Blogolj!

Kocsis-Cake Olivio pofátlanul belerúgott a határon túli magyarokba


A Párbeszéd pártigazgatója különbséget tett magyar és magyar között: szerinte addig ne küldjünk maszkokat határon túli nemzettársainknak, míg idehaza nem jutott mindenkinek.

Fotó: MTI

A világjárvány és a veszélyhelyzet sem tántorította el a nulla százalékos Párbeszéd pártigazgatóját, hogy a határon túli magyarságba törölje a lábát. Kocsis-Cake Olivio a Parlamentben hőbörgött, bemutatva, mennyit ér az internacionalista, balliberális törpepárt, mennyire számíthat a magyarság erre a gennyes gittegyletre, illetve mennyire számít a magyarság ennek a mérhetetlen masszának.

A honatyának nehezen nevezhető Kocsis-Cake képviselő azon akadt ki, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter bejelentette: özönlenek Magyarországra a különböző védőeszközök és -felszerelések Kínából, s azokból – ahogy az rendjén való – határon túli nemzettársainknak is igyekszünk juttatni a sok évtizede nem látott bajban. Hiszen mégiscsak egy vérből valók vagyunk, ugyebár.

A tárcavezető elmondta: a magyarok lakta határon túli területeken szintén komoly kihívásokkal néznek szembe, minden határon túli magyar közösség meg is kereste a magyar kormányt, és „mivel minden magyar felelős minden magyarért”, az elmúlt hét végén elindultak a szállítmányok, amelyek Kárpátalja kivételével már mindenhova meg is érkeztek. Így Erdélybe, Felvidékre, Vajdaságba, Szlavóniába és Muravidékre összesen 710 ezer maszkot, 32 ezer védőruhát és 200 ezer kesztyűt küldött a magyar kormány.

Nosza, több se kellett a Párbeszéd pártigazgatójának, aki alaposan felkapta a vizet! Kocsis-Cake vette magának a bátorságot, hogy kioktassa a kormányt, milyen alapon és sorrendben ossza el a készleteket. Azt hörögte, először az egészségügyi intézményeknek jusson, utána a magyar állampolgároknak kell következniük (mármint nyilván a jelenlegi anyaországi határokon belül), hogy

„el tudjuk azt érni, hogy mindenkinek legyen maszkja, gyógyszertárban is elérhető legyen a maszk, utána küldjünk segítséget, ha tudunk, a határon túli magyaroknak...”

Vagyis a balliberális szégyenpolitikus különbséget tett magyar és magyar között, leplezetlenül kifejezésre juttatva, hogy szerinte – szerintük – nem feltétlenül érnek ugyanannyit az itthoni („igazi”?) magyarok és a „kevésbé” magyarok (már akiket a történelem és a politika mocska a trianoni gúnyhatárokon túlra sodort). Ez utóbbiakban csak akkor nyújtanának segítő kezet (ha ugyan...) ezek a történelem szemétdombja felé robogó politikai szörnyszülöttek, ha a magyarországi magyarok igényeit már sikerült kielégíteni.

Szerencsére a nemzeti-kereszténynek helyén van a szíve és az esze, tudja és teszi a dolgát. Bölcsen mérlegel, és ott segít, ahol a legnagyobb a baj és a szükség: ha kell, magyarok ezreit, tízezreit menekíti „haza” szerte a nagyvilágból, ha kell, védőeszközökkel és -felszerelésekkel látja el a Kárpát-medencében élő nemzettársakat. Hiszen minden magyar ugyanannyit ér, egyformán fontos. Mert minden magyar felelős minden magyarért. Mert együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség.

Hallod-e; érted-e, te, Kocsis-Cake Olivio?

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/93307/pics/lead_800x600.jpg
határon túli magyarok,Kocsis-Cake Olivio,koronavírus,magyarság,nemzet,Párbeszéd,Szijjártó Péter
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Iuhasz válasza: Suarez jr. bejegyzésére 2020-04-15 16:46:12
...hát csak a fejét hogy meg ne sántuljon .
Válaszolok
Suarez jr. 2020-04-14 15:44:58
Bátor huhuhu ez a Kuki !! Nem fél attól , hogy majd valaki ha találkozik vele az utcán , úgy fejbe fogja vágni ezt a degenerált kretént , cső-görnyt , hogy a taknyán fog haza csúszni Botswanába a ottani családi kötelékébe a bonobó majmok közé !!?? De ott is van ám rend , a főmajom akkora rendet tart a falkájában , hogy aki képes bármiben ellenszegülni azt kivágja onnan és mehet át a másik bandába --ha befogadják --, az orángutánokhoz vagy a gibbonokhoz !! Huhu Kuki ehhez tartsd magad , ne izgass , ne lázíts , ne rombolj , ne kelts anarchiát rendes , normális országban , normális emberek között, cirkuszi bohóc , paprikajancsi , akarom mondani HÜLYE MAJOM vagy te cirkuszban !!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?