Blogolj!

Agyrém: Gyurcsányt megszólította a haza – történelmet akar írni


A nemzeti elkúró szerint jelen helyzetben – világjárvány ide vagy oda – az a legfontosabb magyar közügy, hogy az ellenzék történelmi vereséget mérjen a Fideszre. Tippelünk: már a miniszterelnök-jelöltje is megvan. És családban marad!

Fotó: MTI/Mónus Márton

Gyurcsány Ferencnek a jelek szerint megártott, hogy elmaradt a sör-virslis-lufis majális. Az őszödi böszme DáKó-párti nagyfőnök egy fel-alá sétálós videóban siránkozott emiatt, és jó balliberális milliárdos méltó módon nagyot aggódott a válság sújtotta „melósokért”.

A Facebook-flangálás fináléjaként a nemzeti elkúró azt is megfogalmazta, miről szól az idei május 1-je, mi a vírus sújtotta majális legfontosabb üzenete a magyarság számára. Miközben az egész világ, Európa és Magyarország a második világháború óta nem tapasztalt krízist él át, és minden erejével megpróbál túlélni, majd kikecmeregni a bajból, a baloldal bohóca megmondta a tutit. No, nem a koronavírus elleni harcot, a világjárvány legyőzését, a magyar emberek egészségének védelmét, a gazdaság mielőbbi talpra állítását, az ország fegyelmezett, hatékony újraindítását vagy éppen a nemzeti összefogást jelölte meg fő célként a trükkök százainak koronázott királya – ami persze valahol érthető (de el nem fogadható) annak tükrében, hogy pártja (no meg a teljes szégyenellenzék) gyakorlatilag csak akadályozza a védekezést itthon és külföldön egyaránt...

Fletó szerint – kapaszkodjanak meg – május 1-je a közügyeinkről szól, „és nekünk, magyaroknak most a legfontosabb közügy az, hogy mi fog történni kormánnyal, ellenzékkel, Magyarország jövőjével, hogyan készülünk a következő választásra”. Az agymenést úgy folytatta: „ha mi, magyarok egy jobb, nyugodtabb, ha úgy tetszik: polgáribb és egymásra jobban vigyázóbb életet akarunk, akkor új kormányt kell, hogy válasszunk. Minél előbb, annál jobb.”

A hatalmas mellénnyel kiskirálykodó Keresztapa amondó, az ellenzék dolga is világos, „megtanultuk a leckét tavaly októberben”. Nem számít, mit mondtak és mit gondoltak egymásról a pártok egy-másfél évtizeden át, „a mi választóink nagyon helyesen azt akarják, hogy tegyük félre a múlt ellentéteit, a múlt vitáit, és állapodjunk meg: egységes ellenzéki alternatívát kell mutatni, és együtt kell elindulni 2022-ben függetlenül attól, hogy van közöttünk ilyen, olyan, amolyan különbség”.

Márpedig van, hiszen ki az antiszemita, rasszista szélsőjobbról, ki a nemzetellenes vérliberalizmusból érkezett, ki kommunista gyökereiből táplálkozik, de a hataloméhes, hatalommániás Gyurcsány prédikációjának értelmében mindenkinek be kell fognia az orrát a szivárványos védernyő alatt. Mert Ferit – és megint fogják meg a szék karfáját – megszólította a haza. (Mivel róla van szó, véletlen sem írjuk nagybetűvel.)

„Nyilván nekem is van véleményem egyik másik pártról, de leginkább véleményem van a hazámról. A Hazám pedig azt követeli (sic!), hogy tegyem zárójelbe mindazt, ami elválaszt bennünket, engem személyesen vagy a Demokratikus Koalíciót az ellenzék többi szereplőjétől, és mondjam azt: hölgyeim és uraim, megérett a helyzet, hogy az ellenzék teljes körű összefogásával, közös miniszterelnök-jelölttel, közös listával, valamennyi választókerületben egy jelölttel történelmi vereséget mérjünk a Fideszre! Ez a mi dolgunk! Ha megtesszük, történelmet írunk, és Magyarország életében új fejezet kezdődhet el”

– pofázza a pofátlan hazugságbajnok (s nem szakad rá az ég). Ezúttal nem említi meg, de – ide a bökőt – tudna egy jó kis közös miniszterelnök-jelöltet. És családban maradt.

Új fejezetről vizionál az, aki már megírt, de szerencsére lezárt egy fejezetet: egy gazdasági-erkölcsi-politikai vészkorszakot Magyarország történetéből. És akire már többször – mint a gazságokat soha nem feledő Lúdas Matyi – történelmi vereséget mért a magyar nemzet.

Fletó, innen üzenjük: jobb lett volna, ha ehelyett a szörnyűséges vízió helyett megittál volna egy sört ezen a május 1-jén. Is. Majd még egyet. És a többit utána. Hadd kígyózzanak azok a kígyók! Mindenki így jár a legjobban...

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/94197/pics/lead_800x600.jpg
DK,ellenzék,Gyurcsány Ferenc,összefogás,választás,választás 2022
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-05-18 12:37:44
Feri te buzi nagy bunkó tahó, feleségeddel együtt aki, 3-4 osztályú repedt sarkú stupid nő imitátor, benneteket NEM SZÓLÍTOTT A MAGYAR HAZA, sőt nem kér belőletek és irtózik tőletek. A te hazád a sz@ros szoros világ nem pedig a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG. Jó lenne már végre elhúznál már innen k@rva anyádba családostól és felmenőiddel és rokonaiddal együtt, igyekezzél az elhúzással mert a Gábor is világosan megüzente neked "Feri elküldtek a picsába" próbáld ehhez tartani magad. Azon csodálkozom, hogy a nemzeti érzelmű fiatalok még nem rugdosták szét a töketlen gyerekeid valagát. A bolgár több milliárdos bank botrány még várat rátok.
Válaszolok
Ottó 2020-05-08 15:08:15
Fletó remélem tudod, hogy üdvözöl a Feri. Tudod melyik Feri aki altestének rángatását követően örökítő anyagát masszívan a szádba veri!!!!! Na ezzel trükközz fletó meg a harmad-negyed osztályú nő imitátoroddal együtt. Azért már bíztatóan kezdesz egy ici-picit javulni a jó izlésben, hogy a klara pótló kicsit öregecskének tűnő undorító, rusnya ágit, már úgy tűnik elkezdted leváltani a milliós havi fizetéssel kitömött új barnőddel. Fletó fogadd meg amit Horn Gábor mondott, mert különben mocskosul pofára fogsz esni. Bűneidnek száma, mint égen a csillag és a lopott vagyonoddal sem tudod lehozni őket.
Válaszolok
illes 2020-05-01 18:45:34
" Elküldtek a picsába, Feri"- Horn Gábor
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?