelés is követi a januári 14 százalékost. Ami a védőfelszereléseket illeti, az ezekkel kapcsolatos ellenzéki hazugságokat nap mint nap az egészségügyi intézmények maguk cáfolják, a kormány (a külügyminisztérium) pedig olyan ütemben és mennyiségben szerzi be, halmozza fel, osztja ki és tartalékolja a legkülönbözőbb felszereléseket, hogy az európai szinten is párját ritkítja.

Végül, de nem utolsósorban, Szabó nem először kéri számon az egészségügyi dolgozóknak ígért 500 ezer forintos juttatást, de ezúttal sem mond igazat. Szó sincs arról, hogy ezt úgymond nem kapták meg, vagy meg kellett volna már kapniuk, hiszen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az erről a kormányzati döntésről szóló április eleji tájékoztatón világossá tette: a juttatást június-július folyamán utalják majd át az érintetteknek.

Ennyit a fjordokról. Meg a tehetetlenségükben és tehetségtelenségükben hisztiző díszpolitikusokról.

Hogy is mondta Kövér László? „Nincs annál elszomorítóbb, mint amikor egy gyűlölettől eltorzult női arcot lát az ember férfi létére.” Na ja, és pláne elkeserítő, ha a építkezés helyett csak a rombolás jár az eszében...

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/94745/pics/lead_800x600.jpg
ápoló,baloldal,egészségügy,ellenzék,fidesz,koronavírus,Orbán Viktor,Párbeszéd,Szabó Tímea
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-05-17 18:27:10
Ez a magyart gyűlölő, idegbeteg agresszív skizofrén ParlamentiPinokkPicsa, most sem tagadta meg ön magát, csak az a baj vele, hogy nem veszi észre, hogy ő csak egy kényszer gyógyításra váró idegbeteg, tudatlan repedt sarkú st@pid p@csa. Aki akkora tahó és kretén mint ide Vlagyivosztok. Jó lenne már valamilyen szűrést alkalmazni a Parlamentben, hogy idegbeteg hülye emberek ne tudjanak hülyeségeket fröcsögni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?