Blogolj!

Szabó Tímea pályája csúcsán


A híresen magyargyűlölő Párbeszédes Szabó Tímea elérte azt, amiről sok nemzetellenes, balliberális politikus csak álmodni mer.

Egy román politikus állt ki mellette nemzettársaival szemben, mivel a héten szóvá tette, hogy milyen jogon segít a magyar kormány a határon kívül ragadt testvéreinken, milyen jogon küldd nekik védőfelszerelést, miért nem hagyja őket magukra a bajban van nekünk így is elég bajunk.


Szabó Tímea parlamenti felszólalása minden jóérzésű embernél kiverte a biztosítékot. Bölöni Lászlótól Nyerges Attiláig mindenki elítélte a politikust, kivéve persze párttársait és a szivárványkoalíció tagjait.

De olyanra még a magyar történelem során is ritkán fordul elő, amiről Szijjártó Péter, külügyminiszter számolt be, mely szerint maga a román nagykövet írt egy levelet Szabó Tímeának, amelyben kifejezi szolidaritását és reméli, hogy Szabó Tímea sértetlen maradt az őt ért inzultusok után.  

Csodálatos. Vagy ahogy mondani szokták, összeér, ami összetartozik.
Szabó Tímeának fáj, hogy Erdélybe és Székelyföldre védőfelszereléseket juttatunk, a román nagykövet pedig ezt a véleményt teljesen magáévá téve, ha kell akár saját testével is megvédi Tímeát.
Ezek után mi azt kérdeznénk, hogyha ennyire tetszik neki a politikus kiállása, nem venné inkább pártfogásába őt? Ott Romániában biztos nagyobb sikere lenne magyargyűlöletének. És legalább Timikének is lenne egy kis sikerélménye.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/93834/pics/lead_800x600.jpg
Erdély,magyargyűlölet,nemzetárulás,Párbeszéd,románia,Szabó Tímea,Székelyföld
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-04-27 14:27:37
A magyart gyűlölő ParlamentiPinokkPina most sem tagadta meg ön magát, csak az a baj vele, hogy nem veszi észre, hogy ő csak egy kényszer gyógyítára váró idegbeteg, tudatlan repedt sarkú st@pid p@csa. Aki akkora tahó és kretén mint ide Vlagyivosztok.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?