Blogolj!

Húsvétra nem ilyen Karácsonyt szerettünk volna

Ragnar Volarus

Kezd(?) unalmas lenni Karácsony Gergely kommunikációja. Mondjuk eddig sem vártam csillogó szemekkel a megszólalásait, de az a faék egyszerűségű folyamatábra, amit ő használ, egyszerűen vérlázító.

Fotó: Népszava

Kérdőre vonnak mert hibáztál?  → Igen.  →  Mindenről a kormány tehet!

                                 ↓                             ↗   

                       Nem. De akkor is, csakazértis…                   

Pedig alig több mint féléves regnálása alatt azért lőtt már bakot a főpolgármester. Az első hó idején tapasztalt kapkodást sem tudnám be a lányos zavarnak, elvégre nem ez volt élete első havazása Karácsonynak.

De amit most a veszélyhelyzetben művel, az egészen tragikus. Ő még ebben a különleges helyzetben is ragaszkodik a fenti kommunikációs kisokoshoz, aminek mindig az a vége, hogy ő nem tehet semmiről, az a gonosz, megátalkodott kormány a bűnös.

Pedig ahogy Kocsis Máté is leírta, ez bizony a főpolgármester úr sara. Ahogy a BKK járatritkítás is. Azt sajnos nem tudjuk, hogy a zsúfolt fővárosi tömegközlekedési járatokon hányan kapták el az új koronavírust a tömegben, de néhányan egészen biztosan. Ez sem lehet elhanyagolható szám, de tudjuk, van ennél rosszabb is.

Az elmúlt napokban rosszul festettek a számok az új megbetegedések rubrikában. Ez bizony nagyban köszönhető a Pesti úti Idősek Otthonában regisztrált fertőzötteknek. Csak ott - a szombati adatok alapján - majdnem 200 a végeredmény. Akárhogy is számolom, ez bizony a regisztrált fertőzöttek 15 százaléka.

Viszont a mi hőn szeretett Karácsony Gergelyünk eközben azzal sírta tele a sajtót, hogy a parkolási díj eltörlése miatt megint sok az autó a fővárosban. Csakhogy az autók állhatnak egymáshoz közel is, nem kell tartani a két métert, mert eddig egyetlen gépjármű sem fertőződött meg a járvány során. Legalábbis tudomásom szerint. Tehát jó lenne, ha a lényegre koncentrálna a főpolgármester, elvégre emberek fertőződtek meg egy FŐVÁROSI idősotthonban.

Ráadásul azzal is tisztában vagyunk, hogy a szépkorúakra jelent nagyobb veszélyt a vírus. Nem kívánok senkinek rosszat, és nem is akarom falra festeni az ördögöt, de ne lepődjünk meg, ha jövő héten, vagy utána a halálesetek száma hirtelen megugrik.

De legkésőbb akkor, jó lenne ha végre összeszedné a bátorságát - és a remélhetőleg létező tisztességét – a főpolgármester és elnézést kérne, mégha sokra nem is megyünk vele. A károgó ellenzékiek pedig ebben az esetben kérjük ne kezdjenek el dobálózni majd a magas halálozási aránnyal Magyarországon. Mert a folyamatábra végpontját ők is folyamatosan szajkózzák.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/93213/pics/lead_800x600.jpg
főpolgármester,Karácsony Gergely,koronavírus
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?